-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #1.541
mantıklı
valla yemeden içmeden kesilicem valla vermem lazım o kilouyu
Siz ise ben spora ya 4 gün gitmedim ya şimdi üst üste gidicem cumaya kadar hiç gidesim yok ama mecburcumartesi pazar dinlenirim artık
Agır sakın haraket yapma sen genede dikkat etSiz ise ben spora ya 4 gün gitmedim ya şimdi üst üste gidicem cumaya kadar hiç gidesim yok ama mecburcumartesi pazar dinlenirim artık
Gidip benim gibi 3 ay yazılma mecbur kalıyorsun gitmeye aylık yazılbizim evin arka sokağına da spor salonu açılıyormuş dün gördüm, belkim yazılırım bende
Tamam canımAgır sakın haraket yapma sen genede dikkat et
Gidip benim gibi 3 ay yazılma mecbur kalıyorsun gitmeye aylık yazılçok güzel spor eğlenceli ama tek kalıyorum çoğu zaman ozaman sıkılıyorum arkadaş olsa sıkılmam kosa kosa giderim arkadaşlarım.baska salona gidio
ben nikahtan önce öyleydim canım 15 gün aç gezdim nerdeyse ama 3 kilo verdim valla gelinliğe giremiycem diye aklım çıktıydımantıklı
valla yemeden içmeden kesilicem valla vermem lazım o kilouyu
Olsun sen genede dikkate et kendineTamam canım❤ ağırlık calismicam sadece koşu bandında yürüyüş dikey bisiklet uzay yürüyüşü ve mekik calısıcam karin kaslarim gidio yavaş yavaş bu ara boşladım sporu
ben nikahtan önce öyleydim canım 15 gün aç gezdim nerdeyse ama 3 kilo verdim valla gelinliğe giremiycem diye aklım çıktıydı
korku insana neler yaptırıyor valla..ya benimm? ben o kadar kilo vermişim ki son gelinlik provasından sonra, kuaföre geldi terzi daralttılar daraltabildikleri kadar gelinliği
Ay ben dedim eşim gelmiyor kilo almadım ama karin kasları çalışmayınca hemen gidiyor düzenli antrenman şart ben çocuk düşünüyorum diye azalttım yoksa haftanın hergünü yapiordum spor cok-da seviyorum ama bu ara halim de yok daha 22ayim var spor üyeligim gebe kalirsam nasıl yapcam.bilmiyorum devam edebilirmiyimya ben düğün zamanı mahallemdeki spor salonuna gidiyordum, 8 ay falan gittim baya zayıfladım sıkılaştım, düğünden sonra saldım tabi, çok eğlenceli oluyor spor tabi ben eşimide ikna edip birlikte gitmeyi teklif etcem
yok canım bbenim cildim kuru belki ondan olmuyordur. Bir de yazın 2 günde bir kışın 3 günde bir yıkıyorum yoksa saçlar alışıyor yıkanmaya daha çok yağlanıyorAh valla aynısı yaaSık yağlanma sorunu var mı peki?
Ay ben dedim eşim gelmiyor kilo almadım ama karin kasları çalışmayınca hemen gidiyor düzenli antrenman şart ben çocuk düşünüyorum diye azalttım yoksa haftanın hergünü yapiordum spor cok-da seviyorum ama bu ara halim de yok daha 22ayim var spor üyeligim gebe kalirsam nasıl yapcam.bilmiyorum devam edebilirmiyim
Evet biliyorum kuzu bizde saat daha 9ayy bizim türkiyede artık saatlerle oynamıyorlar
İndirmiyorum o zaman kuzum
Evet biliyorum kuzu bizde saat daha 9y
Yok kiz indirme bisiye yaramiyo sildim ben geri