- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 27
-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #1.741
Valla bende biktim kuzum ya 7 senedir illallah geldi cok sukur halimize ama rabbim kimseyi doktora dusurmesin saglik onemli ya dikkat etmek lazim ama mecbur kalinca tabiki pasa pasa gidicezbende nefret ediyorum o çatala yattım ya pazartesi günü dedim ki bi daha gelmem de etmem de ay bıktım valla ya, plastik kaba çişimi yapmaktan bıktım, kan aldırmaktan bıktım, o çatala yatmaktan bıktım
Valla bende biktim kuzum ya 7 senedir illallah geldi cok sukur halimize ama rabbim kimseyi doktora dusurmesin saglik onemli ya dikkat etmek lazim ama mecbur kalinca tabiki pasa pasa gidicez
Adet tarihin 1 2 gün geçince testi tekrarla canım net sonuç alırsın3 gün var cnm
Catlayana kadar test yap ve herifin pesini birakmaİnşallah çatlıyordur ya
Aynen canin ❤ doktor takibine gir canim olmazsa bu ayda bide öyle dene bende 2 ay daha denim doktora sonra olmazsa ama inşallah tekrar diyorum gerek kalmaz bu ay gebe kalır herkez muradimiza ereriztabi ki çok şükür her halimize kuzum ama bu ay da olmazsa eğer ovulasyon testi falan almıycam daha da
Adam benden bıktı artık valla beni görünce kaçacak delik arıyorCatlayana kadar test yap ve herifin pesini birakma
Aynen cnmay amaan ne zaman gelirse gelsinler yeterki gelsinler
Bence regl geçince testi tekrarla canım inşallah meleğin sana gelmiştir3 gün var cnm
Aynıyız kuzum dün bi yanına yaklaştım korkudan goz bebekleri büyüdü adamin ya dedim korkma yumurtlama bitti is bitti keyfine bak gülüyor odaAdam benden bıktı artık valla beni görünce kaçacak delik arıyor
Bence de artık işin bitmişAynıyız kuzum dün bi yanına yaklaştım korkudan goz bebekleri büyüdü adamin ya dedim korkma yumurtlama bitti is bitti keyfine bak gülüyor odadedi yarın çalışalım ama dedim bakarız ama yapmicam o kaciorya sıra bende şimdi
devam edinn hiç belli olmaz bu işlerAynıyız kuzum dün bi yanına yaklaştım korkudan goz bebekleri büyüdü adamin ya dedim korkma yumurtlama bitti is bitti keyfine bak gülüyor odadedi yarın çalışalım ama dedim bakarız ama yapmicam o kaciorya sıra bende şimdi
Ben çizgi göremedim canım.. Yumurtlama üzerinden kaç gün geçti 13-14 günde anca çıkıyorgebelik
Adam benden bıktı artık valla beni görünce kaçacak delik arıyor
Para vermeye gelince hepsi boyleAy kızlar lazer epilasyona başlamıştım 1 seans gidebildim, gebeliği öğrenince bugün gittim iptal için toplam 12 paket için 1300 tl alan firma 1 seans ücreti+ cezai ücret 600-700 TL alacakmış çok sinirliyim şuan. Ya diyorum hamilelikten iptal ediyorum ne cezai şartı dinlemiyorlar kavga ettim geri geldim işe
Cnm normalde hep kaç kovala hesabı yapıyoz haftada iki kere falan anam ama şimdi bu test yüzünden her gün hergun bıktım artık valla ben bileTabi simdi bol bol veriyon verme bak nasil ayrilmiyo pesinden benim herifle evde köşe kapmaca oynuyoz zor kurtuluyom elinden
Banada oyle oluyo ya bikkinlik geliyoCnm normalde hep kaç kovala hesabı yapıyoz haftada iki kere falan anam ama şimdi bu test yüzünden her gün hergun bıktım artık valla ben bile
Ya sorma kayda gittiğimde bal gibilerdi çay gidiyor kahve geliyordu valla böyle ticaret olmaz amaPara vermeye gelince hepsi boyle
Ay kızlar lazer epilasyona başlamıştım 1 seans gidebildim, gebeliği öğrenince bugün gittim iptal için toplam 12 paket için 1300 tl alan firma 1 seans ücreti+ cezai ücret 600-700 TL alacakmış çok sinirliyim şuan. Ya diyorum hamilelikten iptal ediyorum ne cezai şartı dinlemiyorlar kavga ettim geri geldim işe