-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #1.481
Bende yaz tatilimizi düşünüyorum acababu ay hamile kalsam gidemeyiz. Hamile olmazsan uzulme yok uc kisi cikcaginiz bi tatil daha olur diyorum Esim ben oglum❤
Bu arada ovulasyonu aldim canim bi ara kararsiz kaldim regl gelince mi alsam diye sonra dusundum zaten gelcek al evde dursun
Var beybiiiii
Sağ taraftan forum sekmesi açılıyor kuzum yaforum kısmının var mı kuzum ben bi indirdim ama burası yoktu sanki bide indirme sayısı çok düşüktü
Yarın 7.kogustaki mucizeye gidicem ondan sonra izlerim insallahonceden vizyona girmis bi filmse bu aksam netten izlerim ama
Sağ taraftan forum sekmesi açılıyor kuzum ya
Guzeldi bende tavsiye ederimbol küfürlü aileyle falan izlemelik degil yakin arkadas veya es ile keyifle izlenir
Simdi vizyona yeni filmleri de girdi cinayet süsü gitmek istiyorum kac gundur gidemedim
Kadın kürkü pembeKızlaar telefon uygulamasının simgesi nasıl, appstore da bulamadım ben dekolte-kadınlar kulübü mü?
Kadın kürkü pembe
Gunaydın kızlar neler oluyor anlamasım konu buraya mı tasındı?
Aaa nedenkı canımgünaydın canımm, yok konu orada duruyor da biz başka bir topik açalım dedik burayı açtık
Aaa nedenkı canım
Azarlayan kımdıkı?şöyle özet geçeyim kuzum özgürce tüm testleri yapmak, azar yememek ve sürekli terslenmemek için
Azarlayan kımdıkı?
tatil boyunca 2 defa ilişkim oldu(pik göremedim henüz)
.cilt bakımı yaptırdım
evimi toparladım
gezdim.
kısacası bıraz stres attım nefes aldım.
Güzel bi tatildi
işe dönmek berbat geldi ama