- 29 Ekim 2019
- 953
- 1.254
- 25
-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #1.861
Yumurtlama devam mı ediyor kızlar daha
Adetime bigun itibari ile 6 gun var az omce ovulasyom yaptim ikimci cizgi cok silik cikti nerdeyse yoktubu ay tam tahmim ettigim gibi bisi yok bos
Niye öyle diyorsun ki canımAdetime bigun itibari ile 6 gun var az omce ovulasyom yaptim ikimci cizgi cok silik cikti nerdeyse yoktubu ay tam tahmim ettigim gibi bisi yok bos
Aynen kizay didoş ben artık ovulasyonla gebeliğe inanmıyorum gerçek olsa ben gebeydim şuan hatırlamıyon mu nasıl koyu çıkıyordu şerefsiz test
Dunde yaptığımda böyleydi güzelim bu gün siliklesmesi lazım değil miydi acabaPik olmus
Enfeksiyom gebelige engelmis ya ondan canim umudum yokNiye öyle diyorsun ki canım
Aynen kizbenimki bembeyaz nerdeyse haha bende inanmiyomya
İnşallah bu kötü değildir de bir an önce çatlar çünkü bu gün kasiklarim dan yureyemiyirum bilepik canım dünde pikti sankim2 gün sürüyor sende demekki yumurtlama kuzum
Bu testler cok hasas yaDunde yaptığımda böyleydi güzelim bu gün siliklesmesi lazım değil miydi acaba
Kesinlikle katiliyorumartık gebelikte çizgi görmedikçe gitmiycem bir yere
İnşallah bu kötü değildir de bir an önce çatlar çünkü bu gün kasiklarim dan yureyemiyirum bile
Tamam canım çok sağolBu testler cok hasas yaanca silinir 5gunu bulabilir benimde oyleydi ama suan tam pik olmus yarindan sonra silislestigini dusun oyle calismaya devam et
Tamam canim mutlaka değerlendirim inşallah dediğin gibi olurbazı kadınlarda böyle oluyor kuzum bugünü de değeerlendirin mutlaka, yarına silikleşirse çatlamış demektir yarını da değerlendirin
Arkadaşlar merhaba bugün iki tane test yaptım 2 ser saat arayla ama ilk idrarla değil iki gun günüm gecti testleri buraya koyuyorum laboquick marka güvenilir mi acaba kan testi yarın ancak veririm acaba varmi testler yanlis cikmis olabilir mi
Hayirli olsun canim hamilesin yarin kanda cikar zatenArkadaşlar merhaba bugün iki tane test yaptım 2 ser saat arayla ama ilk idrarla değil iki gun günüm gecti testleri buraya koyuyorum laboquick marka güvenilir mi acaba kan testi yarın ancak veririm acaba varmi testler yanlis cikmis olabilir miEki Görüntüle 2549643 Eki Görüntüle 2549644
Arkadaşlar merhaba bugün iki tane test yaptım 2 ser saat arayla ama ilk idrarla değil iki gun günüm gecti testleri buraya koyuyorum laboquick marka güvenilir mi acaba kan testi yarın ancak veririm acaba varmi testler yanlis cikmis olabilir mi