- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 27
-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #1.641
Sanki cok az belli oluo 2 3 gun sonra tekrarla testi canımozaman netlesirkizlar bakarmisnz1Eki Görüntüle 2549563 6
ay büş ben hayatımda hiç 50 nin üstüne çıkmamıştım ondan biraz tırsıyorum
millet emzirirken zayıflanır diyor yalan mııDikkat et kiz ben 5 6 kilo aldim dogumumda ama emzirmeden sonra şiştim
Dikkat et kiz ben 5 6 kilo aldim dogumumda ama emzirmeden sonra şiştim
millet emzirirken zayıflanır diyor yalan mıı
Canim taraf kimse tutmuyo zaten herkes istedihini yapmakda ozgur ister buraya ister oraya ister ikisine.. Biz ordan sıkıldık ve yeni bi konu actik burdayiz artik isteyen hosgelir istemeyen kendi bilir kimseye ne kuseriz ne surat asariz herkes gibi bende istedigimi yapmakta ozgurum burayi actim burdaki arkadaslarla birbirimize her konuda destek olalim diye şükür cok gusel oluyoruz.. Sen gelmek zorunda değilsin senin kendi bilcegin is küsmeyiz biz....Cnım hosulduk ama ınankı olmamıs ordakı kızları bırakmak bursa yenı konu acmak nokursa olsun bız orada cok sey paylasmıstık ben oyuzden tarafsızım
Doğru emzirirken cabuk gidio kilolar ama ben 3 ay emzirdim emmedi kızım mama verincede ben emzirmedim için kilo aldim iştahım çok acıktı ve cok tatli yiyordum bakkal ürünümillet emzirirken zayıflanır diyor yalan mıı
Piskolojikde olabilirdaha hücre haliyle bu etki varsa bide ilk üç ay zayıflanır diyolardı bide bana bak
Kız ben erken anne oldum ya kilo almadım çok metabolizma tavandı ozaman ama sonradan aldım işte baya 8 9 ay oldu zayiflayalikız bunlar nee benim annem 25 kilo almış bana hamileyken çok korkuyorum o yüzden ben çok sağlıklı beslenirm falan diyorum kendi kendime, 5-6 kilo almış kilo mu ooo 1 ayda verilir
inşallah canım önce sağlık tabiay kuzumm 50 olsun 60 olsun kızz nolcak sağlıkla büyüyüp doğsun da verirsin sen yapın zayıfmış senin zaten
kız ne bileyim burda okuyorum yok aldatma yok o yok bu psikolojim altüst ağlayıp duruyorumPiskolojikde olabiliramannn bosver anam tadini cikar iste
hmmm anladım canım bakalım bende nasıl olcaağkKız ben erken anne oldum ya kilo almadım çok metabolizma tavandı ozaman ama sonradan aldım işte baya 8 9 ay oldu zayiflayali
Vallahi diyorum bebiş olsun kilo verilir zaten doğum kilosu cabuk veriliyor yarisi zaten ödem şişlik oluyorinşallah canım önce sağlık tabi
Dert etme canım tek sıkıntı kilo olsun o kolayhmmm anladım canım bakalım bende nasıl olcaağk
Ay allah askina sacmalama kiz kafayimi yedinkız ne bileyim burda okuyorum yok aldatma yok o yok bu psikolojim altüst ağlayıp duruyorum
Ay bende sekiz kilo aldm hamileyken dogumdan sonra on iki kilo verdim emzirirken on bes kilo aldmDikkat et kiz ben 5 6 kilo aldim dogumumda ama emzirmeden sonra şiştim
haklısın canım önce sağlık kilolar işin olmazsa olmazı rabbime şükür bana nasip etti ya gerisi hallolurDert etme canım tek sıkıntı kilo olsun o kolay
arada nankör müyüm diyede ağlıyorum didoş bu hamilelik cebimde peçetelerle gezdiriyo beniAy allah askina sacmalama kiz kafayimi yedin8 aydir bugunu bekliyom neler cektin neler yaptin simdi bunkari dusunme bebişe odaklan
Hic bulanima sokma kendiniarada nankör müyüm diyede ağlıyorum didoş bu hamilelik cebimde peçetelerle gezdiriyo beni
Sen duygusalligin dibine vurmussun cnm hic takilma boyle seylerearada nankör müyüm diyede ağlıyorum didoş bu hamilelik cebimde peçetelerle gezdiriyo beni
Buradakı ınsanlaın küsüp küsmedıgını zaten onemsemem ama ben sadece guzel bır paylasım ıcınde oldugumuz ıcın bozulmasına uzuldum konu kusmek vs degılCanim taraf kimse tutmuyo zaten herkes istedihini yapmakda ozgur ister buraya ister oraya ister ikisine.. Biz ordan sıkıldık ve yeni bi konu actik burdayiz artik isteyen hosgelir istemeyen kendi bilir kimseye ne kuseriz ne surat asariz herkes gibi bende istedigimi yapmakta ozgurum burayi actim burdaki arkadaslarla birbirimize her konuda destek olalim diye şükür cok gusel oluyoruz.. Sen gelmek zorunda değilsin senin kendi bilcegin is küsmeyiz biz....