- 20 Ekim 2019
- 800
- 1.106
- 27
-
- Konu Sahibi Paresilaaa
Hoşbuldum kuzucumHosgeldin canim aramiza stres yapmak yok en büyük düşmanımız stres zaten
Kan testi yaptirabilcegin bi yer vardir mutlaka canim git bugun
Ben senden daha fazla heyecanlandım şimdi yaacilde yaptırcam kuzumm
SelamlarMerhabalar hanımlar, gebe kalmak isteyenler, gebe olanlar, yumurtlama dönemini takip etmek isteyenler, yumurtlama testleri, gebelik testleri burada her konuyu birlikte konuşup birlikte tartışacağız, birbirimize destek olup birbirimizi takip edeceğiz
Sizde gebelik istiyorsanız son adet tarihinizi (sat), beklenen adet tarihinizi (bat), ve aşağı yukarı adet döngünüzü yazarak gruba katılabilirsiniz.
GÜZELLER GÜZELI HAMİŞ ADAYLARIMIZ❤ ve beklenmeyen bat listemiz
D1DEM bat 4 Kasım
B BUSR4 (heycanla bekliyoruz)
@Rainbow3461 bat 7 Kasım
@trncysl bat 15 Kasım
@mayasiz bat 16 Kasım
@Cgdm2537 bat 10 Kasım
@Seker2181 bat 13 Kasım
@nejlaa 86 bat 29 Ekim
@Mrs terazi bat 30 Ekim
@essram bat 8 Kasım
@haticehakance3567 bat 7 Kasım
@Nrarslnn bat 7 Kasım
@didima0135 bat 19 Kasım
@sardunya58 bat 10 Kasım
Ben senden daha fazla heyecanlandım şimdi ya
Mutlaka git kuzum. Bak hazir tatilsin zamanin. Varkuzum zaten acile gideceğim orda da 1 saate veriyorlar değerim yükselmişse hemeen bi doktora gideceğim kese vs. ne var ne yok baktırmak için, ama düşüksede neyim var neyim yok diye gideceğim her türlü gideceğim bugün inşallah bir aksilik olmazsa
A. Selam hosgeldin canimSelamlar12 Kasım bat
ahh zaman geçmiyoooooooorrr
Bikac saat kaldi kiz dunden beri bekliyoz gecti bak iste
Az kaldi az heycanliyim brnde senin gibiay geçti de size geçti, rüyalarıma girdi gece 2 de anca uyudum
Farkında değilim canım şimdi açtımPeripellas kuzucumm senin haberine çok ama çok sevindik özel mesaj kısmın kapalıydı yazamadık Didemde bende
İnşallah sağlıkla ilerler
Farkında değilim canım şimdi açtımTeşekkür ederim ikinizede inşallah rabbim isteyen herkese nasip kısmet eder sen naptın kan vercektin?
Teşekkür ederim canım aminnHamile mi? Ayyy ne güzel sağlıkla alsın kucağına in şa Allah
Etmem mi çok içten dua ediyorum hem dekuzumm benim verdiğim en son kan cumartesi günü 2.9 çıktı
bugün tekrar vereceğim inşallah artmıştır dua et bana hamiş kuzucumm
Etmem mi çok içten dua ediyorum hem detest yapmışmıydın evde son zamanlarda
Tabii ki. Mailde sadece 9 ay beklemeli yazıyor.Merhaba canım.
Bu konuyu bende çok merak ediyorum. Bir arkadaşım yaptırmıştı ve çok avantajlı olduğunu söylemişti, şuan pek görüşemediğimizden detaylarını soramıyorum.
Mail gelince bizi de bilgilendirirsen sevinirim.
Nasıl oluyor, sigorta neleri kapsıyor, istediğim hastane de doğum yapabiliyor muyum, ne zamandan itibaren sigorta yaptırıp ödemeye başlıyorum vs. gibi soruları merak ediyorum açıkcası.
Hadi inşallah güzel haber alırız"Kızlar 3 gün önce beta hcg 2.41 di bugün 46.97 sizce gebelik var mı adetime 3 gün var"
Böyle bir yorum gördüm inşallah bu şekilde artmış olur benim ki de bugün gittiğimde