- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 32
-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #1.801
Siliklesir az kaldiAy benim de şu test bi siliklessin de kurtulacam ya
Dua ediyorum kuzum hepinize, en kısa zmanda güzel haberlerinizi alalım inşallahhamiş kuzucuklaar bizede çok dua edinn ya inşallah bu ay olur bizimde
Bugun ilac bitti yarin yandim benAllah yardımcın olsun valla cnm büyük patlama yaşarsınız valla
Edin edinnDua ediyorum kuzum hepinize, en kısa zmanda güzel haberlerinizi alalım inşallah
Biraz sayfayı gebelik sohbetiyle işgal ettik kusurumuza bakmayın
Canım biz 4 aydır istiyorduk takvimim bu şekilde 13 undeki iliski ile tuttu sanirim.Sen nasıl hamile kaldın cnm
Kolay gelsin valla tatlım şimdiden sanaBugun ilac bitti yarin yandim ben
Kızlar bakın bendemi sıkıntı var testlerdemi,Pik olcagi zaman cikiyo bikerede benim bigun once simsilikti 1 gun sonra birden koyulasti yapmaya devam et
Yumurta çatlamış kuzum darısı benim başıma ama sen gene gün aşırı değerlendirmelere devam et garanti olsunKızlar yumurtlama dan sonraki dördüncü gün hala hafif bir çizgi var
Kacinci gundesin bugunKızlar bakın bendemi sıkıntı var testlerdemi,
Saat 12de su içtim ve birdaha asla su içmedim.şuan ovulasyon yaptım.ve hiç bişey yok
Yani o dünkü hafif silik bile yok yani.günümü kacırmısmı oldum naptım ya
Gözün aydın canım çok mutlu oldum gerçekten darısı bizlerin başına inşallahCanım biz 4 aydır istiyorduk takvimim bu şekilde 13 undeki iliski ile tuttu sanirim.
Bugün telefona göre yumurtlama günüm.14.günKacinci gundesin bugun
Yapmaya devam et telefona bakma yanlis gosterebilir ben 18. Gun yumurtladim 32 gun döngümBugün telefona göre yumurtlama günüm.14.gün
Amin canım Allahım tüm isteyenlere nasip etsinGözün aydın canım çok mutlu oldum gerçekten darısı bizlerin başına inşallah
Canım bazen hormanalr değişebiliyor benimde hep böyle cikiyordu Bi gün var bugün yok en son dün piki yakalayabildim pik olduğu gün zaten idrar gibi bir daka bile beklemeden hem çıkıyor çizgi devam et senBakın gözüken bu.zarla zorla ışık açarak çektm bunuda
Gebelikte yapamaz mıyızBende gebe olmadığımı tescillediğime göree yarın yada öbür gün brezilya fönümü yaptırcam anneme ohh mis kurtulayım şu kabarıklıklarından saçımın