- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 32
-
- Konu Sahibi Paresilaaa
Bende okudum sitede baya o macunu iyi gelmis diye ama bilmiyorumBen baya bı araştırdım Sitesinde de kullanıp faydasını gören çok olmuş içindeki otları da araştırdım hepsi kadınlara iyi gelen şeyler sağlık bakanlığı onaylı geçen hamileligimde klomenle beraber kullanmistim
Ne bileyim canım ya valla artık iyi gelecek diye herşeyi denemeye çalışıyorum umut işteanlıyorum canım yani ben akdeniz bölgesinde yaşıyorum buralarda her şey çok doğal o yüzden incir, harnup, nar vs. gibi şeyler tüketiyorum, yumurtayı kaliteli hale getirecek, ayrıca eşimle havucu bol tüketiyoruz hem sperme hem yumurtaya iyi geliyor.. Ama daha önce kullandıysan sen bilirsin tabi
Aynen sitesinde çok olumlu sonuçlar var ister istemez insan acaba mi diyorBende okudum sitede baya o macunu iyi gelmis diye ama bilmiyorum
Dün gece saatlerce uyuyamadim kizlar vucudum soguk amaa sicaktan bunaliyodum bi tuaf hallerdeydim gece
Yok len ne belirtisiigeceleer geceeleer
belirtiler belirtileeer
Ben azeriyim kuzular. Burada evlendin mi ilk ay bilemedin sonraki ay hamile kalman lazım))) yoksa zaten stresten dolayı yapamazsan öyle bunaltırlar. Neyseki kaynana görümceden şanslıyım. O yüzden fazla takmamaya çalışıyorum.
Hamile mi? Ayyy ne güzel sağlıkla alsın kucağına in şa AllahPeripellas kuzucumm senin haberine çok ama çok sevindik özel mesaj kısmın kapalıydı yazamadık Didemde bende
İnşallah sağlıkla ilerler
Radevuya gidiceksin dimiAy bugün çalışma saati 13.00 e kadarmış ya bende gideceğim diye seviniyordum
Hosgeldin canim aramiza stres yapmak yok en büyük düşmanımız stres zatenBen azeriyim kuzular. Burada evlendin mi ilk ay bilemedin sonraki ay hamile kalman lazım))) yoksa zaten stresten dolayı yapamazsan öyle bunaltırlar. Neyseki kaynana görümceden şanslıyım. O yüzden fazla takmamaya çalışıyorum.
Radevuya gidiceksin dimi
Özelde yaptır canım 1 saatede alırsın sonuclarıgidemedim kuzum 11.30 daydı izin alamadım, vermediler yine, ama bugün sonucuma göre hemen bir doktora gideceğim özelde, özeller açıktır herhalde bugün 17 ye kadar, devlet daireleri yarım gün ama
Merhaba canım.Kızlar selam,
Bir şey sormak istiyorum. Güneş sigortanın çalıştığımız bakanlık ile anlaşması varmış.
Doğum teminatlı tamamlayısı sağlık sigortası 750 TL ücret belirtmişler. Bana çok uygun geldi daha önce sigortalardan fiyat almıştım 2.500-5.000 arası idi.
Detaylarını henüz öğnemedim mail bekliyorum ama daha önce hamileliği kapsayan sigorta yaptıran oldu mu? Merak ettim
Kan testi yaptirabilcegin bi yer vardir mutlaka canim git bugungidemedim kuzum 11.30 daydı izin alamadım, vermediler yine, ama bugün sonucuma göre hemen bir doktora gideceğim özelde, özeller açıktır herhalde bugün 17 ye kadar, devlet daireleri yarım gün ama
Özelde yaptır canım 1 saatede alırsın sonucları