Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bizim buradan bir kaç arkadaşlarla grubumuz var dı WhatsApp da ordan sohbet ediyorduk bizde yapalım mı fıkır alısverıso daha ıyı olur sizce
Canim bence burda kalmamiz daha iyi hem yeni arkadaşlar gelir birbirimizle bilgiler paylasiriz hemde okuyan bildiklerimizden faydalanmak isteyen bir cok insan oluyor kendimden biliyorum okumadigim konu kalmadi 😂

Canim bence burda kalmamiz daha iyi hem yeni arkadaşlar gelir birbirimizle bilgiler paylasiriz hemde okuyan bildiklerimizden faydalanmak isteyen bir cok insan oluyor kendimden biliyorum okumadigim konu kalmadi 😂
Biz nekadar benziyoruz ya bende aynı akşama ksdar araştırma konulara bakma delirdim iyice :KK70:

Kızlar bizim buradan bir kaç arkadaşlarla grubumuz var dı WhatsApp da ordan sohbet ediyorduk bizde yapalım mı fıkır alısverıso daha ıyı olur sizce
Benim icin fark etmez burdanda yazariz ordanda iyi olur hem ani birsey olursa hemen ulasiriz birbirimize iyi olur sormak istediğimiz şeyler için 🥰

Biz nekadar benziyoruz ya bende aynı akşama ksdar araştırma konulara bakma delirdim iyice :KK70:

Bende bendee, hele ben bi gebe olduğumu öğreneyim destansı bişey yazcam benim gibi olanlar araştırırken bulsunlar, ben taa 7-8 snee önceki konulara bakıyorum 😂😂😂

Bende bendee, hele ben bi gebe olduğumu öğreneyim destansı bişey yazcam benim gibi olanlar araştırırken bulsunlar, ben taa 7-8 snee önceki konulara bakıyorum 😂😂😂
Hahaha aynen ya herşeye bakıyorum okuyorum :KK70: ama iyi oluyor bilgilenmek :KK70:

Hanımlar merhaba bende geldim :halay:
Şuan adetin 5. Günümdeyim.
1 kutu ovulasyon testi aldım aya hazırım :KK70:
2. Bebişi istiyoruz.
Pko var maşallah ileri derece.
İnşallah ay sonu hamişler tarafına uçuş yaparız :anneadayı:

2. Bebişi istiyoruz.

Hoşgeldinnn, ovulasyon testleri en sevdiğiim 😍😍😍
İnşallah en kısa zamanda olur canım 🥰🥰

2. Bebişi istiyoruz.
Hosgeldin canim 😍
Insallah 🙏
Adetin son gunu degerlendir

2. Bebişi istiyoruz.
Hoşgeldin canım süpersin bende 2.yi istiyorum canim ❤
Olur inşallah teste devam pes etmiyoruz bol çalışma ve bol dua ile 🥰

Hoşgeldin canım süpersin bende 2.yi istiyorum canim ❤
Olur inşallah teste devam pes etmiyoruz bol çalışma ve bol dua ile 🥰

Adet bitince 1 gün çalışma 1 gün boş olarak devam ediciiiz
Ben 2 3 ayda bir adet olduğum için.
İlkini 4.5 sene bekledik.
İnşallah bunda uğraşmadan hemen kalırız.
Cücüküm abi olsun :KK36:

X