-
- Konu Sahibi Paresilaaa
Kızlar kafam çok karıstı acaba pik var mı bunda..12.gün cıkan çızgı hemen çıktı hatta dedim ki 1 2 güne iyice koyulasır aksine silikleeşti iyice bugun yaptıgım testte zar zor belli oluyo ikinci çizgi.. 3 aydır macun yiyorum gecen ay 18.gün pik olmustu bariz pikti o.. Ama bu kafamı karıstırdı..testi yapmaya devam edicem yine de
Adet dongun nasil canimKızlar kafam çok karıstı acaba pik var mı bunda..12.gün cıkan çızgı hemen çıktı hatta dedim ki 1 2 güne iyice koyulasır aksine silikleeşti iyice bugun yaptıgım testte zar zor belli oluyo ikinci çizgi.. 3 aydır macun yiyorum gecen ay 18.gün pik olmustu bariz pikti o.. Ama bu kafamı karıstırdı..testi yapmaya devam edicem yine de
Bu testler cok mu hasas acaba bendede oluyodu boyleKızlar bunlar ovulasyon testim ve hala çatlamadı acaba neden olur bu kötü bısey mi sizde de oldu mu 4 gün üst üste
Hassasmıs kuzum aldığım yer öyle dediCanım bu testin hassasiyeti kaç acaba bazı testler çok hassas oluyor sürekli pozitif gösteriyor vücuttaki en küçük lh ı bile ölçtüğü için
Ay bilmem olabılır Ama silik de çıkıyor bazenBu testler cok mu hasas acaba bendede oluyodu boyle
Bunlari kullanmani tavsiye etmem kafayi yedirtiyo adama hasasligi 20 miu olanlardan kullan ve bu testte pik oldugu zaman c silik t koyu cikiyo canimHassasmıs kuzum aldığım yer öyle dedi
Ay bilmem olabılır Ama silik de çıkıyor bazen
Ay valla bılmıyorum kuzu bu testlerden almasak mı cok hassas diye mi böyle cıkıyor hiç silik görmedim
Eskıden yeşil kullanıyordum yıne onu alayım bari haklısın tabiBunlari kullanmani tavsiye etmem kafayi yedirtiyo adama hasasligi 20 miu olanlardan kullan ve bu testte pik oldugu zaman c silik t koyu cikiyo canim
Tamamenn testin hasas olmadiyla alakali dedigim gibi bunlari kullanma ben gecen ay kafayo yedim artik bak bunlarda bu ayki testlerim yesil olanlar 20miu hasasligi olan pempe seninki gibi hasas olan bi test büyük pembe olanda digital testAy valla bılmıyorum kuzu bu testlerden almasak mı cok hassas diye mi böyle cıkıyor hiç silik görmedim
Hoş geldin canım hemen test yap kız ☺☺Ayy bende varim bat 27 ekim yani dundu ama hala olmadim ❤
Ayyy gözün aydın canımSonucum 117 çıktı kizlar
Ama canım çatlatma ignesjnde bthcg var onun etkisi gecmeyene kadar silik çizgiyi hep görürsünDojtora bisey soylemedim adetini bekle dedi cunki bana yarin kan testinde cikarsa doktora hemen soylicem
Hayırlısı olsun canım üzülme umudumuz bitmesin inşallah diğer aya müjdeli haberi alırızKızlarr sonuç negatif, 2 gün önceki nasıl 2,9 çıktı bilmiyorum ama bu seferde <2 aynı diğerleriyle doktorda negatif dedi, artık adet olmayı bekliycem yani
Diğer ay almayacam zaten doktor takıp yapıyor aslında ben bu ay oylesıne aldım . Doktor gün aşırı 26 skna kadar degelrndır dedi . Gercekten de testte 24 ünde yumurtlama oldu gün aşırı olursa da elbet gelir yumurtlamayaTamamenn testin hasas olmadiyla alakali dedigim gibi bunlari kullanma ben gecen ay kafayo yedim artik bak bunlarda bu ayki testlerim yesil olanlar 20miu hasasligi olan pempe seninki gibi hasas olan bi test büyük pembe olanda digital test Eki Görüntüle 2549145
Merhabalar hanımlar, gebe kalmak isteyenler, gebe olanlar, yumurtlama dönemini takip etmek isteyenler, yumurtlama testleri, gebelik testleri burada her konuyu birlikte konuşup birlikte tartışacağız, birbirimize destek olup birbirimizi takip edeceğiz
Sizde gebelik istiyorsanız son adet tarihinizi (sat), beklenen adet tarihinizi (bat), ve aşağı yukarı adet döngünüzü yazarak gruba katılabilirsiniz.
GÜZELLER GÜZELI HAMİŞ ADAYLARIMIZ❤ ve beklenmeyen bat listemiz
D1DEM bat 4 Kasım
B BUSR4 (heycanla bekliyoruz)
R Rainbow3461 bat 7 Kasım
@trncysl bat 15 Kasım
@mayasiz bat 16 Kasım
C Cgdm2537 bat 10 Kasım
@Seker2181 bat 13 Kasım
@nejlaa 86 bat 29 Ekim
@Mrs terazi bat 30 Ekim
@essram bat 8 Kasım
@haticehakance3567 bat 7 Kasım
@Nrarslnn bat 7 Kasım
@didima0135 bat 19 Kasım
@sardunya58 bat 10 Kasım
@ipek8006 bat 12 Kasım
@gizsiz bat 13 Kasım
Aynen canım gün aşırı olsa denk gelir inşallah tutarDiğer ay almayacam zaten doktor takıp yapıyor aslında ben bu ay oylesıne aldım . Doktor gün aşırı 26 skna kadar degelrndır dedi . Gercekten de testte 24 ünde yumurtlama oldu gün aşırı olursa da elbet gelir yumurtlamaya
Ozqmam gerek yok tabi siz gün aşırı degerlendirmeye devam edin canimDiğer ay almayacam zaten doktor takıp yapıyor aslında ben bu ay oylesıne aldım . Doktor gün aşırı 26 skna kadar degelrndır dedi . Gercekten de testte 24 ünde yumurtlama oldu gün aşırı olursa da elbet gelir yumurtlamaya
Hosgeldin canimEsell bat 14 Kasım
Amin canim insallah,Merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza hatta umarım doğru yere yazıyorumdur. 2 aydır bebek düşünüyoruz Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin. Bat 14 Kasım
29 30 şeklinde gecen ay 32.günde oldu normalde düzenlidir.. Macun dan ötürü oldu sanırım böyle.. Sancılardan anlayamıyorum da hep hafıf bi sancı oldugu için.. Takvim uygulamasına göre yumurtlama günü yarınAdet dongun nasil canim