2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eksik dua etmeyelim kızlar. Hayırlısıyla diye dua edelim. Beklemek sabretmek gerek. Bende daha önce tam transfer olacağım zaman dış gebelik meydana geldi. İğne ile sonlandırıldı. Rahim dinlendirildi 4 ay. 28 ocakta da transfer oldm işte. Hayırlısı diye bekliyorum. Çok sabırsız biri olduğum için sabretmeyi öğretti Rabbim bence. Şimdi haftaya pazartesi kan verme tarihim o güne kadar da hiçbirşey yapmayı düşünüyorum

Moralini bozma lütfen bende az önce çaydanlık kaldırdım içi su dolu sonra sehpa kaldırdım sinir oldum kendime rabbimin koruduğunu kimse korumaz dua edelim
Ay ben bugün koca Bir sepet ütü yaptım ütüm Kazanlı onu kaldırdım tabi unutuyorum ondan kaldırıverdim ütüyü adapte olamıyorum henüz minik hatalar yapıyorum

Şimdi azaldı gibi ama korktum baya Şimdi kan verdim canım 1800lerde bi değer çıktı dr ultrasonda görünür artık yarın gel bakalım dedi hayırlısıyla iyi haberler alırım inşallah
Katlamasında bi sıkıntı yoktur inşallah. En son kaçtı?
Şimdi okudum, sıkıntı yokmuş. Korkma hiç güzel katlanmış.

Evet. Benim de çok sancılıydı . 2 kere vurdurabildim . Sonra merkezi arayıp daha fazla devam edemeyeceğimi çok ağrım olduğunu söyledim . Değiştirdiler. Prolutex göbekten iğneyle devam ediyorum şimdi .
Benim değiştirmiyor işte dayan diye diye 7 günü tamamladım öğretmenim rapor aldım çünkü yururyemiyorn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…