Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnım hosulduk ama ınankı olmamıs ordakı kızları bırakmak bursa yenı konu acmak nokursa olsun bız orada cok sey paylasmıstık ben oyuzden tarafsızım
Canim taraf kimse tutmuyo zaten herkes istedihini yapmakda ozgur ister buraya ister oraya ister ikisine.. Biz ordan sıkıldık ve yeni bi konu actik burdayiz artik isteyen hosgelir istemeyen kendi bilir kimseye ne kuseriz ne surat asariz herkes gibi bende istedigimi yapmakta ozgurum burayi actim burdaki arkadaslarla birbirimize her konuda destek olalim diye şükür cok gusel oluyoruz.. Sen gelmek zorunda değilsin senin kendi bilcegin is küsmeyiz biz....

kız bunlar nee benim annem 25 kilo almış bana hamileyken çok korkuyorum o yüzden ben çok sağlıklı beslenirm falan diyorum kendi kendime, 5-6 kilo almış kilo mu ooo 1 ayda verilir :KK70: :KK70: :KK70:
Kız ben erken anne oldum ya kilo almadım çok metabolizma tavandı ozaman ama sonradan aldım işte baya 8 9 ay oldu zayiflayali

inşallah canım önce sağlık tabi:KK15::KK15:
Vallahi diyorum bebiş olsun kilo verilir zaten doğum kilosu cabuk veriliyor yarisi zaten ödem şişlik oluyor
Ben bide suni sanci yemiştim korkudan sancim kaçtığı için baya şişmişti heryerim doğumdan çıkınca balon gibiydim sonra gitti hepsi :KK70:

arada nankör müyüm diyede ağlıyorum didoş bu hamilelik cebimde peçetelerle gezdiriyo beni:KK70:
Hic bulanima sokma kendini 🥰 neler yaptim bugun gormek icin ne kurler uyguladin neler cekdin simdide en tatli yerindesin kuzum amacina ulastin bak bebis geliyo iste kiz 😂 firlatcam terligi valla bak tadini cikar

Canim taraf kimse tutmuyo zaten herkes istedihini yapmakda ozgur ister buraya ister oraya ister ikisine.. Biz ordan sıkıldık ve yeni bi konu actik burdayiz artik isteyen hosgelir istemeyen kendi bilir kimseye ne kuseriz ne surat asariz herkes gibi bende istedigimi yapmakta ozgurum burayi actim burdaki arkadaslarla birbirimize her konuda destek olalim diye şükür cok gusel oluyoruz.. Sen gelmek zorunda değilsin senin kendi bilcegin is küsmeyiz biz....
Buradakı ınsanlaın küsüp küsmedıgını zaten onemsemem ama ben sadece guzel bır paylasım ıcınde oldugumuz ıcın bozulmasına uzuldum konu kusmek vs degıl

X