- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 27
-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #1.621
Ben yulaf yiyom sabah cok guzel doyuruo proteinli sutle beraber yapiom dene sende gevrekten daha iiAy ben bugün kendi çapımda diyete başladım sabah kahvaltılık gevrek yedim sonrasında hiçbişey yemedim aslında araya bi meyve sıkıştırıyım diyordum unuttum
şimdi de evden getirdiğim sebze yemeğimi yiyeceğim inşallah şöyle bi 5-6 kilo verebilirim
Dikkat et kiz ben 5 6 kilo aldim dogumumda ama emzirmeden sonra şiştimgünaydınnn sürekli açım bu nasıl iş anlamadım ya 1 hafta olmadan 1 kilo almışım
Ben yulaf yiyom sabah cok guzel doyuruo proteinli sutle beraber yapiom dene sende gevrekten daha iiBende yiyom nesfitte yulaf ona gore daha sağlıklı doğal
Ben seviorum yulafi ya yiyom vallaya ben formun bitter çikolatalısı varya onu yiyorum asla kuru kuru yulaf yiyemem
daha hücre haliyle bu etki varsa bide ilk üç ay zayıflanır diyolardı bide bana bak
Ay spora gidiyorum yoldayım önümde bi amca var di kuş tam yanına kaka attı havadan amcada diyor kafama sicacakti namussuz kuş
kizlar bakarmisnz1Eki Görüntüle 2549563 6
Cnım hosulduk ama ınankı olmamıs ordakı kızları bırakmak bursa yenı konu acmak nokursa olsun bız orada cok sey paylasmıstık ben oyuzden tarafsızım
Haha tuh keske 2 adim fazla atsaydimda bana sicsaydi ozamanya şans getirdiğine inanıyorum ben ygs sınavına giderken kafama yapmıştı kuş, okul 1. olmuştum ygs de
evet canimcanım bu gebelik testi mi
Cnım hosulduk ama ınankı olmamıs ordakı kızları bırakmak bursa yenı konu acmak nokursa olsun bız orada cok sey paylasmıstık ben oyuzden tarafsızım
evet canim
Haha tuh keske 2 adim fazla atsaydimda bana sicsaydi ozaman
gorunuyor evet ama fotodada gorunuyo aslindafotoğrafta gördüğüm kadarıyla bir şey göremedim canım sen canlı olarak görebiliyor musun bazen fotoğrafta çkmıyor
Yok tabıkıde ole kımse bırbırını tanımıyor ve herkes ozgur ben sadece keske bole olmasaydı hepımız yın bır arada konussaydık dıe dusunuyrdumcanım burada taraf tutulacak bir mesele yok ki
burası Kadınlar Kulübü ve istediğin yere konu açabilirsin yani sorun yok isteyen istediği yere yazabilir hiç kimse bir yere bağlı değil ki bu kadar büyütülecek bir şey değil bence
ay büş ben hayatımda hiç 50 nin üstüne çıkmamıştım ondan biraz tırsıyorumkız suss Allah koruusn inşallah hiç kusma bulantın olmazda kilo vermezsin
gorunuyor evet ama fotodada gorunuyo aslinda