Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen insanın kafası dağılıyor ben üye olmadan önce hep okuyordum sters oluyordum ama şimdi burda olup konuşup hep bir arada olmaktan çok mutluyum kafam dağılıyor gerçekten herkes çok ilgili ne güzel
Kesinlikle öyle.. Kimseyle konusamadıgımız şeyleri burada konusabılıyoruz.. Eşim bile şaşırıyor kadınlar ne farklı diyor birbirinizi tanımadan en özelinizi yazıyorsunuz diye

Kızlar selam bikac saattir yoktum. 7. Kogustaki Muciye filmine gittim o kadar cok ağladım ki aglamaktan basım agriyor

Busra canim testi karsilastiracaktim eve gelir gelmez ama sıvı almamam gerektigini unuttum sinemadan sonra cafeye gittik biseyler ictik simdi 12 yi bekliyorum test yapmak icin Esim dışarıda gelsin test yapicam insallah catlamistir yumurtam iliski olur bu gece Catlamadiysada iceride kalanlar yarin tutsun hayirliysa olsun

Iliski olsun bugunde olabiliyosa 2 3 gun devam edin isi sansa birakma

Kesinlikle öyle.. Kimseyle konusamadıgımız şeyleri burada konusabılıyoruz.. Eşim bile şaşırıyor kadınlar ne farklı diyor birbirinizi tanımadan en özelinizi yazıyorsunuz diye
Bence de en iyisi bu dünyanın her tarafından hiç tanımadığın ama tanidiklarindan daha yakın insanlar bence çok güzel bir duygu

Oyle valla ben bide zaten arastirmayi didiklemeyi seven biriyim okumadan kaldirmiyodum kafami o yuzden

Amin canım inşallah benim ki bu gün çatlamıştı testim silikti

inşallah çatlamıştır kuzucumm

Kuzular bişey sorcam gebelik testi yapmak için en ıyı zaman sabah ilk idrarla mı olur yoksa en hargı bir zamanda damı olur bide adete ne kadar sure varken cıkar en wrken

Kuzular bişey sorcam gebelik testi yapmak için en ıyı zaman sabah ilk idrarla mı olur yoksa en hargı bir zamanda damı olur bide adete ne kadar sure varken cıkar en wrken

kuzum normalde ilk idrarla ama beta hcg çok yükseldiyse yani erken döllenmeyle 10 ve üzerine çoktan çıktıysa saat farketmez çıkar her türlü, ama senin için daha erken canım

Adet gunu yapmak en iyisi herkesde deisiyo bazilari 5 6 gun once bazilari adetten sonra öğrenebilir acele etme sen daha yumurtlamann yeni geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…