- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 27
-
- Konu Sahibi Paresilaaa
Neyse ya uf bıraktım Allaha amanInsallah kuzumda daha cok erken boyle stres yapma cok iyi degil daha yeni yumurtladin lan sen bi dur
Ayy tebrik ederim kuzum hayırlı olsunnSonucum 117 çıktı kizlar
Sonucum 117 çıktı kizlar
tamam canim bekliyorum senden haber o zamanKuzum ben n11 den laboqick almıştım ama onun hassasiyeti 25, yani bende araştırcam biraz, sana da haber veririm ama alacağım şeyi
Canım sırf sana bakmaya girdim şimdi sayfaları atlaya atlaya geldim ne ilginç ya sonuçlar.. Ama vardır rabbimin bir bildiği hızlıca adet sürecini geçirip yeni denemelere inşallahKızlarr sonuç negatif, 2 gün önceki nasıl 2,9 çıktı bilmiyorum ama bu seferde <2 aynı diğerleriyle doktorda negatif dedi, artık adet olmayı bekliycem yani
Çok tşkler canım bizimle paylaştığın için çok şükür Rabbim yuzunuze bakmış size o mutlulugu yaşatmış inşallah sağ salim kucağına da alırsın canımKızlar ben buraya bir iki bişey yazmak istiyorum kendi yaşadıklarımdan çıkardıklarımla ilgili. Eşimde varikosel vardı şubat ayında ameliyay olmuştu ama o döneme kadar hiç çocuk istememiştik sonrasında korktuk ve istemeye başladık. Üstünden tam 8 ay geçti ben defalarca doktora gittim bişeyin yok dediler eşim iki ayrı takviye ilaç kullandı. Bu süreçte zeytinyağında incir kürü ve keçiboynuzu kürü kullandı ara ara. Eylül ayında sperm testi verdi değerleri yükselmişti ancak spermde enfeksiyon var dediler.. tam 3 hafta abtibiyotik kullandı. O süreçte dikkatli yemeyi kürleride kesmiştik yorulmuştuk. Ben artık hsg araştırıyodum aşılama klomen hangisinden başlasam diye düşünüyodum sürekli.. Derken antibiyotik tedavisi bitti benim adet dönemim geldi geçti adet döneminden sonraki dört gün evimizde değildik ilişki olmadı. 5. Günden itibaren bir gün arayla ilişki oldu 13.gün( testte pik gördüm ilişki olmadı) ve 14.Gün (çatlama oldu eşimle tartıştık ilişki olmadı) ve devam ettik bazı günler art arda oldu ilişki. Ben 18. Günden beri bi gariplik hissetmeye başladı sürekli esnemek uykumun olması halsizlik gibi.. Normalde şiddetli adet sancılarım olur bir hafta 10 gün öncesinde başlar ve bende cinsel anlamda kuruluk ve isteksizlikte olurdu o dönem. Bu sefer tam tersi hiç ağrı yok kuruluk yok istek var. Bel kasıklarda iğne batması aralıksız bir şekilde hemde. Şüphelenip bat a 6 kala test yaptım negatifti ümidimi kesmedim emindim resmen kimseye diyemiyodum o his düştü bi kere sürekli gözlerim doluyodu. 4 kala tekrar test yaptım çok çok silik çizgi.. kan testi verdim 19.85 di ertesi gün yani bu gün tekrar test verdim 48 olmuş çok şükür.. Eğer varsa bu dünyada yiyecek bir ekmeği bu çocuğun olacakmış zaten bunu öyle iyi anladım ki.. Rabbim isteyen herkese en hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah şimdi en büyük dualarımdan biri bu
Canim diger topikde gördüğümde cok sevinmistim zaten sana yazmaya çalıştık ama malesef yasadiklarini az cok biliyodum paylasmistin okadar cok sevindimki senin adina insallah hersey güsel ilerlerKızlar ben buraya bir iki bişey yazmak istiyorum kendi yaşadıklarımdan çıkardıklarımla ilgili. Eşimde varikosel vardı şubat ayında ameliyay olmuştu ama o döneme kadar hiç çocuk istememiştik sonrasında korktuk ve istemeye başladık. Üstünden tam 8 ay geçti ben defalarca doktora gittim bişeyin yok dediler eşim iki ayrı takviye ilaç kullandı. Bu süreçte zeytinyağında incir kürü ve keçiboynuzu kürü kullandı ara ara. Eylül ayında sperm testi verdi değerleri yükselmişti ancak spermde enfeksiyon var dediler.. tam 3 hafta abtibiyotik kullandı. O süreçte dikkatli yemeyi kürleride kesmiştik yorulmuştuk. Ben artık hsg araştırıyodum aşılama klomen hangisinden başlasam diye düşünüyodum sürekli.. Derken antibiyotik tedavisi bitti benim adet dönemim geldi geçti adet döneminden sonraki dört gün evimizde değildik ilişki olmadı. 5. Günden itibaren bir gün arayla ilişki oldu 13.gün( testte pik gördüm ilişki olmadı) ve 14.Gün (çatlama oldu eşimle tartıştık ilişki olmadı) ve devam ettik bazı günler art arda oldu ilişki. Ben 18. Günden beri bi gariplik hissetmeye başladı sürekli esnemek uykumun olması halsizlik gibi.. Normalde şiddetli adet sancılarım olur bir hafta 10 gün öncesinde başlar ve bende cinsel anlamda kuruluk ve isteksizlikte olurdu o dönem. Bu sefer tam tersi hiç ağrı yok kuruluk yok istek var. Bel kasıklarda iğne batması aralıksız bir şekilde hemde. Şüphelenip bat a 6 kala test yaptım negatifti ümidimi kesmedim emindim resmen kimseye diyemiyodum o his düştü bi kere sürekli gözlerim doluyodu. 4 kala tekrar test yaptım çok çok silik çizgi.. kan testi verdim 19.85 di ertesi gün yani bu gün tekrar test verdim 48 olmuş çok şükür.. Eğer varsa bu dünyada yiyecek bir ekmeği bu çocuğun olacakmış zaten bunu öyle iyi anladım ki.. Rabbim isteyen herkese en hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah şimdi en büyük dualarımdan biri bu
Buralarda çok dolaştım çok araştırdım geçen sene bir ara moralim bozuluyo olumsuz etkileniyorum diye hesabımı kapatmıştım.. Ama gördüm ki aslında bunlar hiç önemli değilmiş en boşverdiğim ayda oldu derlerdi hep boşvermeye çalışırdım ama boşveremezdim. Şimdi bakıyorum ben hiç boşvermedim boşvermediğim an oldu yine buralardaydım güzel bişeyler bulup uygulamaya çalışıyodum.. nasipÇok tşkler canım bizimle paylaştığın için çok şükür Rabbim yuzunuze bakmış size o mutlulugu yaşatmış inşallah sağ salim kucağına da alırsın canım
İnşallah canım inan bide buraya yazamadığım öyle şeyler var ki düşündükçe ağlıyorum nerden nereye diye öyle zor evlendik öyle zor elde ettik ki hep herşeyi maddi değil ama farklı şeyler yani ne desem nasıl şükretsem kifayetsiz kalıyor tek duam burda hepinizin en yakın zamanda bu duyguları yaşamanızCanim diger topikde gördüğümde cok sevinmistim zaten sana yazmaya çalıştık ama malesef yasadiklarini az cok biliyodum paylasmistin okadar cok sevindimki senin adina insallah hersey güsel ilerler
Tahmin edebiliyorum bitanem ya.. Amin insallah canim sen kendine cok dikkat et bol bol aşerİnşallah canım inan bide buraya yazamadığım öyle şeyler var ki düşündükçe ağlıyorum nerden nereye diye öyle zor evlendik öyle zor elde ettik ki hep herşeyi maddi değil ama farklı şeyler yani ne desem nasıl şükretsem kifayetsiz kalıyor tek duam burda hepinizin en yakın zamanda bu duyguları yaşamanız❤❤❤
Hosgeldin canim nerden biliyon olmadigini bukadar eminSlm kizlar bende araniza yeni katildim bende bu ay olmadı iki gün sonra adet bekliyorum
Ahahah aynen intikamım acı olacakTahmin edebiliyorum bitanem ya.. Amin insallah canim sen kendine cok dikkat et bol bol aşer
Ahahah aynen intikamım acı olacak
Kizzzz hamismis oldun sen
Gözünüz Aydın
Ayyyy çok sevindim kuzucumm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nadip etsinnne darısı artık bizim başımıza
canimlar hepinize tek tek tesekkr ederim. Ogrenince bir kac saat kendime gelip yazamadim kusura bakmayinAy hayirli olsun canım çok sevindim yaaaa darısı başımıza inşallah sağ salim kucağına alırsın❤❤❤❤❤
Büşüm olacak insallah sabırKızlarr sonuç negatif, 2 gün önceki nasıl 2,9 çıktı bilmiyorum ama bu seferde <2 aynı diğerleriyle doktorda negatif dedi, artık adet olmayı bekliycem yani
Yok canim daha pik olmamis T nin daha koyu olmasi lazim.. kac gunde bir adet oluyorsun ?Kızlar kafam çok karıstı acaba pik var mı bunda..12.gün cıkan çızgı hemen çıktı hatta dedim ki 1 2 güne iyice koyulasır aksine silikleeşti iyice bugun yaptıgım testte zar zor belli oluyo ikinci çizgi.. 3 aydır macun yiyorum gecen ay 18.gün pik olmustu bariz pikti o.. Ama bu kafamı karıstırdı..testi yapmaya devam edicem yine de
Hosbuldum canim eşim istemiyor o yuzden biliyorumHosgeldin canim nerden biliyon olmadigini bukadar emin
Gözün aydın cnm tebrik ederimcanimlar hepinize tek tek tesekkr ederim. Ogrenince bir kac saat kendime gelip yazamadim kusura bakmayin
Allahim en kisa zamanda sizlere de nasip etsin hayirlisiyla
Büşüm olacak insallah sabırSıkma canını sakın
Bir an önce baslayin canimHosbuldum canim eşim istemiyor o yuzden biliyorum