Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kuzum değer çok düşük ya testte çıkmıyor varsa bile, seninki bile bak silikti 18 çıktı, 2.9 olmuş olsa 5 bile çıkmaz ki testte, en son herhalde dün yaptım çoooook aşırı incecik bişey vardı ama ben görmek istediğim için görmüşte olabilirim :KK70:
akşam 17 gibi netleşecek inşallah...
canım ben cuma günü test yaptığımda negatifti bat a 6 vardı. yaptığım testte erken gebelikti. sonra hamile olduğumu öyle hissettim ki yani testte çıkmıyo diyodum kendime kasıklarımda ilk defa böyle batmalar oluyo çünkü asla adet sancısı gibi değil benim. sonra pazar yaptım testi ilk 5 dakika baktım yok negatif içeri gittim oyalandım 1 saat sonra aklıma geldi tekrar baktım çok çok silikti yani 10. günde falan öğrendim nerdeyse. inşallah o güzel haberi sende alcaksınn benim gibi çok ağlama:KK15::KK15::olamaz:

canım ben cuma günü test yaptığımda negatifti bat a 6 vardı. yaptığım testte erken gebelikti. sonra hamile olduğumu öyle hissettim ki yani testte çıkmıyo diyodum kendime kasıklarımda ilk defa böyle batmalar oluyo çünkü asla adet sancısı gibi değil benim. sonra pazar yaptım testi ilk 5 dakika baktım yok negatif içeri gittim oyalandım 1 saat sonra aklıma geldi tekrar baktım çok çok silikti yani 10. günde falan öğrendim nerdeyse. inşallah o güzel haberi sende alcaksınn benim gibi çok ağlama:KK15::KK15::olamaz:

inşallah kuzummm :KK36:

kuzum zaten acile gideceğim orda da 1 saate veriyorlar değerim yükselmişse hemeen bi doktora gideceğim kese vs. ne var ne yok baktırmak için, ama düşüksede neyim var neyim yok diye gideceğim her türlü gideceğim bugün inşallah bir aksilik olmazsa
Tamam canım haber bekliyoruz hayırlı haberlerle gel inşallah 🤲🤲🤲

Kızlar ben ya mideyi üşüttüm yada bilmiyorum ama sabah uyandığımdan beri midem bulanıyor :KK14:

Kızlar ben ya mideyi üşüttüm yada bilmiyorum ama sabah uyandığımdan beri midem bulanıyor :KK14:
Kuzum bende aynıyım actim bulaniyordu tokum gene bulaniyor anlamadimki bende havalardanmiki aceba ya insallah gebeyizdir 🤲 ama benim icin erken senin vaktin

Kuzum bende aynıyım actim bulaniyordu tokum gene bulaniyor anlamadimki bende havalardanmiki aceba ya insallah gebeyizdir 🤲 ama benim icin erken senin vaktin

bilmiyorum ki bizim burda bütün camlar açık havalanıyor ama, dün de kötü bişey yemedim aslında, ama üşütmüş olabilirim..

X