- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 32
-
- Konu Sahibi Paresilaaa
Saol canim tsk ederimaz kalmış canım bu arada yeni topik hayırlı olsun dünden beri kafa gidik şimdi farkediyorum desem
Bende hep kabanla cikiyorum disari incede giymiom ama mide bulantisi var ara ara kasik agrim var ya bide iç çamaşırımda 1 2 damla leke gibi pembemsi lekeler var anlamadım noluyorbilmiyorum ki bizim burda bütün camlar açık havalanıyor ama, dün de kötü bişey yemedim aslında, ama üşütmüş olabilirim..
Bende hep kabanla cikiyorum disari incede giymiom ama mide bulantisi var ara ara kasik agrim var ya bide iç çamaşırımda 1 2 damla leke gibi pembemsi lekeler var anlamadım noluyor
Vallahi var utanmasam foto aticamkız lekelenme mi varrr ay bu beni heyecanlandırır
Ya kan verdim sonucu bekliyorum insallah vardir cok heyecanliyim
Vallahi var utanmasam foto aticamaceba yerlesmmemi dicem ama 25 inde oldu catlama bukadar cabuk olurmuki
Ya kan verdim sonucu bekliyorum insallah vardir cok heyecanliyim
Evet canim bilmiyorumki anlamadım adet tarihî gelsin anliycam ozamana kadar bekliycem mecbur meraktan ölmezsemanaa neden ki o zaman ay bilemedimm valla, çatlama daha yeni olmuş ama
Inşallah canım bekliyoruz sonucları güzel haberiniYa kan verdim sonucu bekliyorum insallah vardir cok heyecanliyim
Yaaa hadi in şa AllahhYa kan verdim sonucu bekliyorum insallah vardir cok heyecanliyim
Hosgeldın benimde 7sı hayırlı haberler versin inşallah kuzumSelam hoşgeldin canımadet olmaz isem test yapacağım gün senim bat tarihi benim 7 sinde
Amin canım benimde 6 sında adet tarihim bi umut işteHosgeldın benimde 7sı hayırlı haberler versin inşallah kuzum
Merhaba kızlar bende ovulasyon testi yapmaya başladım 3 gebeliğim oldu
Biri kalp durdu
Diğeri kimyasal
Diğeri dış gebelik (tek tüp alındı) ve ben tek tüp olarak ovulasyon testine başladım sıralaması bu şekilde oldu resimdeki gibi ayın 20 sinde koyulaştı 3 gün değerlendirdim sonra silikleşmeye başladı dün de gölge gibiydi sizce umut varmı
Evet canim bilmiyorumki anlamadım adet tarihî gelsin anliycam ozamana kadar bekliycem mecbur meraktan ölmezsem
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah kuzumAmin canım benimde 6 sında adet tarihim bi umut işte
Hoşbulduk cnmcanım hoşgeldin, ovulasyonun pik yapmış değerlendirmişseniz inşallah tutar bu ay
İnsallah amin cnmHadi bakalım hayırlısı olsun inşallah kuzum
Cizgiyi bariz gördüm ayyyYa kan verdim sonucu bekliyorum insallah vardir cok heyecanliyim