- 19 Şubat 2018
- 934
- 907
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #1.361
Hosbulduk Canım şeninde döngün 28 mi bazen benim şaşıyor 2 3 gün. Umarım doğum gününde bebisinin haberini alırsınHoşgeldin canım bende 7 kasım hadi inşallah yüzümüz güler bu ay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosbulduk Canım şeninde döngün 28 mi bazen benim şaşıyor 2 3 gün. Umarım doğum gününde bebisinin haberini alırsınHoşgeldin canım bende 7 kasım hadi inşallah yüzümüz güler bu ay
Hoş geldin canımDidem hanım benide listeye ekleyebilirmisiniz
Son adet tarihi 9 ekim
28 döngü
Gelicek der tarihi 6 kasım Ovulasyon takibindeyim
Suan biraz yogunum canim eklicem kaydettimDidem hanım benide listeye ekleyebilirmisiniz
Son adet tarihi 9 ekim
28 döngü
Gelicek der tarihi 6 kasım Ovulasyon takibindeyim
İnşallah sürpriz olur en güzel hediyen gelir canım minik meleğin bulur seni de hepimizi de inşallahKizlar 31 ekim doğum günüm inşallah bana en büyük hediye bebiş olur birbirimiz için bol dua edelim ❤
Yazmaktan mi yoruldun canısıSuan biraz yogunum canim eklicem kaydettim
Ay sohbetin dibine vuruyonuz yogunlukdan yazamiyorum
PardonSuan biraz yogunum canim eklicem kaydettim
Kiz yok calisiyom ben ondanYazmaktan mi yoruldun canısı
Hiç sorma canım yahmmm anladım kızlar
Ya bu ovulasyon testi beni yıprattı her gün plastik kaba çişimi yapmaktan gına geldi
Beni de eklesene canım yaSuan biraz yogunum canim eklicem kaydettim
Ekledim canimnPardon
Yaz canim eklimBeni de eklesene canım ya
Hoş geldin canımHoş geldin canım ❤
Sat 11 Ekim regil döngü 29 30Yaz canim eklim
Evet canım idrar ve kan testi yapıldı hiçbirşey çıkmadı ama hala kasıklarım ağrıyo anlam veremiyomEnfeksiyon olmadigina eminmisim canim benimde hep kasiklarim agriyodu enfeksiyon varmis
Kesinliklehmmm anladım kızlar
Ya bu ovulasyon testi beni yıprattı her gün plastik kaba çişimi yapmaktan gına geldi
hahahahajsja artık varya 2 sene gecikse de kan aldırmıycam öyle ki umudum kırıldı
Olsaydı tahlilde çıkardı sanırım yaa.. Başka doktoradamı gitsem bilmiyorumCnm iltihaplanma olabilir o zaman
Kızlar benim eşim çok vasap kullanıyor sizinkiler de giriyormu
yok kuzucum adet olmayı bekliyorum bu ay nasip olmadı