Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende nefret ediyorum o çatala yattım ya pazartesi günü dedim ki bi daha gelmem de etmem de ay bıktım valla ya, plastik kaba çişimi yapmaktan bıktım, kan aldırmaktan bıktım, o çatala yatmaktan bıktım :KK12:
Valla bende biktim kuzum ya 7 senedir illallah geldi cok sukur halimize ama rabbim kimseyi doktora dusurmesin saglik onemli ya dikkat etmek lazim ama mecbur kalinca tabiki pasa pasa gidicez 😣

Valla bende biktim kuzum ya 7 senedir illallah geldi cok sukur halimize ama rabbim kimseyi doktora dusurmesin saglik onemli ya dikkat etmek lazim ama mecbur kalinca tabiki pasa pasa gidicez 😣

tabi ki çok şükür her halimize kuzum ama bu ay da olmazsa eğer ovulasyon testi falan almıycam daha da :KK42:

tabi ki çok şükür her halimize kuzum ama bu ay da olmazsa eğer ovulasyon testi falan almıycam daha da :KK42:
Aynen canin ❤ doktor takibine gir canim olmazsa bu ayda bide öyle dene bende 2 ay daha denim doktora sonra olmazsa ama inşallah tekrar diyorum gerek kalmaz bu ay gebe kalır herkez muradimiza ereriz🤲insallah🤲❤❤

Adam benden bıktı artık valla beni görünce kaçacak delik arıyor 🤣🤣
Aynıyız kuzum dün bi yanına yaklaştım korkudan goz bebekleri büyüdü adamin ya dedim korkma yumurtlama bitti is bitti keyfine bak gülüyor oda😅😅 dedi yarın çalışalım ama dedim bakarız ama yapmicam o kaciorya sıra bende şimdi 😅😅😅😅🤭🤭🤭

Ay kızlar lazer epilasyona başlamıştım 1 seans gidebildim, gebeliği öğrenince bugün gittim iptal için toplam 12 paket için 1300 tl alan firma 1 seans ücreti+ cezai ücret 600-700 TL alacakmış çok sinirliyim şuan. Ya diyorum hamilelikten iptal ediyorum ne cezai şartı dinlemiyorlar kavga ettim geri geldim işe :KK11:

Ay kızlar lazer epilasyona başlamıştım 1 seans gidebildim, gebeliği öğrenince bugün gittim iptal için toplam 12 paket için 1300 tl alan firma 1 seans ücreti+ cezai ücret 600-700 TL alacakmış çok sinirliyim şuan. Ya diyorum hamilelikten iptal ediyorum ne cezai şartı dinlemiyorlar kavga ettim geri geldim işe :KK11:
Para vermeye gelince hepsi boyle

Cnm normalde hep kaç kovala hesabı yapıyoz haftada iki kere falan anam ama şimdi bu test yüzünden her gün hergun bıktım artık valla ben bile 🤣😂
Banada oyle oluyo ya bikkinlik geliyo 😂 ama napalim cekicez ben bu ay rahatim ohh 😂😂😂😂😂 benimki patlicak durumda beni bekliyo

kuzum keşke iptal ettirmeseydin gebelikten sonra devam edersin süre sınırlaması yokki onların ben 2016 aralıkta aldım hala 2 seansım var mesela, gitmedim kışa doğru rengim açılınca gidicem

X