- 28 Ekim 2019
- 1.241
- 2.350
- 32
-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #1.521
Evet ya insanın modu düşüyorya ben acıklı şeylere gelemiyorum valla zaten yeterince derdim var azıcık gülmek istiyorum izlediğim şeylerde o yüzden yabancı dizilerde falanda hep komedi izliyorum
Ben sabah yıkandım akşam eve geldiğimde mutlaka yağlanmış olacak, yıllardır böylebenimde saçlarım dümdüz değil ama acayip çok yağlanıyor 2. günü kullanamıyorum maalesef ya ince telli... Bu fönden sonra biraz daha toparlanıyor ama 2. güne görüntüsü güzel oluyor
Ben sabah yıkandım akşam eve geldiğimde mutlaka yağlanmış olacak, yıllardır böyle
Ben dehoff aynı ya, bir ara pudra döküyordum her gün yıkamamak için sonra ondan da gına geldi saldım gitti topluyorum 2. günleri saçlarımı
Gunaydin canmGünaydın kızlarrr
Gunaydin kizlarrrrr
Gunaydin canm
Ben telefonda giriyorum indirdim uygulamasiniKadinlar kulübünün telefon uygulamasi yok degil mi kizlar ?
Guzeldi bende tavsiye ederimbol küfürlü aileyle falan izlemelik degil yakin arkadas veya es ile keyifle izlenir
Simdi vizyona yeni filmleri de girdi cinayet süsü gitmek istiyorum kac gundur gidemedim
Çok küfürlü yaKızlar bu arada Ölümlü Dünya diye bi film izledik baya güzel komikti tavsiye ederim
Günaydın canımGünaydın kızlarrr
goood moorrninngg kızçeler
Günaydınlarr kızlarrr
Günaydınlar kizlarrGünaydın cançiğerlerim
Tatil sonras işe geç kalmakta aşkka dahil mi
ondan bende cok korktum ama gec kalacam korkusuyla fırladımTatil sonras işe geç kalmakta aşkka dahil mi
ondan bende cok korktum ama gec kalacam korkusuyla fırladım
neyse kızlar bugünü saymayın 2 gün sonra tatil
ayyy sormaaynen bu hafta güzeldi dolu boş dolu boş ama haftaya sendromu yaşarız hep birlikte
ayyy sorma
kızlar bu catlatma iğnesi bana 3 kilo aldırmıs.
vurdurmadan önce düşünün iyice
mantıklıanaam ne diyosun kızz ay yok vurdurmam ben ya, kadın doğuma gidip yumurtanın gelişimini takip etmeyi düşünüyorum adetten sonra bende...