Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende yaz tatilimizi düşünüyorum acaba 😁 bu ay hamile kalsam gidemeyiz. Hamile olmazsan uzulme yok uc kisi cikcaginiz bi tatil daha olur diyorum 😁Esim ben oglum❤
Bu arada ovulasyonu aldim canim bi ara kararsiz kaldim regl gelince mi alsam diye sonra dusundum zaten gelcek al evde dursun 🤭

ay herşeyi düşünmek zorundayız yaa :KK70:
iyi yapmışsın kuzuum dursun kenarda :KK48:

Guzeldi bende tavsiye ederim😀 bol küfürlü aileyle falan izlemelik degil yakin arkadas veya es ile keyifle izlenir😅😂
Simdi vizyona yeni filmleri de girdi cinayet süsü gitmek istiyorum kac gundur gidemedim

aynen bu geçen sene vizyona girmiş düğündür telaştır ben hiç görmedim bunu şimdi cinayet süsünü görünce eşim dedi sen bunların ilk filmini izledin mi yoo dedim hadi izleyelim dedi bayaa beğendim, cinayet süsüne gideriz herhalde yakın zamanda :KK48:

tatil boyunca 2 defa ilişkim oldu(pik göremedim henüz)
.cilt bakımı yaptırdım
evimi toparladım
gezdim.
kısacası bıraz stres attım nefes aldım.
Güzel bi tatildi
işe dönmek berbat geldi ama

işe dönmek hep berbat zaten, bende evi temizledim halıları serdim toparladım, gezdim, biraz ders çalıştım işe dönmek ölüm gibi geldi bu sabah :KK42:

Bende gebe olmadığımı tescillediğime göree yarın yada öbür gün brezilya fönümü yaptırcam anneme ohh mis kurtulayım şu kabarıklıklarından saçımın :KK8:

X