Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende okudum sitede baya o macunu iyi gelmis diye ama bilmiyorum

Ne bileyim canım ya valla artık iyi gelecek diye herşeyi denemeye çalışıyorum umut işte

Ben azeriyim kuzular. Burada evlendin mi ilk ay bilemedin sonraki ay hamile kalman lazım))) yoksa zaten stresten dolayı yapamazsan öyle bunaltırlar. Neyseki kaynana görümceden şanslıyım. O yüzden fazla takmamaya çalışıyorum.

anladım canım.. Her şeyin hayırlısı inşallah en güzel zamanda olur

Hosgeldin canim aramiza stres yapmak yok en büyük düşmanımız stres zaten

Kızlar selam,
Bir şey sormak istiyorum. Güneş sigortanın çalıştığımız bakanlık ile anlaşması varmış.
Doğum teminatlı tamamlayısı sağlık sigortası 750 TL ücret belirtmişler. Bana çok uygun geldi daha önce sigortalardan fiyat almıştım 2.500-5.000 arası idi.
Detaylarını henüz öğnemedim mail bekliyorum ama daha önce hamileliği kapsayan sigorta yaptıran oldu mu? Merak ettim

gidemedim kuzum 11.30 daydı izin alamadım, vermediler yine, ama bugün sonucuma göre hemen bir doktora gideceğim özelde, özeller açıktır herhalde bugün 17 ye kadar, devlet daireleri yarım gün ama
Özelde yaptır canım 1 saatede alırsın sonucları

Merhaba canım.
Bu konuyu bende çok merak ediyorum. Bir arkadaşım yaptırmıştı ve çok avantajlı olduğunu söylemişti, şuan pek görüşemediğimizden detaylarını soramıyorum.
Mail gelince bizi de bilgilendirirsen sevinirim.
Nasıl oluyor, sigorta neleri kapsıyor, istediğim hastane de doğum yapabiliyor muyum, ne zamandan itibaren sigorta yaptırıp ödemeye başlıyorum vs. gibi soruları merak ediyorum açıkcası.

gidemedim kuzum 11.30 daydı izin alamadım, vermediler yine, ama bugün sonucuma göre hemen bir doktora gideceğim özelde, özeller açıktır herhalde bugün 17 ye kadar, devlet daireleri yarım gün ama
Kan testi yaptirabilcegin bi yer vardir mutlaka canim git bugun

Özelde yaptır canım 1 saatede alırsın sonucları

kuzum zaten acile gideceğim orda da 1 saate veriyorlar değerim yükselmişse hemeen bi doktora gideceğim kese vs. ne var ne yok baktırmak için, ama düşüksede neyim var neyim yok diye gideceğim her türlü gideceğim bugün inşallah bir aksilik olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…