- 22 Ocak 2020
- 411
- 390
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #4.301
Canım Allahın izniyle bişey olmaz korkma kanaman falan var mıBisey olmusmudur diye cok korkuyorun
Amin canım benim ne güzel dedin çok haklısınKorkma Allah’ın izniyle birşey olmaz bu şekilde kanamayla hamileliğini bitiren insanlar var dua et canım yer gök dua üzerine biz isteyeceğiz rabbim verecek
Moralini bozma lütfen bende az önce çaydanlık kaldırdım içi su dolu sonra sehpa kaldırdım sinir oldum kendimeAmin canım benim ne güzel dedin çok haklısın❤
Kiz ben caydanligi 2nci gunden beri kaldiriomMoralini bozma lütfen bende az önce çaydanlık kaldırdım içi su dolu sonra sehpa kaldırdım sinir oldum kendimerabbimin koruduğunu kimse korumaz dua edelim
Gerçi doğru bende kaldırıyorum da işte ne biliyim var olduğunu biliyorum ya artık o zaman bilmiyordumKiz ben caydanligi 2nci gunden beri kaldiriom
Insallah bsy olmaz ya...
Vallahi ne zormus stres stres kupu oldum
Ay ben bugün koca Bir sepet ütü yaptım ütüm Kazanlı onu kaldırdım tabi unutuyorum ondan kaldırıverdim ütüyü adapte olamıyorum henüz minik hatalar yapıyorumMoralini bozma lütfen bende az önce çaydanlık kaldırdım içi su dolu sonra sehpa kaldırdım sinir oldum kendimerabbimin koruduğunu kimse korumaz dua edelim
İşte bende aynen senin gibi oldumAy ben bugün koca Bir sepet ütü yaptım ütüm Kazanlı onu kaldırdım tabi unutuyorum ondan kaldırıverdim ütüyü adapte olamıyorum henüz minik hatalar yapıyorum
Katlamasında bi sıkıntı yoktur inşallah. En son kaçtı?Şimdi azaldı gibi ama korktum bayaŞimdi kan verdim canım 1800lerde bi değer çıktı dr ultrasonda görünür artık yarın gel bakalım dedi hayırlısıyla iyi haberler alırım inşallah
Canım hadi inşallah birşey olmaz değerin çok iyiŞimdi azaldı gibi ama korktum bayaŞimdi kan verdim canım 1800lerde bi değer çıktı dr ultrasonda görünür artık yarın gel bakalım dedi hayırlısıyla iyi haberler alırım inşallah
Benim değiştirmiyor işte dayan diye diye 7 günü tamamladım öğretmenim rapor aldım çünkü yururyemiyornEvet. Benim de çok sancılıydı . 2 kere vurdurabildim . Sonra merkezi arayıp daha fazla devam edemeyeceğimi çok ağrım olduğunu söyledim . Değiştirdiler. Prolutex göbekten iğneyle devam ediyorum şimdi .
Amin canım benimCanım hadi inşallah birşey olmaz değerin çok iyi
Sağol canım öyle görünce korktum inşallah yarın keseyi görcez umarım bi problem yokturKatlamasında bi sıkıntı yoktur inşallah. En son kaçtı?
Şimdi okudum, sıkıntı yokmuş. Korkma hiç güzel katlanmış.
hayırlısı olsun üzülme daha erken cnmTransferim 5.gün yapıldı. Tek embriyo ikinci kaliteydi.Çok umutlu değildim açıkçası.
canm ama erken dahaArkadaşımın gazıyla erken gebelik testi yaptım çıkmadı bişey transferin 6. Günü erken gebelik testi olmasa ümit edebilirsim ama yok yok yine yok negatif yani bu gece uyku yok bana çok üzüldüm keşke yapsaydım ya cok kötü oldum
benimde bugun :)VAla iyi cesaret etmişsiniz benim 24 ocakta oldu hala yapamadım 3 Şubat test günüm beklicem sanırım yapamam yapsam bakamam
Hayır haftada bir kullanıyorumSen her gün mü kullaniyorsun canım