Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilmiyorum bir türlü kandiramiyom cevremdekiler niye olmuyor diyor nereye gitsem çocuktan baş açılıyor üzülüyorum konuştum eşimle söz verdi olacak dedi üzülme kendini diyor allahyardım etsin
Canim siz deniyorsunuz yani dimi yoksa çalışmalar a baslamadinizmi

BENim de gecen ay döngüm 31 gündü pik 17. Günü buldu sabir seninde daha olmamis olacak:rapci:
Benim gecen ay 35 gun falan oldu bugun 15.gundu daha pik olmadi ama takvime gore yumurtlama zamanim oluyor 🤷‍♀️ Ama soylede bisey var normalde hep 28/30 arasi olur. Ben ovulasyon yapmaya devam edicem ama takvimleride degerlendiricem

Benim gecen ay 35 gun falan oldu bugun 15.gundu daha pik olmadi ama takvime gore yumurtlama zamanim oluyor 🤷‍♀️ Ama soylede bisey var normalde hep 28/30 arasi olur. Ben ovulasyon yapmaya devam edicem ama takvimleride degerlendiricem
Aynen gün aşırı devam ediyoruz ama insan bekliyor işte ne zaman olcak oldu mu yoksa diye

Kizlarr napıyorsunuz kimseden ses cikmiyo :110:
Canım ben şimdi girdim eve oy yoruldum bugün hastaneye git gel 3 çocukla uğraş oyna çok seviyorlar beni eltimin çocukları 1 dakka rahat vermediler kurban olduklarim ya🤭🤗🥰
Sen napıosun 😘

X