Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim korkunu emniyete çevirsin inşallah hayırlı sağlıklı bir sonuçla gelirsin bize canım benim

Canim yıkılmak yok hic sorunu olmayan kisilerdede hemen olmuyo bebek ortalama 6 ay 1 sene diyolar bende senin gibiydim baya arastirdim simdi fazla takmiyorum

doktorlar neler diyorlar neler yapıyorlar ama Rabbim bir ol desin her şey oluveriyor canım.. Artık iyiymişsiniz çok şükür olmazsa yıkılırım falan yok, olana kadar devam inşallah

Gunaydın cançiğerlerim sabah test yaptım catlıyor mu bakın Bİ

Eklentiler

• IMG_20191028_101233.jpg
    91,9 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20191028_101229.jpg
    91,4 KB · Görüntüleme: 29
Kizlar ben hastanedeyim eltimi bekliyorum nst ye girdi 3 hafta varmış doğumuna eve gecince yazicam size fazla bakamiyorum darisi bizim basimiza insallah

canım duydum ama ben öyle şeyleri pek önermiyorum da kullanmıyorum da, doğal meyveler sebzeler, pekmezler vs varken öyle şeyler bilemiyorum.. Faydasını gören var mıdır onu da bilmiyorum..
Ben baya bı araştırdım Sitesinde de kullanıp faydasını gören çok olmuş içindeki otları da araştırdım hepsi kadınlara iyi gelen şeyler sağlık bakanlığı onaylı geçen hamileligimde klomenle beraber kullanmistim

anlıyorum canım yani ben akdeniz bölgesinde yaşıyorum buralarda her şey çok doğal o yüzden incir, harnup, nar vs. gibi şeyler tüketiyorum, yumurtayı kaliteli hale getirecek, ayrıca eşimle havucu bol tüketiyoruz hem sperme hem yumurtaya iyi geliyor.. Ama daha önce kullandıysan sen bilirsin tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…