- 20 Mart 2011
- 13.754
- 32.286
-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #1.561
Canım merhaba soğan kürünü uygularken yumurtlama dönemine denk geldi mi?Kuzu1 bucuk su bardagini kaynatiyorum kaynar geldikden sonra orta boy sogani 4e bolup icime atip 5 dk daha kaynattim ilimasini bekleyip suzup ictim
Evet canim ben tam yumurtlamada basladim zaten ama normalde adet bitiminin 2. Gunu baslanmasi gerekiyorCanım merhaba soğan kürünü uygularken yumurtlama dönemine denk geldi mi?
iş yerimde bilgisayardan giriyorum akşamlarıda alıştım artık napiyim kalsın
Kışı seviyosan buraya gelAy burada havalar soğudu üşüyorum artık ve bu durum beni çok mutlu ediyor kışı seviyorum ya
Bide adet olabilseydim
Kışı seviyosan buraya gel-20 gordugumuz oluyo kar ne ararsan var
Bende yazi seviyorumçok güzel yaa, çok seviyorum valla, yazın ter ter vıcık vıcık hiç sevmiyorum
Bende yazi seviyorum
Aynen ya soğuk sevmeyenler bizim buraya gelebilir valla ölmeden chenemi görmek gibiçok güzel yaa, çok seviyorum valla, yazın ter ter vıcık vıcık hiç sevmiyorum
Etmek istiyorum zaten canim ya fazla kilo almamak ve toparlanmak için hem Spor yapan insanların bebekleri daha sağlıklı oluyormuşbence edersin canım hem daha sağlıklı olur fittness falan yaparsın daha hafif
Ben en çok zumbayı seviyorum
Aynen ya soğuk sevmeyenler bizim buraya gelebilir valla ölmeden chenemi görmek gibi
Bana biraz bilgi vermen mümkün mü? Pko veya kist durumun var mıydı normal döngün kaç gündü?Evet canim ben tam yumurtlamada basladim zaten ama normalde adet bitiminin 2. Gunu baslanmasi gerekiyor
Etmek istiyorum zaten canim ya fazla kilo almamak ve toparlanmak için hem Spor yapan insanların bebekleri daha sağlıklı oluyormuş
Zumbada güzel ama ben fitness ve pilatesciyim
Başla canım faydası olur dozunda abartmadan yapılan sporun herşeye faydası varaynen ya benimde bu ay olmadı ya, spora başlarım hem diyet falanda yaparım belki daha sağlıklı gelir ve ilerler
Canim ben adet duzensizligi yuzunden yapmadim enfeksiyon var bende ondan yapmaya başlamıştım..Bana biraz bilgi vermen mümkün mü? Pko veya kist durumun var mıydı normal döngün kaç gündü?
Bende hiçbir sıkıntı yok yedinci gündeyim on beş gün uygularsam mutlaka yumurtlama dönemi ve sonrasına denk geliyor. Kafama takıldı kürü yarim bıraksam faydası olur mu devam etsem eğer gebelik olursa sorun olur mu sorular da sorular
Teşekkür ederim canım inşAllah şifa ve gebelik için vesile olurCanim ben adet duzensizligi yuzunden yapmadim enfeksiyon var bende ondan yapmaya başlamıştım..
Ama pko olanlara cok yariyomus kist felan varsa rahmi felan temizliyomus cok arastirdim yapmani tavsiye ediyorum.. Gebelik olursa zarari olabiliyomus ama okadar cok konu okudum ki sogan kuru yapip hamile kalan cok kisi var bebisin gelcegi varsa geliyo kuzum
Insallah canimTeşekkür ederim canım inşAllah şifa ve gebelik için vesile olur
Adana canımsen nerdesin canım Akdeniz hissediyorum hatta bana yakın hissediyorummersindeyim ben
nasılda biliyorum, çünkü bizim buralardan daha sıcağı yok TürkiyedeAdana canım