Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bu ay ateş ölçme le de takio ediyorum eger hamilelik varsa ates yüksek devam ediyormus bakalim ilk defa bu ay yapiyorum nolcek

Bebegin tutunmasi icin ananas iyi diye okumuştum

Valahı bende de yok adetten 1 gün önce ilişki oldu ondan bugun bugunle beraber 3 kere daha oldu sanmıyorum

Dur kız sen daha yeni yumurtluyosun karalar bağlama sen şu 3-4 günü verimli geçirmeye bak, didem ilaç falan kullandı ondan umutsuz bakıyor bu aya, önümüzdeki ay daha verimli olcak onun inşallah

Hamile olan birirnin ates tablosu bu boyle yukseliyomus iste

Sana gerek kalmadi insallah gunduz atesim hep 36larda cikiyo aksam eve gidiyom hep 37lerde bi tuaflik var bende genek olarak zaten acayip bisiyim

Hahsjak kız ben mersinde yaşıyorum buralar hala sıcak ben hep sıcaklıyorum doğru sonuç vermeyebilir bende de

Dur kız sen daha yeni yumurtluyosun karalar bağlama sen şu 3-4 günü verimli geçirmeye bak, didem ilaç falan kullandı ondan umutsuz bakıyor bu aya, önümüzdeki ay daha verimli olcak onun inşallah
İnşallah kuzum ya inşallah Allahım herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…