- 29 Ekim 2019
- 953
- 1.254
- 25
-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #1.581
Başla canım faydası olur dozunda abartmadan yapılan sporun herşeye faydası varinşallah canım ❤❤❤
Bende bu ay soğan kürü kullandım 15 gun bakalım faydası olmuş mu bu ayCanim ben adet duzensizligi yuzunden yapmadim enfeksiyon var bende ondan yapmaya başlamıştım..
Ama pko olanlara cok yariyomus kist felan varsa rahmi felan temizliyomus cok arastirdim yapmani tavsiye ediyorum.. Gebelik olursa zarari olabiliyomus ama okadar cok konu okudum ki sogan kuru yapip hamile kalan cok kisi var bebisin gelcegi varsa geliyo kuzum
Aynen valla canım böyle bir yer daha dünya da yok ya o yüzden kişi çok seviyorum yağmur soğuk oh missnasılda biliyorum, çünkü bizim buralardan daha sıcağı yok Türkiyede
Insallah olmuştur canim ben 3 4 gun yaptim sonra antibiotik kullandim bugun ilacin son gunu aksam yine yapicam sogan kurunu adet olana kadarBende bu ay soğan kürü kullandım 15 gun bakalım faydası olmuş mu bu ay
Inşallah olmuştur canımBende bu ay soğan kürü kullandım 15 gun bakalım faydası olmuş mu bu ay
Spor yapmaya usenmiyonInşallah olmuştur canım❤ ben sadece 1 gün yapmıştım geçen ay sonra üşendim
Bende 15 gun sabah akşam olmak üzere günde iki kere kullandım bende de çünkü sürekli iltihap enfeksiyon oluyordu buda hamileliği engellediği için dedim yapım ne kaybederim sanki çünkü bu şekilde hamile kalan çok olmuş hersey bir umut işteInsallah olmuştur canim ben 3 4 gun yaptim sonra antibiotik kullandim bugun ilacin son gunu aksam yine yapicam sogan kurunu adet olana kadarhamilelim bu ay yoktur diye rahat takiliyorum
He ya bazı konularda çok usengecimSpor yapmaya usenmiyonbi sogan mi kaynatamadin kiz
Aynen valla canım böyle bir yer daha dünya da yok ya o yüzden kişi çok seviyorum yağmur soğuk oh miss
İlk gün çok zor içtim tadı kötüydü ama sonra alıştım valla mecbur dedim yeter ki olsunInşallah olmuştur canım❤ ben sadece 1 gün yapmıştım geçen ay sonra üşendim
Cok cok gecmis olsun canimBenim kızda hasta oldu ya bademcikleri şişmiş baya annem evde bugün sağlık ocağına götürecek gecede hiç uyumadı sürekli uyandırdı beni bir arada korkuyorum dedi sürekli gece
Benim kızda hasta oldu ya bademcikleri şişmiş baya annem evde bugün sağlık ocağına götürecek gecede hiç uyumadı sürekli uyandırdı beni bir arada korkuyorum dedi sürekli gece
Aynen ya kışın ama her yeri kapat otur okadar kirlenmiyor ev yabende bayılıyorum yaa, her yer kapanınca evde kirlenmiyor yazın her gün sil süpür canım çıkıyor
Aynn kuzu bendede enfeksiyon var ondan gebe kalamiyorum buyuk ihtimalleBende 15 gun sabah akşam olmak üzere günde iki kere kullandım bende de çünkü sürekli iltihap enfeksiyon oluyordu buda hamileliği engellediği için dedim yapım ne kaybederim sanki çünkü bu şekilde hamile kalan çok olmuş hersey bir umut işte
Kizlar.ben geçen ay kan verdim ve idrar kanda sadece d vitaminin eksikti bağışıklığım çok yüksek cıktı idrarda herşey iyi cıktı negatif idrar yolu enfeksiyonu olsa çıkardı dimi testte
Evet canım mutlaka çıkardıKizlar.ben geçen ay kan verdim ve idrar kanda sadece d vitaminin eksikti bağışıklığım çok yüksek cıktı idrarda herşey iyi cıktı negatif idrar yolu enfeksiyonu olsa çıkardı dimi testte
Çok sağol canım ❤❤❤Cok cok gecmis olsun canim
Çok sağol canım ❤inşallah ya icim açıyor haline antibiyotik verir doktor inşallah ozaman düzelir ❤geçmiş olsun kuzum tam mevsim geçişi ya normaldir hemencecik iyileşir inşallah
Cikardi tabiki d vitamininin eksik olmasida gebe kalmamanin bi etkisi ilac kullaniyomusum d vitamini icimKizlar.ben geçen ay kan verdim ve idrar kanda sadece d vitaminin eksikti bağışıklığım çok yüksek cıktı idrarda herşey iyi cıktı negatif idrar yolu enfeksiyonu olsa çıkardı dimi testte
Yok ne yanma ne kaşıntı ne acı ne koku ne farkli renk akinti hiç biri yok çok şükürkuzum testte çıkar mı bilmiyorum ama hissedersin yanmadan falan herhalde olsa
Ozaman iyi ya birseyim yok cok sukurEvet canım mutlaka çıkardı