Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yanlis anlamazsan Ne kadardır olmasını istiyorsunuz canım

yok canım niye yanlış anlıyım, 2 aydır istiyoruz ilk ay olmadı ovulasyon faln bilmiyordum, sonra araştırdım burdan görünce işte ondan aldm geçen ay 1 eylülden sonra ovulasyonla denedik ama o kadar ümitliydim ki bide adet bu kadar hiç gecikmedi ömrümde, böyle olunca çok umudum kırıldı

Bazen olabiliyor gecikme canım sen testi yumurtlamanın üstünden 14 gün geçince yap kesin sonuç olsun kanda yapacaksan daha erken yapabilirsin testte nezaman pik verdiyse ona gore degerlendir canım tek ilişkide yetebilir çünkü sperm 2 3 gün yaşıyor vajinada

Anladım canım ama zaten bir yıl olmaması normal diyorlar o yüzden sıkınti yapma kendine

Anladım canım ama zaten bir yıl olmaması normal diyorlar o yüzden sıkınti yapma kendine

ya onu şey için demiyorlar mı korunmuş ilaç kullanmış insanların rahmini gebeliğe hazırlaması sanırım 1 yıl sürüyor, biz hep geri çekilmeyle korunduk hç ilaç falan içmedim, yoksa yanlış mı biliyorum genel olarak 1 yıl mı veriyor doktorlar

Genel olarak 1 yıl canim

Evet canım kendimden biliyorum 7 aylık evliyken falan girmiştim bana baktı hicbirşey yok temiz dedi tahliller falan eşimin tahlilleri neden olmuyor peki dedim 1 yıl dolmadan olmaması normal dedi rahim kendini hamilelige haziralrmis 1 yıl olmadan yaş eğer çok ileri düzeyde değilse tedaviye bile baslamiyorlar çoğu

Genel olarak 1 yıl canim

hmmm anladım kızlar
Ya bu ovulasyon testi beni yıprattı her gün plastik kaba çişimi yapmaktan gına geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…