Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kuzum keşke iptal ettirmeseydin gebelikten sonra devam edersin süre sınırlaması yokki onların ben 2016 aralıkta aldım hala 2 seansım var mesela, gitmedim kışa doğru rengim açılınca gidicem
Kuzum gebelik doğum izni derken 1,5 sene geçer ben eş durumundan tayinle dönerim o zamana memlekete diye donduramadım:skandal:

Canım ben yaptırdım pazartesi günü, aile hekimliğinde de baktırabilirsin 1 gün sonra çıkıyor sonuçlar ama e-nabız sisteminden görürsün nasılsa
biliyorum canım bugün aile hekimliğindeki hemşireylede görüştük ama ben işten izin almak istemiyorum kimseye söylemedim çünkü henüz eşim ve siz biliyosunuz herşey kesinleşsin kesesini kalbini göreyim ozamana kadar kimseye söylemicem o yüzden acile gidicem sanırım

Canım ben yaptırdım pazartesi günü, aile hekimliğinde de baktırabilirsin 1 gün sonra çıkıyor sonuçlar ama e-nabız sisteminden görürsün nasılsa
biliyorum canım bugün aile hekimliğindeki hemşireylede görüştük ama ben işten izin almak istemiyorum kimseye söylemedim çünkü henüz eşim ve siz biliyosunuz herşey kesinleşsin kesesini kalbini göreyim ozamana kadar kimseye söylemicem o yüzden acile gidicem sanırım
ahaha aynen aynen devam:oops:

hamiş kuzucuklaar bizede çok dua edinn ya inşallah bu ay olur bizimde :KK36:

X