Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
25 inde bir umut git ver kan nasil bekledim o kan sonucunu Allah bilir . 2 tane cunku negatif aldim kanda bide umudum yoktu supriz oldu

ben 17-19 ekimde 2 kere kan verdim ikisinde de <2 çıktı
Sonra 26 sında verdim 2.9 çıktı bi umutlandım falan iki gün sonrası yani dün yine verdim yükselmiş mi diye yine <2 çıktı

B3C7B810-744B-4B50-B592-B1DEB5B5C721.png

Benim

Benim ev uzak baya ama acilde kana bakiyorlarmi söyleyince

evet bizimde baya uzak önceden eski bir hastane vardı orayı küçüklüğümden hatırladığım hep çok kalabalık sıra bekliyorduk acilde, o yüzden gitmek istemedim sonra annem dedi yeni hastane çok temiz bide büyük acili sessiz sakn oluyor, gittim baktım 17 siydi işte ilk gittiğim hemen aldılar 1 saatte de sonuç çıktı 😍😍

Busraa94 insallah ennkisa zamanda guzel sonucu alırsın tekrarlamakda beklemek de yorucu bir surec ama olumlu dusunmek lazm hep yuksek çıkıcak diye git olumsuzu cekme hic bakalim

ay 2,9 çıkınca çok umutlu gittim aslında ama olmayınca olmuyor işte nasip

Aynen katılıyorum en iyisi regl en azından 1 hafta geciktikten sonra bence

ne 1 haftası ne 2 haftası canım ya son adetim 1 eylül benim 😆
Pko falanda yok bende ama dün kadın doğuma gittim işte yükselmemiş görünce değeri stresten geciktiği kanaatine vardı doktorda 😂😂

evet bizimde baya uzak önceden eski bir hastane vardı orayı küçüklüğümden hatırladığım hep çok kalabalık sıra bekliyorduk acilde, o yüzden gitmek istemedim sonra annem dedi yeni hastane çok temiz bide büyük acili sessiz sakn oluyor, gittim baktım 17 siydi işte ilk gittiğim hemen aldılar 1 saatte de sonuç çıktı 😍😍
Bizim burda bakmazlar sanirim anca yalandan midem bulaniyor Kasigim agriyor dersek gebelik şüphen varmi diyor ole yapiyor bende o çözümü buldum ama gitme firsatim olmamisti

X