Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben daha öncede ovulasyon testi kullandım piki silikleşmeyi gördüm sonra 2-3 gün sonra doktora gittim doktor olgunlaşmış yarın çatlar dedi. O yüzden ben bu test olayından pek emin olamıyorum. Hem doktorla hem testle takip edip aynı anda çatlamayı gören var mı?
Hmm bende ilkkez bu ay denedim testi canım oyuzden bilmiyorum doktorlada denemedim hiç bu ay başladım çünkü denemelere

Acile gittim kan testi yine düşük çıkınca özelden bi doktor buldum hemen gittim, doktor dedi ki sende hiçbir problem yok şu an yumurtalıkların tertemiz, yumurtlaman olmuş yumurta çatlamış, adet olursun yakında dedi,rahim ağzında iltihap falan da yok dedi yine o sevmediğim çatala yattım o şey çok korkunç ya 😂

Ben de bunu anlamıyorum ya, açıklayabilen doktora da rastlamadım, yumurta çatlar belli süre sonra atılır döllenmezse, neyi bekliyor. Sanırım beyin sinyalleri devreye giriyor. İnsallah gelir bir an önce

Birşey sormak istiyorum ilişkiden sonra sperm geri geliyor yaşayan var mı acaba nasıl önlem alıyorsunuz 🤷‍♀️
Canım bir kısmı geri gelir illa ki ama genelde poponun altına yastık koyup 1 saat beklemeyi tavsiye ediyorlar ben onu yapıyorum yinede geliyor mesela ona çare yok bence 😂😂

Ben de bunu anlamıyorum ya, açıklayabilen doktora da rastlamadım, yumurta çatlar belli süre sonra atılır döllenmezse, neyi bekliyor. Sanırım beyin sinyalleri devreye giriyor. İnsallah gelir bir an önce

inşallah kuzum dediğim gibi bu ay baya kötü olaylar üst üste geldi bende çok etkileniyormuşum demek ki dışarıya öyle görünmüyorum hep enerjiğim ama içim kan ağlıyor demekki😂😂😂

X