- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 27
-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #1.401
Hmm bende ilkkez bu ay denedim testi canım oyuzden bilmiyorum doktorlada denemedim hiç bu ay başladım çünkü denemelereBen daha öncede ovulasyon testi kullandım piki silikleşmeyi gördüm sonra 2-3 gün sonra doktora gittim doktor olgunlaşmış yarın çatlar dedi. O yüzden ben bu test olayından pek emin olamıyorum. Hem doktorla hem testle takip edip aynı anda çatlamayı gören var mı?
Amin canim cok sagolAmin inşallah olur canım
Acile gittim kan testi yine düşük çıkınca özelden bi doktor buldum hemen gittim, doktor dedi ki sende hiçbir problem yok şu an yumurtalıkların tertemiz, yumurtlaman olmuş yumurta çatlamış, adet olursun yakında dedi,rahim ağzında iltihap falan da yok dedi yine o sevmediğim çatala yattım o şey çok korkunç ya
Canım bir kısmı geri gelir illa ki ama genelde poponun altına yastık koyup 1 saat beklemeyi tavsiye ediyorlar ben onu yapıyorum yinede geliyor mesela ona çare yok benceBirşey sormak istiyorum ilişkiden sonra sperm geri geliyor yaşayan var mı acaba nasıl önlem alıyorsunuz
Cnm uzun süredir ağrı varsa git bekletmeOlsaydı tahlilde çıkardı sanırım yaa.. Başka doktoradamı gitsem bilmiyorum
Ben de bunu anlamıyorum ya, açıklayabilen doktora da rastlamadım, yumurta çatlar belli süre sonra atılır döllenmezse, neyi bekliyor. Sanırım beyin sinyalleri devreye giriyor. İnsallah gelir bir an önce
Gebeliği önleme değil mi.Canım bir kısmı geri gelir illa ki ama genelde poponun altına yastık koyup 1 saat beklemeyi tavsiye ediyorlar ben onu yapıyorum yinede geliyor mesela ona çare yok bence
Ama artık mutluluktan ağlayacaksın kuzuminşallah kuzum dediğim gibi bu ay baya kötü olaylar üst üste geldi bende çok etkileniyormuşum demek ki dışarıya öyle görünmüyorum hep enerjiğim ama içim kan ağlıyor demekki
Aynen bizde bir yere gidemiyoruzBazı erkekler gruplarında sürekli geyik yapıyorlar. Benim eşim akşamları ps4 oynar, ben de telefon netfilix, arada beraber film izleriz. Onda da tercihlerimiz uyuşmuyoro kadar uyumsuzus ki ne sinemaya ne konsere gidebiliyoruz
1 saat derler geceyi bulur gelmeleriİşe
Yok işe degil sabah yumurtam çatladı adamı evde bulamıyorum arkadsınmın yanına gıttı 1 saatte gelcem dedı hayla yok
Ama artık mutluluktan ağlayacaksın kuzum
Bende ona oyun oynacağim1 saat derler geceyi bulur gelmeleri
İşe
Yok işe degil sabah yumurtam çatladı adamı evde bulamıyorum arkadsınmın yanına gıttı 1 saatte gelcem dedı hayla yok
Gebeliği önleme değil mi.
Çogu zama beraber cıkarız tabikide ama oluyor tabiya kızlar nasıl müsaade ediyosunuz bensiz bu saatte dışarda olamaz benimki asla
Çogu zama beraber cıkarız tabikide ama oluyor tabi
Orası ole yapacam masaya koycam yumruğumu bensiz dısarı cıkamazsın dıyecegmyok yaa sen dedin ya bide hep gidiyor falan diye, biraz ağırlığınızı koyun ya gidemezsin deyinben biraz despotumdur o konuda
kesinlikle bu saatte ne işi var dışarıda canımya kızlar nasıl müsaade ediyosunuz bensiz bu saatte dışarda olamaz benimki asla
Bende bazen mesaj atiyom gel diye tamam yarım saat oradayım der geceyi buluyorBende ona oyun oynacağim