- 13 Ocak 2015
- 2.733
- 3.931
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
Kiz agır iş yapma bol bol dinlenKızlar yarına kadar nasıl sabredecem ya kendimi işe verdim temiz mutfağı temizliyorum valla zaman geçsin diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz agır iş yapma bol bol dinlenKızlar yarına kadar nasıl sabredecem ya kendimi işe verdim temiz mutfağı temizliyorum valla zaman geçsin diye
Bende senin kadar heycanli bekliyorum bu sabah kalktim pazarteis saniyom dedim bu kiz niye yazmiyo doktora gitmedimi hala
Hadi insallah kuzumAyy 29 ekim de bana çifte bayram olur öğrenirsem
İnşallah kuzum ya inşallah belim cok agryorCanım o genelde herkeste 14 gün sonrası oluyor ama düzensizliği olanlarda tutmayabilir, sen yumurtlamanı iyice değerlendir regl günün gelince yaparsın bir test bakarız belirtilere
Kiz agır iş yapma bol bol dinlen
İnşallah kuzum ya inşallah belim cok agryor
Oooo bol bol nar ceviz fındık tuketYok kız ağır iş yapmıyorum tezgahı falan siliyorum iş çıkarıyorum kendime dolapların içini düzenledm
Nasıl kıs oEki Görüntüle 2548752
Bu ay ateş ölçme le de takio ediyorum eger hamilelik varsa ates yüksek devam ediyormus bakalim ilk defa bu ay yapiyorum nolcek
Adet bittikden sonra basliyosun her sabah yatakdan kalkmadan atesini olcuyosun yumurtlama oldugu zaman ates düşüyor sonra ya normak devam eder yada yuksek yuksek gider yüksek giderse hamilelik oluyomusNasıl kıs o
Hadii insallahAdet bittikden sonra basliyosun her sabah yatakdan kalkmadan atesini olcuyosun yumurtlama oldugu zaman ates düşüyor sonra ya normak devam eder yada yuksek yuksek gider yüksek giderse hamilelik oluyomus
Bende bu ay iş yok umudum sizlerdeHadii insallah
Valahı bende de yok adetten 1 gün önce ilişki oldu ondan bugun bugunle beraber 3 kere daha oldu sanmıyorumBende bu ay iş yok umudum sizlerde
Eki Görüntüle 2548752
Bu ay ateş ölçme le de takio ediyorum eger hamilelik varsa ates yüksek devam ediyormus bakalim ilk defa bu ay yapiyorum nolcek
Sana gerek kalmadi insallah gunduz atesim hep 36larda cikiyo aksam eve gidiyom hep 37lerde bi tuaflik var bende genek olarak zaten acayip bisiyimKız bunu bende yapayım
Valahı bende de yok adetten 1 gün önce ilişki oldu ondan bugun bugunle beraber 3 kere daha oldu sanmıyorum
Sana gerek kalmadi insallah gunduz atesim hep 36larda cikiyo aksam eve gidiyom hep 37lerde bi tuaflik var bende genek olarak zaten acayip bisiyim
İnşallah kuzum ya inşallah Allahım herkese nasip etsin inşallahDur kız sen daha yeni yumurtluyosun karalar bağlama sen şu 3-4 günü verimli geçirmeye bak, didem ilaç falan kullandı ondan umutsuz bakıyor bu aya, önümüzdeki ay daha verimli olcak onun inşallah