2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamamda tutunca hareket etmek yasakmi. Aha ben yarin temizlik isine geri baslamayi dusunuyorum. Hata mi ediom aceppp
benim ilk hamileliğim cok zor geçti o yüzden korkuyorum yine aynı olursa diye hamilelik belli olmadan ise başladım öğretmenim 12 mart istiklal marşı program hazirlamasi bendeydi sürekli ayakata yoğun çalıştım çocukları program yapılan yere görürdüm yürüyerek ve akşamında hastanelik oldum 2 hafta yattım o sürede aşırı kanamam oldu sonrasında 2 ay yatakta geçirmek zorunda kaldım. Şükür bebegin düşmedi bana sıkı sıkı tutundu. Siz de kendinizi cok yormayin ayakta cok kalmayin

Bende de oldu . Lavaboya gidip duruyordum hasta mı oldum diye. Bacak da çekilme bel be kasık ağrısı hatta sivilcelenme bile oldu.

Benim sağolsun kayınvalidem geldi herşeyi o halediyor. Temizlik yemek

Canım sen öğrendin mi test sonucunu?Kaç çıktı?İnşallah ben de olumlu haberleri paylaşırım yarın sizlerle.Ben de çok ağrı yok hafif sızı var ,sanki kan damlayıverecekmiş gibi.
11.gün 373 çıktı. Salı katlanmış mı diye tekrar bakılacak. İnşallah sağlıkla ilerler. Rabbim hepimize nasip etsin.

Aynı durumdayız evde tozlar uçuşuyor artık
İnan eşimle papaz olmak üzereyiz. Güya evi derleyip toplamak bana yardım etmek için 15 gündür evde. Dediğin gibi tozlar havada uçuyor. Herşeyi üstünden yaptığı için. 5 dkda evi süpürüp geçti biraz önce. 2 hafta oldu nevresim değişmedi. Çıldırıcam valla.

Çalışanlar tranfer sonrası rapor işini nasip yaptınız transfer olduğum yer hastane değil de tüp bebek merkezi oldugu için rapor vermiyor sağlık ocağı rapor verir mi acaba yarın okulum başlıyor transferi çarşamba günü oldum

Beni de deli ediyor aynı şekilde. Nevresim benim de kanıyan yaram. Adam bıraksam bir ay değiştirmez ne var ki diyor bir de şaka gibi

Beni de deli ediyor aynı şekilde. Nevresim benim de kanıyan yaram. Adam bıraksam bir ay değiştirmez ne var ki diyor bir de şaka gibi
Bilmiyorum ne olacak böyle. Evim zaten çok tozlanır benim ben günlük toz alırdım. İnan artık gece baş ucuma koyduğum telefonu sabah üstünde tozlarla alıyorum. Eşim düzenimi kafasına göre değiştiriyor. Mutfak dolaplarım karman çorman olmuş. Tencereleri alt üst etmiş. Zaten heyheylerim üstümde herşey gözüme batıyor.

Valla benim de ev İyice aldı basını gitti annem yaptı bi kaç gün ama topak topak toz
Allah yardımcımız olsun. Salı günüde güzel katlanmış olursa Allahın izniyle ufak ufak yapıcam kendim. Ben ilk gebeliğimde hep yapmıştım temizliğimi tutunamadığı için değil sağlıksız bi gebelik olduğu için düşmüştü.

Nasıl vermez tüp bebek merkezi rapor? Vermesi gerekiyo.

Biraz daha sabret canım şu sonuçlar bir düzgünce katlansın yavaş yavaş yapacağız artık yapacak bir şey yok, anlamıyorlar asla kadın gibi olmuyor yapsa da

Tekrar hayır
Tüp bebekle hamile kalanların yakaladığı hiç mi belirti yok biraz bizlerle paylaşsanız çok korkuyorum tuttu mu tutmadı mı diye
Çok bir belirti olmuyor çünkü benim daha önce iki tane nefatifim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…