Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gunaydin kızlar
B BUSR4 bugun guzel haberlerle gel olur mu? Ama olmazsada kendini uzme daha yeni denemeye basliyoruz. @akrep2910 nerdesin canim

inşallah kuzum, bugün öğlene kadar çalışıyorum, eve gidip biraz dinlenirim zira şu an midem bulanıyor, heyecandan büyük ihtimalle, öğleden sonra 3-4 gibi çıkarız gideriz.... 5 gibi sonuç çıkar ay çok heyecanlı :halay:

Bu ay o kadar ümitlenmiştim ki anlatamam yani pembe suyu gördüğümde hüngür hüngür ağlamıştım. O an ki duyguyu anlatamam yani boğazım nereye gitsen düyümlü düyümlü halbuki 2 ay çok uzun bir sürede değil ama fazla yıpratıyo beni eşim olmasa da çevredekiler noldu hala hamile değil mi felan gibi şeyler :KK43:

ama daha 3 aylık evlisiniz etraftaki insanlarda bir alem, biz 1-2 sene birbirimizle vakit geçireceğiz de geç ya, biz 15 aylık evliyiz ben hala öyle diyorum, birde bu kadar takma kuzum senelerce uğraşanlar var kendini yıpratma, Rabbim ol derse olur o ne zaman ruhunu üfleyecekse o zaman olacak inşallah

ama daha 3 aylık evlisiniz etraftaki insanlarda bir alem, biz 1-2 sene birbirimizle vakit geçireceğiz de geç ya, biz 15 aylık evliyiz ben hala öyle diyorum, birde bu kadar takma kuzum senelerce uğraşanlar var kendini yıpratma, Rabbim ol derse olur o ne zaman ruhunu üfleyecekse o zaman olacak inşallah
İn şa Allah kuzum senden de hayırlı haberler bekliyoruz Rabbim en hayırlısıyla ödüllendirsin in şa Allah😍

Bi de ben 2 bilemedin 3 aydır kekik çayı içiyodum. Onun da kanama yaptığını daha 2 gün önce öğrendim maalesef :KK43:

İn şa Allah kuzum senden de hayırlı haberler bekliyoruz Rabbim en hayırlısıyla ödüllendirsin in şa Allah😍
Bi de ben 2 bilemedin 3 aydır kekik çayı içiyodum. Onun da kanama yaptığını daha 2 gün önce öğrendim maalesef :KK43:

adet söktürücü özellikte şeyleri tüketmemeye çalış canım, kaliteli yumurta için neler yenir içilir onlar araştır onları ye eşinede yedir

Merhaba kızlar beni de alın aranıza benim bat 20 kasım adetim dün bitti. 3 aylık evliyim 2 aydır deniyoruz bişey yok. Bu ay testler çift çizgi gösterdi ama ilk günü pembe suyla gelen adet dönemine girdim. Bakalım bu ay nolacak :))
Hoşgeldin :) 3 ay daha erken değil mi yahu biraz gezin tozun yatın kalkın tadını çıkarın 😁

Günaydın.
Bugün adetim bitecek gibi.
Ben fazla miktarda olurdum bu ay çok az oldu nedendir bilmem.
Karnımın şişi bile gitmedi.
Emzirirken de öyle bitkisel şeylere güvenmiyorum her ne kadar doğal da olsa.

Kızlar dun bi kadin dogumcuyu dinledim hamileligi bir gune baglamayin diyor. Mesela cuma gunu yumurtlamissinizdir ama o gun ilişki olmamistir hamile kalamiycam diye dusunmeyin, salı gunu bi iliskiye girdiyseniz o bile yeter hamile kalmaniza diyor. Haftada 2 gun iliskiye giriyor olmaniz yeterlidir diyor. Sevindim valla 😁 cunku bazen illa o gun iliski olmasi gerek diye dusunup olmadiginda uzulebiliriz.

Kızlar dun bi kadin dogumcuyu dinledim hamileligi bir gune baglamayin diyor. Mesela cuma gunu yumurtlamissinizdir ama o gun ilişki olmamistir hamile kalamiycam diye dusunmeyin, salı gunu bi iliskiye girdiyseniz o bile yeter hamile kalmaniza diyor. Haftada 2 gun iliskiye giriyor olmaniz yeterlidir diyor. Sevindim valla 😁 cunku bazen illa o gun iliski olmasi gerek diye dusunup olmadiginda uzulebiliriz.

İşte yumurtlamanın bittiği yerde nasip başlıyor :KK48:

Sen hemem ver o adami dusunemiyorum valla 😂😂😂😂 düz duvara tırmanır
Çocuk yapmaya başlayınca doyar bis
Merhaba kızlar beni de alın aranıza benim bat 20 kasım adetim dün bitti. 3 aylık evliyim 2 aydır deniyoruz bişey yok. Bu ay testler çift çizgi gösterdi ama ilk günü pembe suyla gelen adet dönemine girdim. Bakalım bu ay nolacak :))
Hoş geldin canım aramıza canım evliliğinde hayırlı olsun bu arada Allah mutlu mesut etsin Evliliğinizi bebisle taclandirsin inşallah 🤲 yerleşme kanaması da olabilir canım kan ver sonucunu heyecanla bekliyoruz ☺️

X