Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben şimdi girdim eve oy yoruldum bugün hastaneye git gel 3 çocukla uğraş oyna çok seviyorlar beni eltimin çocukları 1 dakka rahat vermediler kurban olduklarim ya
Sen napıosun
Bende. Uzaniyorum tv izliyoruz esimle keske bizede cocuk olaydi ya yorulmaya raziyim

Bende. Uzaniyorum tv izliyoruz esimle keske bizede cocuk olaydi ya yorulmaya raziyim
Bizde atv yi izliyoruz Benimde 1 tane ama eltimde 3+ 1 gebe kendisiya 3 hafta var doğumuna iyi alıştırma oluyor bana 3 çocukla kalmak ilgilenmek rabbim bizede nasip etsin 1 evlat inşallah

slm kızlar a.s.eğer hamile olduğunuzdan şüpheleniyosanız bir deneyimimi size açıklayayım canlarım.eğer tüm belirtilerle beraber vajinanızda olağandan fazla yumuşaklık ve renk değişimi varsa bana kalırsa gözünüz aydın kesin hamilesiniz
Bunu buldum yine nette belirtiler arasindaymış dikkat edelim bende öyle ama gebelik henüz yok belkide gebeliğe hazırlık var dir vücudumda ondan olmuştur herşeyden bir umut gariban ben

Herkesde aynı seyler cikmiyodur ya benim. J vajina kismi hep yumusak. Pamuk gibi

Aynen
Aynen öyle canım en iyisini yapmışsın sende zaten çok kişi öyle diyor kafayı rahat bıraktığım da oldu diye Rabbim herkese nasip etsin ya bize de dua et hamislerin duası kabul olur

Ay masallah 4 olcak helal olsun boz bitane yapamadık
Haha aynen bide 2 si kaza ile oldu bilerek olsa 10 tane yapacaktı maşallah darısı başımıza
Herkesde aynı seyler cikmiyodur ya benim. J vajina kismi hep yumusak. Pamuk gibi
Dış deil canım iç kısmı için dedim rahim agzi kismi benim ici çok sert normalde ama 24 ünden beri yumuşak özellikle bugün akinti sayesinde kontrol ederken fark ettim aşırı yumuşamış çok deişik geldi dikkatimi çekti

Hadi bakalım inşallah yumuşaklık hayra işarettir

Hadi bakalım inşallah yumuşaklık hayra işarettir
Inşallah canım herşeyi araştırıyorum gebelik yazmıyorum özellikle sonuna direk vajina yumuşaması die arattim bunlar cıktı
Bu sitedede aynısını diyor mesela ben ilk defa öğreniyorum fark ediyorum

Yumurtlama zamanida yumusuyomus diye biliyorum canim ben

Kız kafanı biraz rahat bırak çok araştırma artık herşeyde acabami diye aranirsin..
Aynhic sorma hemde o yasta ya
Kız he ya kiskanmamak elde değil

Kuzular bana acil cevap.
Bugün ilişkiden sonra karnım hareketlendi arada sancı girdi.az önce WC girdim ve uzun akıntının yanında kan geldi ama bi damla kadar devam edecekmi bilmiyorum ama karnımda hareketlilik devam ediyor. Nette sıkıntılı şeyler yazıyor.varmı yaşayan

Ben bunu biliyorum canim adet bittinden beri parmakda kontrom ediyorum yumurtlama. Oldugu zaman yumusadi bilye gibi bisi var icinde o yumusak arada bi yokluyorum sertmi yumusakmi gecen ay yumusak gelmisti ilk defa yapmistim ama bunu bizim anlamamoz cok zor gercekten ustalik gerektiren bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…