- 13 Eylül 2019
- 571
- 727
- 45
-
- Konu Sahibi Paresilaaa
Aynen valla pervane etrafımdaHakanlar iyidir ya seninde oylemi bi dedigimi iki etmez vur kafasina al ekmeğini yani
Benimkide oyle kiz hefifim canim aylarca peşimden koştu,Aynen valla pervane etrafımda
Benim ilaç 3 tane idi 2 iğne 1 haftalık fitil 2 haftalık hap tiInsallah canim ya kullaniyorum 7 gun kullanmam lasim cok tuaf bi ilac yamahvediyo beni bas donmesi bulanti halsizlik kasiklarimda batma ne arasam var ilacim etkisi hepsi
Aynen bendede öle oldu netten dolayı sandım ama sitedenmisSayfa sonunsa kendine gelmis1 saatir giremiyom
Bana sadece ilac verdi hap olarak cok agir ilac ondan herhalde yaBenim ilaç 3 tane idi 2 iğne 1 haftalık fitil 2 haftalık hap ti
Bende yan etkisi olmadı ama öyle
Banada ilacin agir oldugunu soylemisti canim ondan migde koruyucuda yazdi kullanmadigim zaman bulanti yapiyordu sadeceBana sadece ilac verdi hap olarak cok agir ilac ondan herhalde ya
Ay ise yarasinda dayancaz napalim 3 gunum kaldiBanada ilacin agir oldugunu soylemisti canim ondan migde koruyucuda yazdi kullanmadigim zaman bulanti yapiyordu sadece
Canim ya catladi yada bendeki gibi ben gunduz yaptigimsa cift koyu cizgi aksam yapinca silik cikiyosu ertesi gun yine cift cizgi yani genellikle gunduz yaptigimi dikkate aliyodum gunduz silindigi zaman catladi diyodumKızlar gene yaptım şimdi cizgi yok ne anlama geliyor kac saatır sıvıda almadım
Yani duruma gore değerlendirmeye calis canimBen aksam gene ilişki yapsam ozman sabah gene bakarım durama göre
İkimizde de sıkıntı yok sadece bende pko var cnm geçen ay da rahım filmi cektırdımCanim doktora gittinizmi hic kontrole
Kızlar gene yaptım şimdi cizgi yok ne anlama geliyor kac saatır sıvıda almadım
Canim pko olan kişiler sogan kürü le hamile kalmis cok okumustum sen hic denedin miİkimizde de sıkıntı yok sadece bende pko var cnm geçen ay da rahım filmi cektırdım
Yariyo canım yario kullan bitir az kalmisAy ise yarasinda dayancaz napalim 3 gunum kaldi