- 29 Ekim 2019
- 953
- 1.254
- 25
-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #1.601
Aynen tatlım çünkü spermlerin geçişini engelliyormus ve öldürüyormus bu yüzden gebelikte gerçekleşmiyorAynn kuzu bendede enfeksiyon var ondan gebe kalamiyorum buyuk ihtimalle
Oh tamam icim rahatladi ya evet canim ilac verdi doktor d3 vitamini düzenli kullanıyorum günde 2 3 damla 11 çıkmıştı d vitmainimCikardi tabiki d vitamininin eksik olmasida gebe kalmamanin bi etkisi ilac kullaniyomusum d vitamini icim
Aynen ya onumuzdeki ay umudum yuksek enfeksiyonda giderseAynen tatlım çünkü spermlerin geçişini engelliyormus ve öldürüyormus bu yüzden gebelikte gerçekleşmiyor
Aynen kuzu rahat ol bence de zaten olsa idrarinda yanma olur akıntı olur kötü kokuluYok ne yanma ne kaşıntı ne acı ne koku ne farkli renk akinti hiç biri yok çok şükür
Ozaman iyi ya birseyim yok cok sukur
Iyi ozamam kuzumOh tamam icim rahatladi ya evet canim ilac verdi doktor d3 vitamini düzenli kullanıyorum günde 2 3 damla 11 çıkmıştı d vitmainim
Hım ise yarıyor mu acaba kuzum ya bu ay olmassa bende belki alırımAynen ya onumuzdeki ay umudum yuksek enfeksiyonda gidersebende bide jel var spermin yumurtaya ulasmasinda yardimci oluyo onuda kullancam bakalim
Yorumlari baya olumluydu bu ay denedim aslinda bi kackere jelle ama enfeksiyon cikinca umutlammadim onumuzdeki ay tam kullanicamHım ise yarıyor mu acaba kuzum ya bu ay olmassa bende belki alırım
Benim icin tadı sıkıntı deil yapmaya üşendim yaİlk gün çok zor içtim tadı kötüydü ama sonra alıştım valla mecbur dedim yeter ki olsun
İnşallah canım yaYorumlari baya olumluydu bu ay denedim aslinda bi kackere jelle ama enfeksiyon cikinca umutlammadim onumuzdeki ay tam kullanicam ☺ ise yararsa birlikde gorucez
Aynen canım haklısın çok sağolAynen kuzu rahat ol bence de zaten olsa idrarinda yanma olur akıntı olur kötü kokulu
Niye kız suyu kaynat soğanı bol dörde beş on dk kaynat tamamdırBenim icin tadı sıkıntı deil yapmaya üşendim ya
İnşallah canımAy ben bugün kendi çapımda diyete başladım sabah kahvaltılık gevrek yedim sonrasında hiçbişey yemedim aslında araya bi meyve sıkıştırıyım diyordum unuttum
şimdi de evden getirdiğim sebze yemeğimi yiyeceğim inşallah şöyle bi 5-6 kilo verebilirim
Bat i bekliom olmazsa yapicam kesin usenmicem dahaNiye kız suyu kaynat soğanı bol dörde beş on dk kaynat tamamdır
Bence de kuzu dene bence üşenmek yokBat i bekliom olmazsa yapicam kesin usenmicem daha
Bide ben yapabils3mAy ben bugün kendi çapımda diyete başladım sabah kahvaltılık gevrek yedim sonrasında hiçbişey yemedim aslında araya bi meyve sıkıştırıyım diyordum unuttum
şimdi de evden getirdiğim sebze yemeğimi yiyeceğim inşallah şöyle bi 5-6 kilo verebilirim
Gunaydin kuzum. Normal 2 canlisingünaydınnn sürekli açım bu nasıl iş anlamadım ya 1 hafta olmadan 1 kilo almışım
daha hücre haliyle bu etki varsa bide ilk üç ay zayıflanır diyolardı bide bana bakGunaydin kuzum. Normal 2 canlisin