Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Başla canım faydası olur dozunda abartmadan yapılan sporun herşeye faydası var inşallah canım ❤❤❤
Bende bu ay soğan kürü kullandım 15 gun bakalım faydası olmuş mu bu ay

Bende bu ay soğan kürü kullandım 15 gun bakalım faydası olmuş mu bu ay
Insallah olmuştur canim ben 3 4 gun yaptim sonra antibiotik kullandim bugun ilacin son gunu aksam yine yapicam sogan kurunu adet olana kadar hamilelim bu ay yoktur diye rahat takiliyorum

Benim kızda hasta oldu ya bademcikleri şişmiş baya annem evde bugün sağlık ocağına götürecek gecede hiç uyumadı sürekli uyandırdı beni bir arada korkuyorum dedi sürekli gece

Insallah olmuştur canim ben 3 4 gun yaptim sonra antibiotik kullandim bugun ilacin son gunu aksam yine yapicam sogan kurunu adet olana kadar hamilelim bu ay yoktur diye rahat takiliyorum
Bende 15 gun sabah akşam olmak üzere günde iki kere kullandım bende de çünkü sürekli iltihap enfeksiyon oluyordu buda hamileliği engellediği için dedim yapım ne kaybederim sanki çünkü bu şekilde hamile kalan çok olmuş hersey bir umut işte

Benim kızda hasta oldu ya bademcikleri şişmiş baya annem evde bugün sağlık ocağına götürecek gecede hiç uyumadı sürekli uyandırdı beni bir arada korkuyorum dedi sürekli gece

geçmiş olsun kuzum tam mevsim geçişi ya normaldir hemencecik iyileşir inşallah

Kizlar.ben geçen ay kan verdim ve idrar kanda sadece d vitaminin eksikti bağışıklığım çok yüksek cıktı idrarda herşey iyi cıktı negatif idrar yolu enfeksiyonu olsa çıkardı dimi testte

Aynn kuzu bendede enfeksiyon var ondan gebe kalamiyorum buyuk ihtimalle

Kizlar.ben geçen ay kan verdim ve idrar kanda sadece d vitaminin eksikti bağışıklığım çok yüksek cıktı idrarda herşey iyi cıktı negatif idrar yolu enfeksiyonu olsa çıkardı dimi testte

kuzum testte çıkar mı bilmiyorum ama hissedersin yanmadan falan herhalde olsa

Cikardi tabiki d vitamininin eksik olmasida gebe kalmamanin bi etkisi ilac kullaniyomusum d vitamini icim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…