Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hmm bende ilkkez bu ay denedim testi canım oyuzden bilmiyorum doktorlada denemedim hiç bu ay başladım çünkü denemelere

Ben de bunu anlamıyorum ya, açıklayabilen doktora da rastlamadım, yumurta çatlar belli süre sonra atılır döllenmezse, neyi bekliyor. Sanırım beyin sinyalleri devreye giriyor. İnsallah gelir bir an önce

Birşey sormak istiyorum ilişkiden sonra sperm geri geliyor yaşayan var mı acaba nasıl önlem alıyorsunuz
Canım bir kısmı geri gelir illa ki ama genelde poponun altına yastık koyup 1 saat beklemeyi tavsiye ediyorlar ben onu yapıyorum yinede geliyor mesela ona çare yok bence

Ben de bunu anlamıyorum ya, açıklayabilen doktora da rastlamadım, yumurta çatlar belli süre sonra atılır döllenmezse, neyi bekliyor. Sanırım beyin sinyalleri devreye giriyor. İnsallah gelir bir an önce

inşallah kuzum dediğim gibi bu ay baya kötü olaylar üst üste geldi bende çok etkileniyormuşum demek ki dışarıya öyle görünmüyorum hep enerjiğim ama içim kan ağlıyor demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…