- 15 Nisan 2019
- 1.527
- 1.573
- 33
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #20.481
Bu arada cnm benim kızda eskisi kadar emzik almıyor akşam emzirirken tam bırakırken emziği takıyorum uyuyorKalp atışını duyduktan sonra rahatlasak keşkene yesek bebeğe bişey olurmu,bugün az mı hareket etti,aman bugün midem niye bulanmadi
Ay ciddimi yaaa hala mı emiyorkocası ne diyor bu işe
Hadi yaaa çok üzüldümKocası vefat etti çok erken yaşında şu an evli değil
Benimki hiç almamaya başlamıştı ellerini kesfettikten sonra.bugün bı deneyim dedim öylesine,aldı tekrar.emzigiyle uyuyor şu anBu arada cnm benim kızda eskisi kadar emzik almıyor akşam emzirirken tam bırakırken emziği takıyorum uyuyor
Ben reflü yatağıyla ayağımda sallıyorum direk öylece alıp beşiğe koyuyorum. Tabi azcık daha büyüyüp içine sığmayınca nasıl olacak bilmiyorumHadi yaaa çok üzüldümAllah rahmet eylesin
Benimki hiç almamaya başlamıştı ellerini kesfettikten sonra.bugün bı deneyim dedim öylesine,aldı tekrar.emzigiyle uyuyor şu aniki gecedir de besiginde uyutuyorum.bakalim bugünde beşikte uyutmayı deneyeceğim inşallah onada alışır.cunku belim sırtım çok ağrıyor, artık baya agirlastilar
Kalp atışını duyduktan sonra rahatlasak keşkene yesek bebeğe bişey olurmu,bugün az mı hareket etti,aman bugün midem niye bulanmadi
Ay ciddimi yaaa hala mı emiyorkocası ne diyor bu işe
Bence öylede olucak eminim okula başladıklarında bile konuşuruz gibi geliyor bana
Benim ablam da orta okula gidene kadar parmağını emmiş . Geçen bir doktor dinledim parmak emmesinden de emzik daha iyi diyorduYa bide emziğe alışsa bile onu çok akli ermeden bıraktırabilirim belki ama parmağa alıştımı zor gibi.cunku o kendin parçasıbenim kız kardeşim ortaokula kadar emmisti parmağını
Zaman çok hızlı geçti yalnız ya resmen koca bir yıl. Geçen sene oldu mu olmadı mı tuttu mu tutmadı mı ay bişey oldu mu şunu yesek nolur yemesek nolur midem bulandı iyi mi bulanmadı kötü müşimdide miniklerimizi büyüyüyoruz konu yine ortak Böyle ortak paydada buluşuyor olmak çok güzel hiç tanışmıyor olsak bile
Ya kızlar ben sizleri tanımadan rüyam da gördümEvet ya 1 yıldır hiç tanışmasakta tanışıyoruz.Bi bakmışız seneler geçmiş biz hala bu başlık altında çocukları konuşuyoruz.
Emziği bir ara reddetti almadı ama dün tekrar di bakalım inşallah bir daha bırakmazBenim ablam da orta okula gidene kadar parmağını emmiş . Geçen bir doktor dinledim parmak emmesinden de emzik daha iyi diyordu
Ya kızlar ben sizleri tanımadan rüyam da gördümhep beraber bir araya gelmişiz gülüyoruz sohbet ediyoruz bebişleri seviyoruz aklıma takılan bir şey olduğunda eşim bile kadınlar kulübünde ki arkadaşlarına sordun mu diyor pandemi döneminde hamilelik doğum derken birbirimizin burada en büyük destekçisi olduk
Değil mi ya sene oldu herseyimizi burada anlattık fikir aldık WhatsApp grubu bile kurabilirizEvet ya 1 yıldır hiç tanışmasakta tanışıyoruz.Bi bakmışız seneler geçmiş biz hala bu başlık altında çocukları konuşuyoruz.
Mantıklı bence kurabilirizDeğil mi ya sene oldu herseyimizi burada anlattık fikir aldık WhatsApp grubu bile kurabiliriz
Canım ben günde bir kere içiyorum gece yatarken bazen gece içmediğimde öğleden sonra içiyorumKızlar e bebekte ki malt içeceği aldım günlük kaç kere iciyorsunuz siz acaba
Değil mi sonuçta hepimiz bir güven sağladık ama saygıda duyarız burdan devam edelim derse kızlarMantıklı bence kurabiliriz
Ya benim oğlan gündüz emmek istemiyor gecede deli gibi emiyor doktora sordum bu durumu algısı çok açık çocuklarda bu durum olur 5 aya kadar devam eder gezdirerek emzirmeye çalışıyordum oda öyle dedi ya da örtü ört veya pilates topuyla emzir dedi bende dün süt makinası sipariş ettim elektrikli en azından gelince gündüz onunla sağıp vereyim emmek istemediginde dedim bu yüzden sizde söyleyince aldım makina gelince deneyeceğim her sabah bir tane içip çünkü gün içinde mama içiyor huzursuz oluyorum süt ola ola mama içtiği içinCanım ben günde bir kere içiyorum gece yatarken bazen gece içmediğimde öğleden sonra içiyorum
Değil mi ya sene oldu herseyimizi burada anlattık fikir aldık WhatsApp grubu bile kurabiliriz
Ya benim oğlan gündüz emmek istemiyor gecede deli gibi emiyor doktora sordum bu durumu algısı çok açık çocuklarda bu durum olur 5 aya kadar devam eder gezdirerek emzirmeye çalışıyordum oda öyle dedi ya da örtü ört veya pilates topuyla emzir dedi bende dün süt makinası sipariş ettim elektrikli en azından gelince gündüz onunla sağıp vereyim emmek istemediginde dedim bu yüzden sizde söyleyince aldım makina gelince deneyeceğim her sabah bir tane içip çünkü gün içinde mama içiyor huzursuz oluyorum süt ola ola mama içtiği için
Aynen canım ya sizler aklıma geldiniz napim çabalıyorum ama almıyor gündüz bende öyle deneyimSüt varken mama veriyorsan eğer en iyisini yapmışsın canım. Sağarsın emmediği zamanda yine süt içer.
Akşam yatmadan içmen daha mantıklı olur o zaman hem kalktığında uyumuş olmanın verdiği dinlenmeye de çok güzel süt çıkar. Ben akşam içiyorum yatıyorum gece tek memeyi versem bile yetiyor doluyor çünküYa benim oğlan gündüz emmek istemiyor gecede deli gibi emiyor doktora sordum bu durumu algısı çok açık çocuklarda bu durum olur 5 aya kadar devam eder gezdirerek emzirmeye çalışıyordum oda öyle dedi ya da örtü ört veya pilates topuyla emzir dedi bende dün süt makinası sipariş ettim elektrikli en azından gelince gündüz onunla sağıp vereyim emmek istemediginde dedim bu yüzden sizde söyleyince aldım makina gelince deneyeceğim her sabah bir tane içip çünkü gün içinde mama içiyor huzursuz oluyorum süt ola ola mama içtiği için
Değil mi sonuçta hepimiz bir güven sağladık ama saygıda duyarız burdan devam edelim derse kızlarnette hep arka sayfada duruyor kadınlar kulübü
Kuralım o zamanSüt varken mama veriyorsan eğer en iyisini yapmışsın canım. Sağarsın emmediği zamanda yine süt içer.
Aynen canım ya sizler aklıma geldiniz napim çabalıyorum ama almıyor gündüz bende öyle deneyim
Kuralım o zamanHem bebişleride görürüz ayy ne güzel olur