- 4 Nisan 2019
- 5.666
- 6.111
-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #1.381
Ben daha öncede ovulasyon testi kullandım piki silikleşmeyi gördüm sonra 2-3 gün sonra doktora gittim doktor olgunlaşmış yarın çatlar dedi. O yüzden ben bu test olayından pek emin olamıyorum. Hem doktorla hem testle takip edip aynı anda çatlamayı gören var mı?Bazen olabiliyor gecikme canım sen testi yumurtlamanın üstünden 14 gün geçince yap kesin sonuç olsun kanda yapacaksan daha erken yapabilirsin testte nezaman pik verdiyse ona gore degerlendir canım tek ilişkide yetebilir çünkü sperm 2 3 gün yaşıyor vajinada
İyi akşamlar kızlar nasılsıniz benim adam gene gitti sabahtan beri yoktu geldi yemek yedi gıttı ☹
Yok işe degil sabah yumurtam çatladı adamı evde bulamıyorum arkadsınmın yanına gıttı 1 saatte gelcem dedı hayla yokİse mi gitti canim, önemli günlerde misin
Amin inşallah olur canımKizlar 31 ekim doğum günüm inşallah bana en büyük hediye bebiş olurbirbirimiz için bol dua edelim ❤
Beklenen adet tarihi nezaman canimSat 11 Ekim regil döngü 29 30
Anladim şimdi tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icin
Ovilasyon testi hakkinda pek bir bilgim yoktu acikcasi aslina bakarsan guzel bir buluş en azindan yumurtlamayi tahmin etmesi iyiYa ilk zamanlar kara cahil oluyoruz bu konularda, sonra bebek sevdasına her şeyi öğreniyoruz
Bisi yoksa iyi canim cocuk dusundugimuz icin kendimizi cok dinliyoruz ondanda oluyoEvet canım idrar ve kan testi yapıldı hiçbirşey çıkmadı ama hala kasıklarım ağrıyo anlam veremiyom
Valla Oladabilir. Ama beyin gücümle bu kadar ağrı yaptırabiliyosam helal bana. Şimdi düşündümde çalışmalara başladığımdan beridir ağrıyorBisi yoksa iyi canim cocuk dusundugimuz icin kendimizi cok dinliyoruz ondanda oluyo
İşe
Yok işe degil sabah yumurtam çatladı adamı evde bulamıyorum arkadsınmın yanına gıttı 1 saatte gelcem dedı hayla yok
Benim beyin gucum okudugum butun belirtileri biden kendimde bana yasatacak kadar ilerideValla Oladabilir. Ama beyin gücümle bu kadar ağrı yaptırabiliyosam helal bana. Şimdi düşündümde çalışmalara başladığımdan beridir ağrıyor
Kuzum sen neden bir doktora gitmiyorsun, acabalardan kurtulursun sanki
Öle tabi kuzum ama işte üzülüyorum demin dedm ki yalandan bak banyo yaptım kırmızı geceliğimi giydim senı bekliyorum dedim yazmıs kıHimmm gelince olur artık kuzum, sıkma canını. Önemli bir şey olmasın da keyfinden gitsin
Ovilasyon testi hakkinda pek bir bilgim yoktu acikcasi aslina bakarsan guzel bir buluş en azindan yumurtlamayi tahmin etmesi iyi
gittim kuzum dün herşeye baktı rahim ağzı yumurtalıklar, hiçbişeyin yok dedi adet söktürücüde vermedi 7-8 güne olmazsan gel verelim dedi
Yok canım benim 35 gün civarı bat 7 siHosbulduk Canım şeninde döngün 28 mi bazen benim şaşıyor 2 3 gün. Umarım doğum gününde bebisinin haberini alırsın
Aaa ben acile gittin sanıyorum. Peki yeni folikul gördü mü
Öle tabi kuzum ama işte üzülüyorum demin dedm ki yalandan bak banyo yaptım kırmızı geceliğimi giydim senı bekliyorum dedim yazmıs kıgelmezmiyim harbuki kuzu resimli pontıf pembe pijamalı bekliyorum
Inşallah canım tek isteğim o zaten başka hediyeye gerek yokİnşallah sürpriz olur en güzel hediyen gelir canım minik meleğin bulur seni de hepimizi de inşallah
Gelince benı böle görünce ne yapacak merak ediyorum arada atıyorum msj hadı ama aşkm bekliyorum dıye heycanlansın dıyeAhahaha kız alemsin, şimdi aklı sende kalmıştırama iyi yapmışsın valla, böyle tatlı tatlı halledenleri seviyorum