Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende nefret ediyorum o çatala yattım ya pazartesi günü dedim ki bi daha gelmem de etmem de ay bıktım valla ya, plastik kaba çişimi yapmaktan bıktım, kan aldırmaktan bıktım, o çatala yatmaktan bıktım
Valla bende biktim kuzum ya 7 senedir illallah geldi cok sukur halimize ama rabbim kimseyi doktora dusurmesin saglik onemli ya dikkat etmek lazim ama mecbur kalinca tabiki pasa pasa gidicez

Valla bende biktim kuzum ya 7 senedir illallah geldi cok sukur halimize ama rabbim kimseyi doktora dusurmesin saglik onemli ya dikkat etmek lazim ama mecbur kalinca tabiki pasa pasa gidicez

tabi ki çok şükür her halimize kuzum ama bu ay da olmazsa eğer ovulasyon testi falan almıycam daha da

tabi ki çok şükür her halimize kuzum ama bu ay da olmazsa eğer ovulasyon testi falan almıycam daha da
Aynen canin ❤ doktor takibine gir canim olmazsa bu ayda bide öyle dene bende 2 ay daha denim doktora sonra olmazsa ama inşallah tekrar diyorum gerek kalmaz bu ay gebe kalır herkez muradimiza ererizinsallah❤❤

Adam benden bıktı artık valla beni görünce kaçacak delik arıyor
Aynıyız kuzum dün bi yanına yaklaştım korkudan goz bebekleri büyüdü adamin ya dedim korkma yumurtlama bitti is bitti keyfine bak gülüyor oda dedi yarın çalışalım ama dedim bakarız ama yapmicam o kaciorya sıra bende şimdi

Ay kızlar lazer epilasyona başlamıştım 1 seans gidebildim, gebeliği öğrenince bugün gittim iptal için toplam 12 paket için 1300 tl alan firma 1 seans ücreti+ cezai ücret 600-700 TL alacakmış çok sinirliyim şuan. Ya diyorum hamilelikten iptal ediyorum ne cezai şartı dinlemiyorlar kavga ettim geri geldim işe

Para vermeye gelince hepsi boyle

Cnm normalde hep kaç kovala hesabı yapıyoz haftada iki kere falan anam ama şimdi bu test yüzünden her gün hergun bıktım artık valla ben bile
Banada oyle oluyo ya bikkinlik geliyo ama napalim cekicez ben bu ay rahatim ohh benimki patlicak durumda beni bekliyo

kuzum keşke iptal ettirmeseydin gebelikten sonra devam edersin süre sınırlaması yokki onların ben 2016 aralıkta aldım hala 2 seansım var mesela, gitmedim kışa doğru rengim açılınca gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…