- Konu Sahibi Paresilaaa
Cnm ben 9 yıldır evliyim bir tane düşük yaptım 3 aylık dı şimdi istemiyor eşim ne yaptıysa yok diyorBir an önce baslayin canim esine soyle hemen olmuyomus de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm ben 9 yıldır evliyim bir tane düşük yaptım 3 aylık dı şimdi istemiyor eşim ne yaptıysa yok diyorBir an önce baslayin canim esine soyle hemen olmuyomus de
Masallah canim 9 yildir evliymissimiz yenide değil niye istemiyokiCnm ben 9 yıldır evliyim bir tane düşük yaptım 3 aylık dı şimdi istemiyor eşim ne yaptıysa yok diyor
Bilmiyorum bir türlü kandiramiyom cevremdekiler niye olmuyor diyor nereye gitsem çocuktan baş açılıyor üzülüyorum konuştum eşimle söz verdi olacak dedi üzülme kendini diyor allahyardım etsinMasallah canim 9 yildir evliymissimiz yenide değil niye istemiyoki
Genelde 29 30 günde olurum gecen ay 32.gün oldum bu ay da böyle karmaşık sankiYok canim daha pik olmamis T nin daha koyu olmasi lazim.. kac gunde bir adet oluyorsun ?
Canim siz deniyorsunuz yani dimi yoksa çalışmalar a baslamadinizmiBilmiyorum bir türlü kandiramiyom cevremdekiler niye olmuyor diyor nereye gitsem çocuktan baş açılıyor üzülüyorum konuştum eşimle söz verdi olacak dedi üzülme kendini diyor allahyardım etsin
Cnm söz verdi ama başlamadı korunuyorCanim siz deniyorsunuz yani dimi yoksa çalışmalar a baslamadinizmi
Ustele sende canim sonucta hemen olan biside deil benim 3. Denemem bu ay 2dir olmadi kimbilir nezaman olcakCnm söz verdi ama başlamadı korunuyor
Aynen ama şimdi ilişki yok halini görmen lazımYazik ama fazlada abartma heriflerin pertini cikarioz cocuk icim her ay
Bendede enfeksiyon varya benimkide aynı iliski yok ilac kulaniyom diye yaklastirmiyorum düz duvara tırmancakAynen ama şimdi ilişki yok halini görmen lazım
BENim de gecen ay döngüm 31 gündü pik 17. Günü buldu sabir seninde daha olmamis olacakGenelde 29 30 günde olurum gecen ay 32.gün oldum bu ay da böyle karmaşık sanki
Inşallah olur cnmUstele sende canim sonucta hemen olan biside deil benim 3. Denemem bu ay 2dir olmadi kimbilir nezaman olcak
Ahahah yazık kız dicemde beter olsunlarBendede enfeksiyon varya benimkide aynı iliski yok ilac kulaniyom diye yaklastirmiyorum düz duvara tırmancak
Benim gecen ay 35 gun falan oldu bugun 15.gundu daha pik olmadi ama takvime gore yumurtlama zamanim oluyor Ama soylede bisey var normalde hep 28/30 arasi olur. Ben ovulasyon yapmaya devam edicem ama takvimleride degerlendiricemBENim de gecen ay döngüm 31 gündü pik 17. Günü buldu sabir seninde daha olmamis olacak
Aboowww benden gaddarAhahah yazık kız dicemde beter olsunlar
İnşallah canm teste devamBENim de gecen ay döngüm 31 gündü pik 17. Günü buldu sabir seninde daha olmamis olacak
Aynen gün aşırı devam ediyoruz ama insan bekliyor işte ne zaman olcak oldu mu yoksa diyeBenim gecen ay 35 gun falan oldu bugun 15.gundu daha pik olmadi ama takvime gore yumurtlama zamanim oluyor Ama soylede bisey var normalde hep 28/30 arasi olur. Ben ovulasyon yapmaya devam edicem ama takvimleride degerlendiricem
Benim gecen ay 35 gun falan oldu bugun 15.gundu daha pik olmadi ama takvime gore yumurtlama zamanim oluyor Ama soylede bisey var normalde hep 28/30 arasi olur. Ben ovulasyon yapmaya devam edicem ama takvimleride degerlendiricem
Canım ben şimdi girdim eve oy yoruldum bugün hastaneye git gel 3 çocukla uğraş oyna çok seviyorlar beni eltimin çocukları 1 dakka rahat vermediler kurban olduklarim ya❤Kizlarr napıyorsunuz kimseden ses cikmiyo