Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet bitince 1 gün çalışma 1 gün boş olarak devam ediciiiz
Ben 2 3 ayda bir adet olduğum için.
İlkini 4.5 sene bekledik.
İnşallah bunda uğraşmadan hemen kalırız.
Cücüküm abi olsun
Insallah canim test tutarsan yakalarsin yumurtlama gununu olur insallah aksatmadannyap testleri iliski sikligida 1 2 gun arayla olsunki tutma şansı artış inşallah bu bekletmez hemen olur canım

24u aksami yumurtladim 25 inde devam etti 25i akşamı çatladı 8 gibi canım dun sabah cizgi iyice gitmisti zaten bugun tamamen gitti
Yumurtlamadandir canim bukadar erken adet olmazsin benimde yumurtlamada basliyo gogusler adete kadar agriyo

Yumurtlamadandir canim bukadar erken adet olmazsin benimde yumurtlamada basliyo gogusler adete kadar agriyo
Aynen canim benim gecen ay da boyle oldu 2hafta önceden başladı agri anlamadim sonra adet oldum yumurtlama da baslio agri adete kdar sürüyor insallah adet olmam da gebe olurum ya

Sagol canim benim insallah bakalim bugun iliskiye gerek yok o zaman. Hergun hergunde iliski
Ricaederim canım gün aşırı yap 1 gün olsun 1 gün olmasın yumurtlamayı görünce o gün ve kalan 2 gün aralıksız degerlendir günde 1 kere şeklinde yeter canım sonrasında düzen sana kalmış

Sitenin uygulamasını mı kullanıyorsunuz hanımlar normal netten giriş mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…