- 9 Ekim 2019
- 1.864
- 3.069
-
- Konu Sahibi Paresilaaa
Kız daha yeni evlisin etrafındakiler ne saçma düşünüyorlar millet iki yıl çocuk düşünmüyor evlenir evlenmez tutacağını mi sanmış bunlar doktorlar bile ilk bir yıl tutmasa normal diyorBu ay o kadar ümitlenmiştim ki anlatamam yani pembe suyu gördüğümde hüngür hüngür ağlamıştım. O an ki duyguyu anlatamam yani boğazım nereye gitsen düyümlü düyümlü halbuki 2 ay çok uzun bir sürede değil ama fazla yıpratıyo beni eşim olmasa da çevredekiler noldu hala hamile değil mi felan gibi şeyler
Ah çok üzüldümBende iyiyim canım çalışmaca :)
Profilde ki benim kızım3 gün önce kaybettik maalesef; kalp krizinden dolayı
1 tane de oğlum var
Ay büşra boğasımgeldi seni ya degerin oyle cikti sandımGünaydın kızlar nasıl kafama takıyorsam rüyamda değerimin 1,7 ye düştüğünü gördüm baya etkilendim
Hosgeldin canim bende 3 aylik evliyimDün değerlendirdik canım. Aslında eşim hiç oralı değil. Bebek olsun kafasında yaşamıyo takma kafana olsa ne güzel olmasa da sen varsın o yeter diyo hep konuyu açınca. Bir de bizde yeni evliyiz galiba ondan her gün ilişki oluyo çok nadiren bir gün atlıyoruz o da küstüyümüzde. Bir yerde okumuştum her gün ilişki gebelik şansını azaltıyomuş(
Ay büşra boğasımgeldi seni ya degerin oyle cikti sandım
Hosgeldin canim bende 3 aylik evliyim
Al bi büşra daha
Yaziyi okumadan direk 1.7i gördüm sonra okudum kufur etrim sanaDidoş o kadar gerçekçiydi ki uyandım diyorum ki biliyordum zaten olmayacağını falan diyorum kendi kendime
Yaziyi okumadan direk 1.7i gördüm sonra okudum kufur etrim sanarüyaların tersi cikarmis ☺ yükselecek insallah
Hosgeldin canim kac yasindasin nekadardir cocuk istiyosunuzHoş bulduk canım
Canım düşünme rüyaları daha fazla. Besmele çek bir rahatla. Kaç aylıksın? Şey bir soru soracam ben bu ay yumurtladıktan 5 gün boyunca değerlendirdim. Bugün adetimin 20.günü arada bir belim ağrıyor. Hiç akıntım yok. Bu kuruluk neyin habercisi acaba adetin mi?Didoş o kadar gerçekçiydi ki uyandım diyorum ki biliyordum zaten olmayacağını falan diyorum kendi kendime
Didem canım sağol. Ben 27 yaşında 13 aylık evliyim. Evliliğimin 6.ayında bir düşüğüm oldu. Sonra tedavi oldum. 1.5 ay önce laparoskopi oldum tüplerim tıkanmış ikiside açıldı sorun yok arrık dedi. 1.5ay korun dedi doktor. İki adet sonra işte bu ay yumurtlamayı değerlendirdik 1 hafta boyunca. Rabbim inşallah bu kez tutarHosgeldin canim kac yasindasin nekadardir cocuk istiyosunuz
Canım düşünme rüyaları daha fazla. Besmele çek bir rahatla. Kaç aylıksın? Şey bir soru soracam ben bu ay yumurtladıktan 5 gün boyunca değerlendirdim. Bugün adetimin 20.günü arada bir belim ağrıyor. Hiç akıntım yok. Bu kuruluk neyin habercisi acaba adetin mi?
İnşallah kuzum ,"Kızlar 3 gün önce beta hcg 2.41 di bugün 46.97 sizce gebelik var mı adetime 3 gün var"
Böyle bir yorum gördüm inşallah bu şekilde artmış olur benim ki de bugün gittiğimde
Cok gecmis olsum canim insallah tutmusturDidem canım sağol. Ben 27 yaşında 13 aylık evliyim. Evliliğimin 6.ayında bir düşüğüm oldu. Sonra tedavi oldum. 1.5 ay önce laparoskopi oldum tüplerim tıkanmış ikiside açıldı sorun yok arrık dedi. 1.5ay korun dedi doktor. İki adet sonra işte bu ay yumurtlamayı değerlendirdik 1 hafta boyunca. Rabbim inşallah bu kez tutar
Büş seninki yavas yavas yükseliyor cok inatci bo bebek. Olcak"Kızlar 3 gün önce beta hcg 2.41 di bugün 46.97 sizce gebelik var mı adetime 3 gün var"
Böyle bir yorum gördüm inşallah bu şekilde artmış olur benim ki de bugün gittiğimde
İnşallah kuzum ,❤ sen nasıl öğrendin adetin geçince mi akıntın nasıldı yumurtlamadan 1 hafta sonrasında?
Sağol kuzum ben çok ağladım bir yılda hep kötü doktorlada denk geldik eşime ve bana kötü sonuçlar söylediler 0 sperm dediler tüp bebek dna bozukluğu dediler çok zor günler atlattık şükür iyi değerlerimiz. Bu ay da laparoskopiden sonra adet olursam yıkılırımCok gecmis olsum canim insallah tutmustur ☺birlikde bekleyelim