- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #1.841
Ben goremedim canim maalsef ama yapmak icin erken sankiKızlar yumurtlamanın 11.günü gebelık varmı sizce bir bakar mısınız ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben goremedim canim maalsef ama yapmak icin erken sankiKızlar yumurtlamanın 11.günü gebelık varmı sizce bir bakar mısınız ?
Çok kararsız kaldım T koyu ama C de koyu bence bugün değilse de yarın
Canım ben şuan eşimle farklı şehirlerde yaşııyorum işim dolayısıyla 2 sene zorunlu görevim var. Gebelikte yaptıramıyorum sonrasında da izinler derken memlekete dönmüş olurum diye mecbur kaldım iptal ettirmekteCnm dondursaydin doğumdan sonra giderdin
C kontol cizgisi t koyulasmasi gereken yer genelde idrari batirdigimiz taraf t olur obur taraf cBunların kontrol çizgisi hangisi oluyor
Değerlendir ya hazırda beklesinler yumurtlama olunca girerler içeriBen yine bugunu degerlendireyimde bakalim
acaba benımkı catladımı yaBelki daha yumurtlamadin canim ama bilemedim dedigin gibi onceki attiklarin daha koyuydu
Gizsiz yok kuzum çatlamadı takip ettik hiç koyulaşamadı o kadar. Kaçıncı gündesin?acaba benımkı catladımı ya
Gebelikte yapamaz mıyız
Ama T koyulasmadiki canim hic o kadar ne zaman basladin sen ovu ya acaba erken yumurtlamis olabilir misinacaba benımkı catladımı ya
Büsra canim benim ovu testine bakar misin onceki sayfada sanirimkokusu ve göz yakması acaip kötü ya kimyasal ya sonuçta zararlı diyorlar
Bakın gözüken bu.zarla zorla ışık açarak çektm bunuda
Kızlar bugun 17.gunum sizce pik olmus mu? Yumurtlamis miyim
Ben goremedim canim maalsef ama yapmak icin erken sanki
Belırtı de yok aslında yumurtlama 6 gün koyu çıkınca yapayım dedım ama cok az sılık çıktı gibi emin olamadım bende bekleyecem 1 haftaCanım daha net bir foto atsana
Belırtı de yok aslında yumurtlama 6 gün koyu çıkınca yapayım dedım ama cok az sılık çıktı gibi emin olamadım bende bekleyecem 1 hafta
Anladım canisi sagolC kontol cizgisi t koyulasmasi gereken yer genelde idrari batirdigimiz taraf t olur obur taraf c
Bence de canım bekle biraz daha öyle yap galiba sende inovita kullandınBelırtı de yok aslında yumurtlama 6 gün koyu çıkınca yapayım dedım ama cok az sılık çıktı gibi emin olamadım bende bekleyecem 1 hafta
Ay inşallah kuzu yA 8. Denemem oldu artıkkuzum 1 hafta sonra tekrarla inşallah varsa dahada koyulaşır
Bence de canım bekle biraz daha öyle yap galiba sende inovita kullandın
Pembe olanları mi canım bende şuan onu kullanıyorum çünküEvet canımm inovita