-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #1.341
Yanlis anlamazsan Ne kadardır olmasını istiyorsunuz canım
Bazen olabiliyor gecikme canım sen testi yumurtlamanın üstünden 14 gün geçince yap kesin sonuç olsun kanda yapacaksan daha erken yapabilirsin testte nezaman pik verdiyse ona gore degerlendir canım tek ilişkide yetebilir çünkü sperm 2 3 gün yaşıyor vajinadaAyın 18 inde doktor 19 mm yumurtan var çatlamak üzere dedi 3gün ilişki verdi. Ancak ben teste doktorun ilişkinin son günü dediği 21inde testim pik yaptı 21 inden sonra zaten ilişki olmadı . Bende şimdi doktor dediğinde mi yoksa test dediğinde mi çatladı bilmiyorum. Normal de yarın regl günüm ama yumurta geç olduğu için gecikirim bilmiyorum
Canım test pik gibi bugünü degerlendir kesinlikle
Anladım canım ama zaten bir yıl olmaması normal diyorlar o yüzden sıkınti yapma kendineyok canım niye yanlış anlıyım, 2 aydır istiyoruz ilk ay olmadı ovulasyon faln bilmiyordum, sonra araştırdım burdan görünce işte ondan aldm geçen ay 1 eylülden sonra ovulasyonla denedik ama o kadar ümitliydim ki bide adet bu kadar hiç gecikmedi ömrümde, böyle olunca çok umudum kırıldı
Anladım canım ama zaten bir yıl olmaması normal diyorlar o yüzden sıkınti yapma kendine
Zaten pik çıktıktan sonra ne olur ne olmaz diye değerlendirdik canımCanım test pik gibi bugünü degerlendir kesinlikle
Genel olarak 1 yıl canimya onu şey için demiyorlar mı korunmuş ilaç kullanmış insanların rahmini gebeliğe hazırlaması sanırım 1 yıl sürüyor, biz hep geri çekilmeyle korunduk hç ilaç falan içmedim, yoksa yanlış mı biliyorum genel olarak 1 yıl mı veriyor doktorlar
Her şeyin de başı stres yani haklısın canım benimYoksa daha çok stres yapiyoruz olacağı var sa da olmuyor bu sefer ya
Evet canım kendimden biliyorum 7 aylık evliyken falan girmiştim bana baktı hicbirşey yok temiz dedi tahliller falan eşimin tahlilleri neden olmuyor peki dedim 1 yıl dolmadan olmaması normal dedi rahim kendini hamilelige haziralrmis 1 yıl olmadan yaş eğer çok ileri düzeyde değilse tedaviye bile baslamiyorlar çoğuya onu şey için demiyorlar mı korunmuş ilaç kullanmış insanların rahmini gebeliğe hazırlaması sanırım 1 yıl sürüyor, biz hep geri çekilmeyle korunduk hç ilaç falan içmedim, yoksa yanlış mı biliyorum genel olarak 1 yıl mı veriyor doktorlar
Inşallah canım çatlama oluncada 2 gün daha mutlaka degerlendir sonrası sana kalmışZaten pik çıktıktan sonra ne olur ne olmaz diye değerlendirdik canımbakalım artık inşallah hayırlısıyla Tutar ya
İnşallah tatlım ya rabbim hepimizin gobusunu melekleimizi kondursun inşallah yaInşallah canım çatlama oluncada 2 gün daha mutlaka degerlendir sonrası sana kalmış❤
Kolay gelsin canımSize iyi sohbetler kizlar ben sarma sarmaya gidiyorumgece görüşürüz
Amin canımİnşallah tatlım ya rabbim hepimizin gobusunu melekleimizi kondursun inşallah ya
Genel olarak 1 yıl canim
Evet canım kendimden biliyorum 7 aylık evliyken falan girmiştim bana baktı hicbirşey yok temiz dedi tahliller falan eşimin tahlilleri neden olmuyor peki dedim 1 yıl dolmadan olmaması normal dedi rahim kendini hamilelige haziralrmis 1 yıl olmadan yaş eğer çok ileri düzeyde değilse tedaviye bile baslamiyorlar çoğu
Size iyi sohbetler kizlar ben sarma sarmaya gidiyorumgece görüşürüz
Hoşgeldin canım bende 7 kasım hadi inşallah yüzümüz güler bu ayDidem hanım benide listeye ekleyebilirmisiniz
Son adet tarihi 9 ekim
28 döngü
Gelicek der tarihi 6 kasımOvulasyon takibindeyim