- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 27
-
- Konu Sahibi Paresilaaa
Bende. Uzaniyorum tv izliyoruz esimleCanım ben şimdi girdim eve oy yoruldum bugün hastaneye git gel 3 çocukla uğraş oyna çok seviyorlar beni eltimin çocukları 1 dakka rahat vermediler kurban olduklarim ya❤
Sen napıosun
Bizde atv yi izliyoruzBende. Uzaniyorum tv izliyoruz esimlekeske bizede cocuk olaydi ya yorulmaya raziyim
Ay masallahBizde atv yi izliyoruzBenimde 1 tane ama eltimde 3+ 1 gebe kendisiya 3 hafta var doğumuna iyi alıştırma oluyor bana 3 çocukla kalmak ilgilenmek rabbim bizede nasip etsin 1 evlat inşallah ❤
Herkesde aynı seyler cikmiyodur ya benim. J vajina kismi hep yumusak. Pamuk gibislm kızlar a.s.eğer hamile olduğunuzdan şüpheleniyosanız bir deneyimimi size açıklayayım canlarım.eğer tüm belirtilerle beraber vajinanızda olağandan fazla yumuşaklık ve renk değişimi varsa bana kalırsa gözünüz aydın kesin hamilesiniz
Bunu buldum yine nette belirtiler arasindaymış dikkat edelim bende öyle ama gebelik henüz yok belkide gebeliğe hazırlık var dir vücudumda ondan olmuştur herşeyden bir umut gariban ben
Aynen öyle canım en iyisini yapmışsın sende zaten çok kişi öyle diyor kafayı rahat bıraktığım da oldu diye Rabbim herkese nasip etsin ya bize de dua et hamislerin duası kabul olurBuralarda çok dolaştım çok araştırdım geçen sene bir ara moralim bozuluyo olumsuz etkileniyorum diye hesabımı kapatmıştım.. Ama gördüm ki aslında bunlar hiç önemli değilmiş en boşverdiğim ayda oldu derlerdi hep boşvermeye çalışırdım ama boşveremezdim. Şimdi bakıyorum ben hiç boşvermedim boşvermediğim an oldu yine buralardaydım güzel bişeyler bulup uygulamaya çalışıyodum.. nasipNe kadar şükretsek az gerçekten
Bende TV izliyorum bugün günlerden yasak elmaKizlarr napıyorsunuz kimseden ses cikmiyo
Aynn canim bizde onu izliyodukBende TV izliyorum bugün günlerden yasak elma ☺☺
Aynn canim bizde onu izliyoduk
Haha aynen bide 2 si kaza ile oldu bilerek olsa 10 tane yapacaktıAy masallah4 olcak helal olsun boz bitane yapamadık
Dış deil canım iç kısmı için dedim rahim agzi kismi benim ici çok sert normalde ama 24 ünden beri yumuşak özellikle bugün akinti sayesinde kontrol ederken fark ettim aşırı yumuşamış çok deişik geldi dikkatimi çektiHerkesde aynı seyler cikmiyodur ya benim. J vajina kismi hep yumusak. Pamuk gibi
Ediyorum canım inşallah burdan hepinizin hamileyim yazdığını okumak nasip olurAynen
Aynen öyle canım en iyisini yapmışsın sende zaten çok kişi öyle diyor kafayı rahat bıraktığım da oldu diye Rabbim herkese nasip etsin ya bize de dua et hamislerin duası kabul olur
Hadi bakalım inşallah yumuşaklık hayra işarettirHaha aynen bide 2 si kaza ile oldu bilerek olsa 10 tane yapacaktımaşallah darısı başımıza
Dış deil canım iç kısmı için dedim rahim agzi kismi benim ici çok sert normalde ama 24 ünden beri yumuşak özellikle bugün akinti sayesinde kontrol ederken fark ettim aşırı yumuşamış çok deişik geldi dikkatimi çekti
Amin canım Allah razı olsun rabbim sana da sağ salim dogmayii kucağına almayı nasip etsinEdiyorum canım inşallah burdan hepinizin hamileyim yazdığını okumak nasip olur
Inşallah canım herşeyi araştırıyorum gebelik yazmıyorum özellikle sonuna direk vajina yumuşaması die arattim bunlar cıktıHadi bakalım inşallah yumuşaklık hayra işarettir
Aynhic sorma hemde o yasta yaKız su haliti goruyon mu adam her kadından bı çocuk yapiyo bizimkiler bı tane tutturamadı
Yumurtlama zamanida yumusuyomus diye biliyorum canim benHaha aynen bide 2 si kaza ile oldu bilerek olsa 10 tane yapacaktımaşallah darısı başımıza
Dış deil canım iç kısmı için dedim rahim agzi kismi benim ici çok sert normalde ama 24 ünden beri yumuşak özellikle bugün akinti sayesinde kontrol ederken fark ettim aşırı yumuşamış çok deişik geldi dikkatimi çekti
Kız kafanı biraz rahat bırak çok araştırma artık herşeyde acabami diye aranirsin..Inşallah canım herşeyi araştırıyorum gebelik yazmıyorum özellikle sonuna direk vajina yumuşaması die arattim bunlar cıktı
Bu sitedede aynısını diyor mesela ben ilk defa öğreniyorum fark ediyorumGebeliğe Bağlı Olabilecek Belirtiler - İzmir Karşıyaka Kadın Doğum Merkezi
Ultrasonun bulunmadığı veya çok gelişmediği eski yıllarda gebelik tanısı koymak çok zor bir işti. Bu dönemde hamile olduğundan şüphelenen bir kadın doktora geldiğinde bu belirtilere bakılarak hamile olup olmadığına karar verilmeye çalışılırdı.izmirkarsiyakakadindogummerkezi.com
Kız he ya kiskanmamak elde değilAynhic sorma hemde o yasta ya
Ben bunu biliyorum canim adet bittinden beri parmakda kontrom ediyorum yumurtlama. Oldugu zaman yumusadi bilye gibi bisi var icinde o yumusak arada bi yokluyorum sertmi yumusakmi gecen ay yumusak gelmisti ilk defa yapmistim ama bunu bizim anlamamoz cok zor gercekten ustalik gerektiren bişiInşallah canım herşeyi araştırıyorum gebelik yazmıyorum özellikle sonuna direk vajina yumuşaması die arattim bunlar cıktı
Bu sitedede aynısını diyor mesela ben ilk defa öğreniyorum fark ediyorumGebeliğe Bağlı Olabilecek Belirtiler - İzmir Karşıyaka Kadın Doğum Merkezi
Ultrasonun bulunmadığı veya çok gelişmediği eski yıllarda gebelik tanısı koymak çok zor bir işti. Bu dönemde hamile olduğundan şüphelenen bir kadın doktora geldiğinde bu belirtilere bakılarak hamile olup olmadığına karar verilmeye çalışılırdı.izmirkarsiyakakadindogummerkezi.com