- 26 Ocak 2020
- 753
- 758
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #4.021
İnşaallahCeren ayni gun olmus herseyimiz :) kalp atisini da insallah ayni gün duyariz
benim ilk hamileliğim cok zor geçti o yüzden korkuyorum yine aynı olursa diye hamilelik belli olmadan ise başladım öğretmenim 12 mart istiklal marşı program hazirlamasi bendeydi sürekli ayakata yoğun çalıştım çocukları program yapılan yere görürdüm yürüyerek ve akşamında hastanelik oldum 2 hafta yattım o sürede aşırı kanamam oldu sonrasında 2 ay yatakta geçirmek zorunda kaldım. Şükür bebegin düşmedi bana sıkı sıkı tutundu. Siz de kendinizi cok yormayin ayakta cok kalmayinTamamda tutunca hareket etmek yasakmi. Aha ben yarin temizlik isine geri baslamayi dusunuyorum. Hata mi ediom aceppp
Bende de oldu . Lavaboya gidip duruyordum hasta mı oldum diye. Bacak da çekilme bel be kasık ağrısı hatta sivilcelenme bile oldu.Arkadaşlar Pazartesi yani yarın test günüm ancak adet olacakmışım gibi bir his var.Çok ağrım yok ama sanki kanamam gelecekmiş gibi ,pozitif sonuç alanlar bir gün önce böyle hissettiler mi?Bir de ben adet olmadan hep 2 gün önce cinsel istek artışı yaşarım,şimdi de aynı durumu yaşıyorum.Adet mi olacağım acaba
Benim sağolsun kayınvalidem geldi herşeyi o halediyor. Temizlik yemekKızlar sizin evler ne alemde? Ben hala temizlik yapmadım hiç. Eşim hallediyor. Ama içimde rahat değil. Ev zıvanadan çıktı, becerebildiği kadar yapıyor ama kadın eli değmesi farklı oluyor. Başladınız mı siz evi süpürüp silmeye?
11.gün 373 çıktı. Salı katlanmış mı diye tekrar bakılacak. İnşallah sağlıkla ilerler. Rabbim hepimize nasip etsin.Canım sen öğrendin mi test sonucunu?Kaç çıktı?İnşallah ben de olumlu haberleri paylaşırım yarın sizlerle.Ben de çok ağrı yok hafif sızı var ,sanki kan damlayıverecekmiş gibi.
İnan eşimle papaz olmak üzereyiz. Güya evi derleyip toplamak bana yardım etmek için 15 gündür evde. Dediğin gibi tozlar havada uçuyor. Herşeyi üstünden yaptığı için. 5 dkda evi süpürüp geçti biraz önce. 2 hafta oldu nevresim değişmedi. Çıldırıcam valla.Aynı durumdayız evde tozlar uçuşuyor artık
Benimki daha teşrif etmedi. Pozitif olduğunu duyunca geleyim istersen dedi sadece. 12 gün geçmiş gelmemiş pozitif olduğunu duymuş geliyim diyo. Gerek yok dedim bende.Benim sağolsun kayınvalidem geldi herşeyi o halediyor. Temizlik yemek
hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın insallah canimKan verdim sonuç bekliyorum
Beni de deli ediyor aynı şekilde. Nevresim benim de kanıyan yaram. Adam bıraksam bir ay değiştirmez ne var ki diyor bir de şaka gibiİnan eşimle papaz olmak üzereyiz. Güya evi derleyip toplamak bana yardım etmek için 15 gündür evde. Dediğin gibi tozlar havada uçuyor. Herşeyi üstünden yaptığı için. 5 dkda evi süpürüp geçti biraz önce. 2 hafta oldu nevresim değişmedi. Çıldırıcam valla.
Bende baş dönmesi ve koku hassasiyeti var sadece.Bu arada bulantilariniz varmi
Bilmiyorum ne olacak böyle. Evim zaten çok tozlanır benim ben günlük toz alırdım. İnan artık gece baş ucuma koyduğum telefonu sabah üstünde tozlarla alıyorum. Eşim düzenimi kafasına göre değiştiriyor. Mutfak dolaplarım karman çorman olmuş. Tencereleri alt üst etmiş. Zaten heyheylerim üstümde herşey gözüme batıyor.Beni de deli ediyor aynı şekilde. Nevresim benim de kanıyan yaram. Adam bıraksam bir ay değiştirmez ne var ki diyor bir de şaka gibi
Allah yardımcımız olsun. Salı günüde güzel katlanmış olursa Allahın izniyle ufak ufak yapıcam kendim. Ben ilk gebeliğimde hep yapmıştım temizliğimi tutunamadığı için değil sağlıksız bi gebelik olduğu için düşmüştü.Valla benim de ev İyice aldı basını gitti annem yaptı bi kaç gün ama topak topak toz
Çalışanlar tranfer sonrası rapor işini nasip yaptınız transfer olduğum yer hastane değil de tüp bebek merkezi oldugu için rapor vermiyor sağlık ocağı rapor verir mi acaba yarın okulum başlıyor transferi çarşamba günü oldum
Biraz daha sabret canım şu sonuçlar bir düzgünce katlansın yavaş yavaş yapacağız artık yapacak bir şey yok, anlamıyorlar asla kadın gibi olmuyor yapsa daBilmiyorum ne olacak böyle. Evim zaten çok tozlanır benim ben günlük toz alırdım. İnan artık gece baş ucuma koyduğum telefonu sabah üstünde tozlarla alıyorum. Eşim düzenimi kafasına göre değiştiriyor. Mutfak dolaplarım karman çorman olmuş. Tencereleri alt üst etmiş. Zaten heyheylerim üstümde herşey gözüme batıyor.
ilaç yazdığında bile sigorta karşılamıyor burayı kendi aile hekimime gidicem yarın okul mazeret izni vermediNasıl vermez tüp bebek merkezi rapor? Vermesi gerekiyo.
Sadece bir defa geliyor zatensu an kesildi kan rengide degil pembe renkti insallaj guzel bir belirtidir korktum
Şimdi okudum bütün güzel haberleri okıdukça ağladım dün gece negatiften sonra hiç iyi değilim erken yaptım belki ama çok etkikendim eşimin yüzüne bakarak ağladım sabaha kadar onun bişeyden haberi yok umarım test günümde benide rabbim evlatla taçlandırır herkezden dua istiyorum bir çoğumuz hamile zaten Rabbım herkezin kucağına almayı nasip etsin kader arkadaşlarım
[/
Çok bir belirti olmuyor çünkü benim daha önce iki tane nefatifim varTüp bebekle hamile kalanların yakaladığı hiç mi belirti yok biraz bizlerle paylaşsanız çok korkuyorum tuttu mu tutmadı mı diye