-
- Konu Sahibi Paresilaaa
Eki Görüntüle 2548754
Hamile olan birirnin ates tablosu bu boyle yukseliyomus iste
Olcago varsa 1 kere bile yetiyo daha yeni yumurtladin asil simdi onemliValahı bende de yok adetten 1 gün önce ilişki oldu ondan bugun bugunle beraber 3 kere daha oldu sanmıyorum
Havayla alakasi yok laHahsjak kız ben mersinde yaşıyorum buralar hala sıcak ben hep sıcaklıyorum doğru sonuç vermeyebilir bende de
Olcago varsa 1 kere bile yetiyo daha yeni yumurtladin asil simdi onemli
Havayla alakasi yok labikere sabah kalktim sıcaktan terlemisim atesim 35.90 cikti
Bilmedigim bisi kaldimi benim acabaVayy bak hiç bilmiyordum bunu çok verimli bir bilgi paylaşımı oldu
Ahh ahhhaO 1 kerede tutturanlara laf ettik diye az mı banlandık
Dil altı ölç en iyi sonuç oyle oluyomusHmmm ateşölçerin pili yoktu ona bi pil alıyım bende ölçeyim bakalım
Bilmedigim bisi kaldimi benim acabasonn aylarda okuduklarimi ömrümde okumadim
Niye kizAdamı yakalayabilirsem olur ınasalah
Dün görümceme anlatıyorum, o çok istiyor hala olmak bi tek onla paylaşıyorum böyle şeyleri aileden, diyo ki ben 1 doğum yaptım senin anlttığın kadar şey bilmiyorum valla, ovulasyon neymiş diyor
Hastalık hastası o basım agryor o bu takıntılı oyuzden yanasmaz inşallah yapmaz bu cumaya kadar pwsıne duscemNiye kiz
Sen pesini birakmaHastalık hastası o basım agryor o bu takıntılı oyuzden yanasmaz inşallah yapmaz bu cumaya kadar pwsıne duscem
Hastalık hastası o basım agryor o bu takıntılı oyuzden yanasmaz inşallah yapmaz bu cumaya kadar pwsıne duscem
Hadi insallah olur12 gibi oldu hayret kendı geldi gece gene ben yapıcam bu cocugu koycam göbuse kararlıyım