- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #4.041
Kızlar bişey sormak istiyorum transferin edildiği gün 1. Günmü sayılıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayir vermedi. Sadece sonucun olumlu oldugunu gorustuk. Bu hafta ici belki arayip gun verirler. Ama ben il disinda tedavi olmustum oraya gitmem tekrardan.Burda bir doktor belirledim kafamda ona gideyim diyorum. Cuma gunu degerim 487di buarada. Sende durumlar nasil? Su gun gel dediler mi?İnşaallah Gün verdi mi doktorun sana. Değerlerin nasıldı. İnsanın kendisiyle aynı duyguları yaşayan birisiyle konuşması çok güzel
Yok transfer gununu saymiyorsun canim 1.gun olarakKızlar bişey sormak istiyorum transferin edildiği gün 1. Günmü sayılıyor
Bırak kalsın evin öyle son pişmanlık fayda etmezKızlar sizin evler ne alemde? Ben hala temizlik yapmadım hiç. Eşim hallediyor. Ama içimde rahat değil. Ev zıvanadan çıktı, becerebildiği kadar yapıyor ama kadın eli değmesi farklı oluyor. Başladınız mı siz evi süpürüp silmeye?
Cok sık idrara cikiyorum sizde de olmus muydu 5 dk bile olmuyor arasinda zamanSadece bir defa geliyor zaten
TeşekkürlerYok transfer gununu saymiyorsun canim 1.gun olarak
Tabikide her zaman sans var her embriyoda yeter ki Rabbim ol desinSelam kızlar 29 ocak transfer oldum. Çok heyecanlıyım. 1 emrio transfer edildi. 2. Kalite orta seviye denildi. Sizce şansım varmı
Seni yoracaksa gitme ben 3.günden itibaren gidiyorum ama işim çok rahat ondan gidiyorumOgle oldu ben hala kararsizim yarin ise gitmekte. Egilip dogrulmakla bisey olurmu sizce
İnşallah. rabbim yüzümüzü güldürür.Tabikide her zaman sans var her embriyoda yeter ki Rabbim ol desin ♥
Evet tabi yoracak. Ama kovulmaktan korkuyorumSeni yoracaksa gitme ben 3.günden itibaren gidiyorum ama işim çok rahat ondan gidiyorum
Aynen öyle yaptıkları bizim ki gibi olmuyor. Sağolsun yapmaya çalışıyor ama kapasite o kadar işte.Biraz daha sabret canım şu sonuçlar bir düzgünce katlansın yavaş yavaş yapacağız artık yapacak bir şey yok, anlamıyorlar asla kadın gibi olmuyor yapsa da
Bende o yüzden göz yumuyorum canım zaten.Bırak kalsın evin öyle son pişmanlık fayda etmez
Aile hekimide verirÇalışanlar tranfer sonrası rapor işini nasip yaptınız transfer olduğum yer hastane değil de tüp bebek merkezi oldugu için rapor vermiyor sağlık ocağı rapor verir mi acaba yarın okulum başlıyor transferi çarşamba günü oldum
Evet çok sık gidiliyorCok sık idrara cikiyorum sizde de olmus muydu 5 dk bile olmuyor arasinda zaman
Ben de ikinci kanı dün verdim 755.95 di. Aynen ben de farklı bir şehirdeyim ama doktorum 2 hafta sonra git ultrasona gir ona göre bi daha konuşalım dedi.Hayir vermedi. Sadece sonucun olumlu oldugunu gorustuk. Bu hafta ici belki arayip gun verirler. Ama ben il disinda tedavi olmustum oraya gitmem tekrardan.Burda bir doktor belirledim kafamda ona gideyim diyorum. Cuma gunu degerim 487di buarada. Sende durumlar nasil? Su gun gel dediler mi?
Ben transfer sürecinde onda kaldım bi haftam dolunca onunla beraber kendi evime geldim şimdi hala Benimle büyük ihtimalle 15 gün daha kalır. Sonra iş başa düşerBenimki daha teşrif etmedi. Pozitif olduğunu duyunca geleyim istersen dedi sadece. 12 gün geçmiş gelmemiş pozitif olduğunu duymuş geliyim diyo. Gerek yok dedim bende.
Ben de söylediğin diğer belirtiler yok ama adet gelecek gibi olması ve cinsel istek var tıpkı diğer adetlerimden 2 gün önce tavan yaptığı gibi.Hayırlısı bakalım yarın kan testinde belli olacak ak ile kara.Cerenciğim sana da bol şans.Allah sağlıkla kucağına aldırsın yavrunu. Kaç çıktı kan tahlili sonuçların?Bende de oldu . Lavaboya gidip duruyordum hasta mı oldum diye. Bacak da çekilme bel be kasık ağrısı hatta sivilcelenme bile oldu.