Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar hanımlar, gebe kalmak isteyenler, gebe olanlar, yumurtlama dönemini takip etmek isteyenler, yumurtlama testleri, gebelik testleri burada her konuyu birlikte konuşup birlikte tartışacağız, birbirimize destek olup birbirimizi takip edeceğiz 😍😍

Sizde gebelik istiyorsanız son adet tarihinizi (sat), beklenen adet tarihinizi (bat), ve aşağı yukarı adet döngünüzü yazarak gruba katılabilirsiniz.
GÜZELLER GÜZELI HAMİŞ ADAYLARIMIZ❤ ve beklenmeyen bat listemiz 😂

D1DEM D1DEM bat 4 Kasım
B BUSR4 (heycanla bekliyoruz) 😘
@Rainbow3461 bat 7 Kasım
@trncysl bat 15 Kasım
@mayasiz bat 16 Kasım
@Cgdm2537 bat 10 Kasım
@Seker2181 bat 13 Kasım
@nejlaa 86 bat 29 Ekim

@Mrs terazi bat 30 Ekim
@essram bat 8 Kasım
@haticehakance3567 b
at 7 Kasım
@Nrarslnn bat 7 Kasım
@didima0135 bat 19 Kasım
@sardunya58 bat 10 Kasım
Selamlar 🤗12 Kasım bat

kuzum zaten acile gideceğim orda da 1 saate veriyorlar değerim yükselmişse hemeen bi doktora gideceğim kese vs. ne var ne yok baktırmak için, ama düşüksede neyim var neyim yok diye gideceğim her türlü gideceğim bugün inşallah bir aksilik olmazsa
Mutlaka git kuzum. Bak hazir tatilsin zamanin. Var

Farkında değilim canım şimdi açtımHoppa Teşekkür ederim ikinizede inşallah rabbim isteyen herkese nasip kısmet eder:KK200: sen naptın kan vercektin?

kuzumm benim verdiğim en son kan cumartesi günü 2.9 çıktı
bugün tekrar vereceğim inşallah artmıştır dua et bana hamiş kuzucumm :KK36:

Etmem mi çok içten dua ediyorum hem de:dua::dua: test yapmışmıydın evde son zamanlarda

kuzum değer çok düşük ya testte çıkmıyor varsa bile, seninki bile bak silikti 18 çıktı, 2.9 olmuş olsa 5 bile çıkmaz ki testte, en son herhalde dün yaptım çoooook aşırı incecik bişey vardı ama ben görmek istediğim için görmüşte olabilirim :KK70:
akşam 17 gibi netleşecek inşallah...

Merhaba canım.
Bu konuyu bende çok merak ediyorum. Bir arkadaşım yaptırmıştı ve çok avantajlı olduğunu söylemişti, şuan pek görüşemediğimizden detaylarını soramıyorum.
Mail gelince bizi de bilgilendirirsen sevinirim.
Nasıl oluyor, sigorta neleri kapsıyor, istediğim hastane de doğum yapabiliyor muyum, ne zamandan itibaren sigorta yaptırıp ödemeye başlıyorum vs. gibi soruları merak ediyorum açıkcası.
Tabii ki. Mailde sadece 9 ay beklemeli yazıyor.
Benim burada düşündüğüm tüm hastanelerle anlaşmaları var.
Birazdan resmi tatil başlayacak büyük ihtimal çarşamba dönüş yaparlar. Daha önce çok araştırdım çok avantajlı ama fiyatlar hp yüksek geldmişti. Bakalım dönüş olunca buraya da yazarım.
Adsızs.jpg

X