- 17 Nisan 2019
- 2.133
- 2.157
-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #1.761
aynısını yaşadım bilmeden bide hamileyken yaptırmıştım bir seans inşallah bir zararı olmazAy kızlar lazer epilasyona başlamıştım 1 seans gidebildim, gebeliği öğrenince bugün gittim iptal için toplam 12 paket için 1300 tl alan firma 1 seans ücreti+ cezai ücret 600-700 TL alacakmış çok sinirliyim şuan. Ya diyorum hamilelikten iptal ediyorum ne cezai şartı dinlemiyorlar kavga ettim geri geldim işe
selam kızlar bakıyorum herkes burda nasılsınız :)
iyiyim canımm hoşgeldinn sen nasılsın
Kesinlik le oyle ama boyle hepsi napicaz aman salla basinin gozunum sadakasi olsun bebis geliyo yaYa sorma kayda gittiğimde bal gibilerdi çay gidiyor kahve geliyordu valla böyle ticaret olmaz ama
Selam canim hosgeldin iyiz sen nasilsinselam kızlar bakıyorum herkes burda nasılsınız :)
iyiyim canım diğer topikte bir boşluk hissettim bir baktım herkes burda buraya geldim bendeSelam canim hosgeldin iyiz sen nasilsin
Iyi yapmissim canim burda kafamiza gore takiliyoz isteiyiyim canım diğer topikte bir boşluk hissettim bir baktım herkes burda buraya geldim bende
Hamilemisin kiz@Mrs terazi .!. aynı tarihlerde doktor randevumuz canım bende o gün gidicem senin gibi zamanın geçmesini bekliyorum
Hamilemisin kiz
bu bir gebenın gunlugunun hassasiyet kac acaba.ben n11 den alıyorum kuzum laboqick kullandım ama onun hassasiyeti 25 ti, innovita almayı düşünüyorum bu ay bi adet olabilirsem inşallah
Canım senin kaç haftalık ??@Mrs terazi .!. aynı tarihlerde doktor randevumuz canım bende o gün gidicem senin gibi zamanın geçmesini bekliyorum
Ayy ne gusel hayirli olsum canim saglikla gelsin minikevet canım diğer topiğe yazmıştım ama henüz doktora ve kan tahliline gitmedim bana göre hamileyim yani :)
4+2 cnm şuan adetime göre senin ?Canım senin kaç haftalık ??
tşk ederim cnm inş tez zamanda sizlerinde haberini alalımAyy ne gusel hayirli olsum canim saglikla gelsin minik
Aynen daha ihtiyacım yok ona hıhBence de artık işin bitmiş
Pik olcagi zaman cikiyo bikerede benim bigun once simsilikti 1 gun sonra birden koyulasti yapmaya devam etbu bir gebenın gunlugunun hassasiyet kac acaba.
labopick e göre benım coktaaan cıkardı çizgi
Hmm aklıma girdin bak olabilirdevam edinn hiç belli olmaz bu işler