Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende gebe olmadığımı tescillediğime göree yarın yada öbür gün brezilya fönümü yaptırcam anneme ohh mis kurtulayım şu kabarıklıklarından saçımın
bende saça botoks yaptırdım. ama sanırım senınkinden alıcam Bende. 100 tl verdim sadece tek seferlik için..İndirimli hali bide

bende saça botoks yaptırdım. ama sanırım senınkinden alıcam Bende. 100 tl verdim sadece tek seferlik için..İndirimli hali bide

kuzum annemle internetten söyledik biz geldi annem kendine yaptı kokulu ama baya göz yakandan, bende risk var diye yapmadık yarın yada öbür gün yaptırcam, 2-3 gün yıkamıyorsun sürekli düzleştirici geçiyorsun üzerinden

O ne kuzum? Hacimli gözükmesi için miiiiii? Ben de istiyorummmmm

yok kuzum benim saçlarım tam fotoğrafımdaki gibi, önleri kabarıyor hafif dalgalanıyor, bazen kurutuyorum dümdüz oluyor kafasına göre manyak saçlarım
brezilya fönü keratin maskesi içeriyor, keratini sürüp üzerine fön çekiyorsun, sonra yıkamadan 2-3 gün fön yada düzleştiriciyle iyice yediriyosun o keratini saça, sonra tuzsuz şampuanla yıkıyorsun hep, saçların 6-7 ay dümdüz oluyor bana 1 sene gidiyor mesela

evet benım kuaförde yaptırdıgımda öyle.yıkamıyosun
yağlı bi görüntülye 2 gezdım

Ooo çok iyiymiş

senın aldıgın ürün şampuanıyla birlikteydi dimi.
sanırım bende alıcam ondan büş

evet benım kuaförde yaptırdıgımda öyle.yıkamıyosun
yağlı bi görüntülye 2 gezdım

yok kız bende yıkamıyorum 2-3 gün işte, yıkamadan o maskeyle üst üste düzleştrici geçiyorsun 2-3 günün sonunda yıkıyosun yağlı görünüyor dediğin gibi ama katlanıyosun, cuma yaptırıp cumartesi pazara denk getirmeyi düşünüyorum bende

Ah valla aynısı yaa Sık yağlanma sorunu var mı peki?
Ya biz düz saçlılar olarak ortak derdimiz hacimsiz görünmesi saçın bir de ince telli saçım, omuz hizamı geçmeyegörsün hemen elektriklenip cansızlaşıyor

benimde saçlarım dümdüz değil ama acayip çok yağlanıyor 2. günü kullanamıyorum maalesef ya ince telli... Bu fönden sonra biraz daha toparlanıyor ama 2. güne görüntüsü güzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…