- 29 Ekim 2019
- 953
- 1.254
- 25
-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #1.821
Aynen bende öyle takvim 17 gün gösteriyordu ben 19 gün yunurtlamayii gördümYapmaya devam et telefona bakma yanlis gosterebilir ben 18. Gun yumurtladim 32 gun döngüm
Kimyasal ya canim zarari olabilirGebelikte yapamaz mıyız
valla ne bileyim daha önce erken olurdu gec olmazdı.Canım bazen hormanalr değişebiliyor benimde hep böyle cikiyordu Bi gün var bugün yok en son dün piki yakalayabildim pik olduğu gün zaten idrar gibi bir daka bile beklemeden hem çıkıyor çizgi devam et sen
benimde vardı öyle şeyler didem bence sende bişiler var ben öle hissediyorum yoksa yanlışmıyımAy benim idrarimda hala beyaz beyaz şeyler var ovulasyon yapim dedim dikkatimi cekti yine
Canım enfeksiyondan olabilir belkiAy benim idrarimda hala beyaz beyaz şeyler var ovulasyon yapim dedim dikkatimi cekti yine
Her ay değişebiliyor canım yumurtanın gelişiminden de kaynaklanıyor olabilir ama devam et bu ararlar olurvalla ne bileyim daha önce erken olurdu gec olmazdı.
Bisi varda enfeksiyon varbenimde vardı öyle şeyler didem bence sende bişiler var ben öle hissediyorum yoksa yanlışmıyım
Olmak üzere e canimKızlar bugun 17.gunum sizce pik olmus mu? Yumurtlamis miyim
Aminn hepimiz hamile kalalım bu ay inşallaaahhhYumurta çatlamış kuzum darısı benim başıma ama sen gene gün aşırı değerlendirmelere devam et garanti olsun
Cnm dondursaydin doğumdan sonra giderdinAy kızlar lazer epilasyona başlamıştım 1 seans gidebildim, gebeliği öğrenince bugün gittim iptal için toplam 12 paket için 1300 tl alan firma 1 seans ücreti+ cezai ücret 600-700 TL alacakmış çok sinirliyim şuan. Ya diyorum hamilelikten iptal ediyorum ne cezai şartı dinlemiyorlar kavga ettim geri geldim işe
Golge gibi gordum sanki ama emin olamiyorumKızlar yumurtlamanın 11.günü gebelık varmı sizce bir bakar mısınız ?
Canım daha net bir foto atsanaKızlar yumurtlamanın 11.günü gebelık varmı sizce bir bakar mısınız ?
Canım bence 2 gün bekleyip testi tekrarla tam net değilKızlar yumurtlamanın 11.günü gebelık varmı sizce bir bakar mısınız ?
Belki daha yumurtlamadin canim ama bilemedim dedigin gibi onceki attiklarin daha koyuyduBakın gözüken bu.zarla zorla ışık açarak çektm bunuda
Bunların kontrol çizgisi hangisi oluyorOlmak üzere e canim
hiç belli olmaz canım bat ne zamandı seninBisi varda enfeksiyon vargebelik sanmiyorum ama idrar yolu enfeksiyonu değil vajinal enfeksiyon benimki
Çok kararsız kaldım T koyu ama C de koyu bence bugün değilse de yarınKızlar bugun 17.gunum sizce pik olmus mu? Yumurtlamis miyim