-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #1.501
bende saça botoks yaptırdım. ama sanırım senınkinden alıcam Bende. 100 tl verdim sadece tek seferlik için..İndirimli hali bideBende gebe olmadığımı tescillediğime göree yarın yada öbür gün brezilya fönümü yaptırcam anneme ohh mis kurtulayım şu kabarıklıklarından saçımın
O ne kuzum? Hacimli gözükmesi için miiiiii? Ben de istiyorummmmmbende saça botoks yaptırdım. ama sanırım senınkinden alıcam Bende. 100 tl verdim sadece tek seferlik için..İndirimli hali bide
bende saça botoks yaptırdım. ama sanırım senınkinden alıcam Bende. 100 tl verdim sadece tek seferlik için..İndirimli hali bide
yok saç düz kalıyor. kabarık olmuyo.O ne kuzum? Hacimli gözükmesi için miiiiii? Ben de istiyorummmmm
O ne kuzum? Hacimli gözükmesi için miiiiii? Ben de istiyorummmmm
Hee yok o zaman istemem ben, zaten çok düzyok saç düz kalıyor. kabarık olmuyo.
yıkıyosun kurutuyosun ve saç düz
fön falan uğraşmıyosun
evet benım kuaförde yaptırdıgımda öyle.yıkamıyosunkuzum annemle internetten söyledik biz geldi annem kendine yaptı kokulu ama baya göz yakandan, bende risk var diye yapmadık yarın yada öbür gün yaptırcam, 2-3 gün yıkamıyorsun sürekli düzleştirici geçiyorsun üzerinden
Ooo çok iyiymişyok kuzum benim saçlarım tam fotoğrafımdaki gibi, önleri kabarıyor hafif dalgalanıyor, bazen kurutuyorum dümdüz oluyor kafasına göre manyak saçlarım
brezilya fönü keratin maskesi içeriyor, keratini sürüp üzerine fön çekiyorsun, sonra yıkamadan 2-3 gün fön yada düzleştiriciyle iyice yediriyosun o keratini saça, sonra tuzsuz şampuanla yıkıyorsun hep, saçların 6-7 ay dümdüz oluyor bana 1 sene gidiyor mesela
senın aldıgın ürün şampuanıyla birlikteydi dimi.yok kuzum benim saçlarım tam fotoğrafımdaki gibi, önleri kabarıyor hafif dalgalanıyor, bazen kurutuyorum dümdüz oluyor kafasına göre manyak saçlarım
brezilya fönü keratin maskesi içeriyor, keratini sürüp üzerine fön çekiyorsun, sonra yıkamadan 2-3 gün fön yada düzleştiriciyle iyice yediriyosun o keratini saça, sonra tuzsuz şampuanla yıkıyorsun hep, saçların 6-7 ay dümdüz oluyor bana 1 sene gidiyor mesela
evet benım kuaförde yaptırdıgımda öyle.yıkamıyosun
yağlı bi görüntülye 2 gezdım
Ooo çok iyiymiş
senın aldıgın ürün şampuanıyla birlikteydi dimi.
sanırım bende alıcam ondan büş
Sağ taraftan forum sekmesi açılıyor kuzum ya
ay ne güzel haber ben de her sseferinde uğraşıyorum akşama hemen indiriciiimm
Ya biz düz saçlılar olarak ortak derdimiz hacimsiz görünmesi saçınHee yok o zaman istemem ben, zaten çok düzBen hacimli gözüksün istiyorum eski Türk filmlerindeki kadınlar gibi
ay ne güzel haber ben de her sseferinde uğraşıyorum akşama hemen indiriciiimm
Ah valla aynısı yaaYa biz düz saçlılar olarak ortak derdimiz hacimsiz görünmesi saçınbir de ince telli saçım, omuz hizamı geçmeyegörsün hemen elektriklenip cansızlaşıyor
Ah valla aynısı yaaSık yağlanma sorunu var mı peki?
Ya biz düz saçlılar olarak ortak derdimiz hacimsiz görünmesi saçınbir de ince telli saçım, omuz hizamı geçmeyegörsün hemen elektriklenip cansızlaşıyor
Bende labaquik kullandim canımSen hangisini kullandın
Baya bi acıklı kızlar var film salonda aglayan coktu ama kişiye göre değişir tabikionada herkes gidiyor baya güzel sanırım ama ben dram ve ağlamaya gelemiyorum ya içim daralıyor
Baya bi acıklı kızlar var film salonda aglayan coktu ama kişiye göre değişir tabiki