Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım evet 12.gün diğerlerine göre koyu ama senden bir önceki arkadaşın attığına göre de baya açık, yani pik günlerde daha da koyu olması gerekiyor diye biliyorum
Evet gecen ay benim de o şekilde kopkoyuydu hatta az daha koyu olsa siyah derdım ikinci çizgiye.. Kafama karıstı o yuzden.. Macunu pik gününden 3 gün sonra bırakmak gerekiyor napacagımı bılemedım.. Sanırım bırakıcam macunu testi yapmaya devam edicem 😔

29 30 şeklinde gecen ay 32.günde oldu normalde düzenlidir.. Macun dan ötürü oldu sanırım böyle.. Sancılardan anlayamıyorum da hep hafıf bi sancı oldugu için.. Takvim uygulamasına göre yumurtlama günü yarın
Canim sen eger 29 30 sa döngün büyük ihtimalle 15 16. Gun anca yumurtlarsin

Eltimdeyim ondan ya :KK70: çok yazamiom
Ay bide şu bel ve kasıgimda ağrı beni bitirdi elimi kaldirasim gelmior hep yatmak istiyorum kız 🤭
Insallah bisiler oluyodur icerdede cektigin agriya deger canim bendede var yumurtlamadan beridir ama bakalim 😂

Insallah bisiler oluyodur icerdede cektigin agriya deger canim bendede var yumurtlamadan beridir ama bakalim 😂
Inşallah canım ya benimde 24unde başladı ağrılar hala ağrı devam edio akşam akintimi kontrol edicem tekrar ama islagim kuruma olmadı normalde kuru olurdu bu dönemde adete yakın yumurta çatladı 25 inde çünkü 4 gün geçti inşallah hamisizdir bu ağrı nie bu belirti niye yoksa aaaa🤭🤭🤲🤲

Kızlaar teşekkür ederim hepinizin güzel dilekleri için, açıkçası 2,9 çıkınca ümitliydm biraz hayal kırıklığı oldu ama daha yaşımız genç daha 2. denememiz ve hep diyorum Rabbimin ruhunu üfleyeceği zaman belli Ne kadar istesemde öne çekemem 🥰
Durmak yok yola devam, ovulasyon testlerim bitmişti ondan sipariş ediyim stokluyum 😂😂
Nerden ve kaca aliyosun canim bende nerden alsam arayisindayim

Kızlar bu ay Ovulasyon testi yapıyorum adet bitiminde başladım (adetim 6gün sürüyor) 7.gün kopkoyu iki çizgi belirdi. Bugun üçüncü yapışım ve t çizgisi giderek soluklaşıyor yani ben erken mi yumurtladım bu arada adet döngü sürem 25

Inşallah canım ya benimde 24unde başladı ağrılar hala ağrı devam edio akşam akintimi kontrol edicem tekrar ama islagim kuruma olmadı normalde kuru olurdu bu dönemde adete yakın yumurta çatladı 25 inde çünkü 4 gün geçti inşallah hamisizdir bu ağrı nie bu belirti niye yoksa aaaa🤭🤭🤲🤲
Insallah canimn 😊😊 benimde goguslerim cok agriyo fazlalasti ama benimki normal gecen ayda boyle olmustu yumurtlamada basliyo adete kadar agrimaya devam

Kızlar bu ay Ovulasyon testi yapıyorum adet bitiminde başladım (adetim 6gün sürüyor) 7.gün kopkoyu iki çizgi belirdi. Bugun üçüncü yapışım ve t çizgisi giderek soluklaşıyor yani ben erken mi yumurtladım bu arada adet döngü sürem 25
Evet erken yumirtlamisin canim degerlendirmissindir umarim

Insallah canimn 😊😊 benimde goguslerim cok agriyo fazlalasti ama benimki normal gecen ayda boyle olmustu yumurtlamada basliyo adete kadar agrimaya devam
Benimde geçen ay ağrıdı adet oldum oyuzden göğüsleri umursamiom daha :KK70:
Akintim hala çok yoğun ya birde rahim ağzım çok yumuşak normalde sertti yumurtluyorum sanki ama yeni bitti tekrarmı oluo kafam allak bullak test negatif cikio ama belirtiler yumurtlama gibi de noluyor bi anlasam

Benimde geçen ay ağrıdı adet oldum oyuzden göğüsleri umursamiom daha :KK70:
Akintim hala çok yoğun ya birde rahim ağzım çok yumuşak normalde sertti yumurtluyorum sanki ama yeni bitti tekrarmı oluo kafam allak bullak test negatif cikio ama belirtiler yumurtlama gibi de noluyor bi anlasam
Canim daha yeni geccti yumurtlaman ondan dolayidir akintin benimkide yumurtlamadan sonra oluyo

Canim daha yeni geccti yumurtlaman ondan dolayidir akintin benimkide yumurtlamadan sonra oluyo
Gebeliğin Olası Bulguları
Karında büyüme
Rahimde yumuşama ve büyüme
Vajinal muayenede uterus (rahim) ve serviks (rahim ağzı) arasındaki bölge yumuşar ve iki ayrı organmış gibi hissedilir (
Net te buldum bunu akıntı ve rahimde yumuşama gebelik belirtisi imiş inşallah ondandır ya baya yumuşak ve çok ıslak canım ya ilk defa böyle gördüm bu ay yumurtlama ve sonrasi

Gebeliğin Olası Bulguları
Karında büyüme
Rahimde yumuşama ve büyüme
Vajinal muayenede uterus (rahim) ve serviks (rahim ağzı) arasındaki bölge yumuşar ve iki ayrı organmış gibi hissedilir (
Net te buldum bunu akıntı ve rahimde yumuşama gebelik belirtisi imiş inşallah ondandır ya baya yumuşak ve çok ıslak canım ya ilk defa böyle gördüm bu ay yumurtlama ve sonrasi
Insallah kuzumda daha cok erken boyle stres yapma cok iyi degil daha yeni yumurtladin lan sen bi dur 😂

X