-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #1.321
25 inde bir umut git ver kan nasil bekledim o kan sonucunu Allah bilir . 2 tane cunku negatif aldim kanda bide umudum yoktu supriz oldu
Bende gecen 2 ayda kanda ogrendim negatifi esime ozellikle soyledim beni bidaja hastaneye sakin goturme diye
Birde anasaglikda verdim hepsini 3 4 gibi cikiyor ya sonuçlar bekle bekle lab.sonuclarina gir çık baya yipratmisti beniBende gecen 2 ayda kanda ogrendim negatifi esime ozellikle soyledim beni bidaja hastaneye sakin goturme diye
Birde anasaglikda verdim hepsini 3 4 gibi cikiyor ya sonuçlar bekle bekle lab.sonuclarina gir çık baya yipratmisti beni
Merak etme güzelim en kısa zamn da inşallah istediğin sonuçları alırsınben 17-19 ekimde 2 kere kan verdim ikisinde de <2 çıktı
Sonra 26 sında verdim 2.9 çıktı bi umutlandım falan iki gün sonrası yani dün yine verdim yükselmiş mi diye yine <2 çıktı
Eki Görüntüle 2549445
Benim ev uzak baya ama acilde kana bakiyorlarmi söyleyinceben acilde Veriyorum 1 saatte çıkıyor o açıdan iyi
Aynen bende oyle dusunuyorum kan vermekden korkuyorum artikbende bidaha gebelik testinde görmeden kan vermeyi düşünmüyorum ne kadar gecikirse geciksin
Aynn cok yipratiyo en guseli teste pozitiv gorunceBirde anasaglikda verdim hepsini 3 4 gibi cikiyor ya sonuçlar bekle bekle lab.sonuclarina gir çık baya yipratmisti beni
Aynen katılıyorum en iyisi regl en azından 1 hafta geciktikten sonra bencebende bidaha gebelik testinde görmeden kan vermeyi düşünmüyorum ne kadar gecikirse geciksin
Benim
Benim ev uzak baya ama acilde kana bakiyorlarmi söyleyince
Busraa94 insallah ennkisa zamanda guzel sonucu alırsın tekrarlamakda beklemek de yorucu bir surec ama olumlu dusunmek lazm hep yuksek çıkıcak diye git olumsuzu cekme hic bakalim
Evet sabretmeliyiz sanırımAynen katılıyorum en iyisi regl en azından 1 hafta geciktikten sonra bence
Aynen katılıyorum en iyisi regl en azından 1 hafta geciktikten sonra bence
Bizim burda bakmazlar sanirim anca yalandan midem bulaniyor Kasigim agriyor dersek gebelik şüphen varmi diyor ole yapiyor bende o çözümü buldum ama gitme firsatim olmamistievet bizimde baya uzak önceden eski bir hastane vardı orayı küçüklüğümden hatırladığım hep çok kalabalık sıra bekliyorduk acilde, o yüzden gitmek istemedim sonra annem dedi yeni hastane çok temiz bide büyük acili sessiz sakn oluyor, gittim baktım 17 siydi işte ilk gittiğim hemen aldılar 1 saatte de sonuç çıktı
Yoksa daha çok stres yapiyoruz olacağı var sa da olmuyor bu sefer yaEvet sabretmeliyiz sanırım
Maşallah canım iyi sabretmissin vallane 1 haftası ne 2 haftası canım ya son adetim 1 eylül benim
Pko falanda yok bende ama dün kadın doğuma gittim işte yükselmemiş görünce değeri stresten geciktiği kanaatine vardı doktorda
ay 2,9 çıkınca çok umutlu gittim aslında ama olmayınca olmuyor işte nasip
[/QUOTE
Valla cok zor bir süreç 1 saat 10 saat gibi geçmiyor beklerken hayrli haber al insallah
Maşallah canım iyi sabretmissin valla
Yanlis anlamazsan Ne kadardır olmasını istiyorsunuz canımhahahahajsja artık varya 2 sene gecikse de kan aldırmıycamöyle ki umudum kırıldı